Napisano 19 Czerwiec 200619 l Witam! Ostatnio pstrykam do艣膰 du偶o fotek na tektury. Postanowi艂em si臋 kilkoma ju偶 gotowymi tekturkami podzieli膰 z userami naszego forum. Tektury s膮 w do艣膰 du偶ych(tak mi si臋 wydaje) rozdzia艂kach i wszystkie s膮 zap臋tlone. Postaram si臋 regularnie dodawa膰 nast臋pne cz臋艣ci. 聽 Wszystkie zamieszczone w tym po艣cie tektury s膮 wy艂膮cznie mojego autorstwa, wi臋c 偶adne pozosta艂e prawa maj膮tkowe na nich nie le偶膮. Mo偶ecie ich u偶ywa膰 do jakichkolwiek cel贸w komercyjnych lub niekomercyjnych. 聽 Jedyne, czego bym Niechcia艂 to zamieszczania tych tektur w jakich艣 powszechnie dost臋pnych bazach tektur. Zrobi艂em je wy艂膮cznie w celu promocji max3d.pl 聽 Enjoy! Lis 聽 EDIT: User bluefer podzieli艂 si臋 z nami swoimi texturkami nieba. 聽 聽 Wszystkie texturki nowy upload Download 91 mb 聽 聽 聽 聽 HD_FLOORS_PACK HD1 Download 15 mb HD2 Download 14 mb HD3 Download 16 mb HD4 Download 9 mb 聽 聽 聽 聽 bluefer SKY_1 Download 聽 聽 聽 bluefer SKY_2 Download Edytowane 21 Czerwiec 200916 l przez Lis Dodanie nowych textur
Napisano 19 Czerwiec 200619 l Lis bardzo 艂adna inicjatywa teraz te偶 mam aparat to mo偶e si臋 przy艂膮cze kiedy艣 jak czas pozwoli
Napisano 19 Czerwiec 200619 l cieszy mnie 偶e postanowi艂es si臋 podzieli膰 :) jakim aparatem pstrykasz ? 聽 Pozdrawiam
Napisano 19 Czerwiec 200619 l Autor Dzi臋ki za punkciki. 聽 lilowy-> Sony DCS-P73 + Skaner Mustek 聽 Dodaj臋 kolejny volumine. Enjoy!
Napisano 20 Czerwiec 200619 l No sympatyczna inicjatywa, u mnie te偶 masz + Hehehe s膮 na tym swiecie jeszcze dobroduszne ludziska - a jak mawia艂 m贸j kolega zawodowy grafik - tekstureknigdy za du偶o. dzi臋ki
Napisano 20 Czerwiec 200619 l Lis wielkie dzieki za texturki, widac ze sie napracoawa艂es a wogle to inicjatywa godna nasladowania :]
Napisano 20 Czerwiec 200619 l 1 i 3 u mnie nie da si臋 rozpakowa膰 (error in file), za to 2 i 4 naprawd臋 艣wietne, tym bardziej 偶e akurat szuka艂am przyzwoitego drewna. dzi臋ki lisