Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam!

Ostatnio pstrykam do艣膰 du偶o fotek na tektury. Postanowi艂em si臋 kilkoma ju偶 gotowymi tekturkami podzieli膰 z userami naszego forum. Tektury s膮 w do艣膰 du偶ych(tak mi si臋 wydaje) rozdzia艂kach i wszystkie s膮 zap臋tlone. Postaram si臋 regularnie dodawa膰 nast臋pne cz臋艣ci.

Wszystkie zamieszczone w tym po艣cie tektury s膮 wy艂膮cznie mojego autorstwa, wi臋c 偶adne pozosta艂e prawa maj膮tkowe na nich nie le偶膮. Mo偶ecie ich u偶ywa膰 do jakichkolwiek cel贸w komercyjnych lub niekomercyjnych.

Jedyne, czego bym Niechcia艂 to zamieszczania tych tektur w jakich艣 powszechnie dost臋pnych bazach tektur. Zrobi艂em je wy艂膮cznie w celu promocji max3d.pl

Enjoy!

Lis

EDIT: User bluefer podzieli艂 si臋 z nami swoimi texturkami nieba.

Wszystkie texturki nowy upload

Download 91 mb

tex.jpg

HD_FLOORS_PACK

HD1 Download 15 mb

HD2 Download 14 mb

HD3 Download 16 mb

HD4 Download 9 mb

Przekroj_forum.jpg

bluefer SKY_1

Download

bluefer SKY_2

Download

Edytowane przez Lis
Dodanie nowych textur

• Odpowiedzi 105
  • Wy艣wietle艅 65,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cieszy mnie 偶e postanowi艂es si臋 podzieli膰 :)

jakim aparatem pstrykasz ?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki za punkciki.

lilowy-> Sony DCS-P73 + Skaner Mustek

Dodaj臋 kolejny volumine. Enjoy!

Napisano
  • Autor

hcpiter3d -> Ju偶 jest tylko musz臋 to posk艂ada膰 w vol 3 i 4

Napisano

No sympatyczna inicjatywa, u mnie te偶 masz +

Hehehe s膮 na tym swiecie jeszcze dobroduszne ludziska - a jak mawia艂 m贸j kolega zawodowy grafik - tekstureknigdy za du偶o.

dzi臋ki

Napisano

Lis wielkie dzieki za texturki, widac ze sie napracoawa艂es a wogle to inicjatywa godna nasladowania :]

Napisano
  • Autor

To znowu ja :-)

Cz臋艣膰 4 gotowa. smacznego.

Napisano

1 i 3 u mnie nie da si臋 rozpakowa膰 (error in file), za to 2 i 4 naprawd臋 艣wietne, tym bardziej 偶e akurat szuka艂am przyzwoitego drewna. dzi臋ki lisku

Napisano

Pi臋kne texturki!! Szczeg贸lnie podoba mi si臋 ta texturka asfaltu!

Respekt dla Pana!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam BiX!!

Napisano
  • Autor

Ania - > Hmm. u mnie archiwum jest dobre. Niech reszta sprawdzi ???

Mo偶e co艣 przy downloadzie bo ten m贸j serwer troch臋 dupiaty jest.

Napisano
  • Autor

Kolejna paczka. Kurde powoli ko艅cz膮 mi si臋 meble do skanowania :-)

Napisano

Mam troch臋 obraz贸w nieba robionych programem Aurora. Ch臋tnie podziel臋 si臋 na forum, tylko powiedzcie mi gdzie wrzuci膰 pliki z takim spakowanymi paczkami? Amo偶e wolicie 偶eby ka偶dy plik mo偶na by艂o pobra膰 osobno?

Napisano

Ok a oto pierwsza paczka jakie艣 7 MB. Mam nadzieje 偶e sie komu艣 przyda. Je偶eli paczka si臋 rozejdzie zaraz zamieszczam nast臋pn膮.

503f19dd2f95ba82med.jpg

http://rapidshare.de/files/23694539/niebia_ska_paczka_01.rar.html

PS: xeav - dziekuje Ci za pomoc

Napisano
  • Autor

bluefer -> Je艣li pozwolisz to dodam to do pierwszego postu 偶eby by艂o wszystko na kupie.

PS. wy艣lij mi to na maila to dodam na sw贸j serwer. 艢ci膮gn膮艂bym to ale mi rapidshare niedzia艂a(radi贸wka :-( )

Napisano

A ja pytanko do Bluefera czy tym pluginem mozna zrobi膰 mape sferyczn膮 i czy znasz moze inne podobne programy kt贸rymi da艂oby sie to zrobi膰 ?

Napisano
  • Autor

Dreamscape 2

Podobno kosmiczny program do tych cel贸w. niestety nieuda艂o mi si臋 go dorwa膰.

Napisano

damusTo: nie znam innych je偶eli chodzi o Aurore to jest to wtyczka do PS (jak co艣 do daj zna膰 na priv).

Lis: Pewnie 偶e si臋 nie obra偶臋:)

Napisano
  • Autor

Doda艂em Volumine 6

Li艣cie + mapy opacity i jeden ztitlowany wzorek.

Razem 9 texturek w wysokier rozdzia艂ce i wysokiej jako艣ci(tak mi si臋 wydaje :D )

Zapraszam.

vol6minibp7.jpg

Napisano
  • Autor

Ahoj wszystkim. Dawno nic nie dodawa艂em. wi臋c 偶eby w膮tek nie umar艂 w偶ucam kolejn膮 paczk臋.

Wi臋kszo艣膰 textur w rozdzia艂ce 1500x1500 oczywi艣cie wszystkie seamlessowe lub jak ja to nazywam titlowalne :)

W sumie ten kamie艅 rustykalny ma艂y jest ale mo偶e komu艣 si臋 przyda.

VOL_7

Download 4 mb

vol7minidf5.jpg

Napisano

Moze nie bede oryginalny tym co napisze, ale ladnie Ci to wyszlo:-)

Napisano

texturki na podgl膮dzie wygl膮daj膮 super ale mam problem z ich rozpakowaniem. a jak ju偶 mi si臋 uda艂o rozpakowa膰 to nie uruchamiaj膮 si臋. mo偶e mam zabyt star膮 wersj臋 total comandera. czym to najlepiej potraktowa膰?

Napisano

Textury na prawde swietne, ale tak jak siwy mam problem z rozpakowaniem. Niektore pakiety po sciagnieciu maja mniejsze rozmiary od tego co zostalo napisane.

:(

Napisano

U mnie sciagne艂o si臋 bez problem贸w. Mo偶e co艣 u was przerwa艂o po艂膮czenie podczas sci膮gania?

tekstury s膮 super, dzieki ;)

Napisano
  • Autor

Ahoj. Kiedy艣 mia艂em si臋 bawi膰 w sprzedawanie textur. ale po namy艣le stwierdzam 偶e rodzimy rynek jest za ma艂y na takie zabawy. Do tego czasu pope艂ni艂em kilka textur. I tak stwierdzi艂em 偶e skoro maj膮 si臋 marnowa膰 to czemu mia艂bym si臋 nimi nie podzieli膰.

Wszystkie textury oczywi艣cie seemlesowe. Radz臋 zmniejszy膰 rozmiar o po艂ow臋 w zale偶no艣ci od potrzeb gdy偶 kompy maj膮 problemy z 艂ykaniem takich wielkich textur.

Pozdrawiam i smacznego.

HD_FLOORS_PACK

HD1 Download 15 mb

HD2 Download 14 mb

HD3 Download 16 mb

HD4 Download 9 mb

Przekroj_forum.jpg

Napisano

Not Found

The requested URL /txt/Lis_vol_1.zip was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

niestety przy wi臋kszo艣ci link贸w. Ale i tak super inicjatywa. Jak zacznie dzia艂a膰 , poprosze o info.

Napisano
  • Autor

Jim mee -> Faktycznie. Dzi臋ki za zwr贸cenie uwagi. Kiedy艣 zmienia艂em serwer i nie zmieni艂em link贸w tutaj.

Ju偶 wszystko dzia艂a.

Napisano

O Bo偶yszcze t艂um贸w!!!;D Zr贸bmy Lisowi o艂tarzyk jaki艣 na max3d.pl;P Jedne z lepszych tekstur jakie widzia艂em. Pi臋kna robota i szczerze m贸wi膮c nie wiem czy decyzja o nie sprzedawaniu ich by艂a dobra, bo towar z najwy偶szej p贸艂ki i przy dobrej reklamie w necie (cho膰by u Ever贸w) mog艂oby to zaowocowa膰 ca艂kiem dobrym efektem finansowym;)

Wielki + ode mnie;)

Pozdrawiam

Napisano

idzie lisek kolo drogi...nie moge dac reputa Liskowi :(

ale sprobuje pozniej.

good shit:)

edit: Lisie sprawdz prosze dwa ostatnie (HD3,4)bo nie sciagaja sie...

juz jest ok.

pozdr

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci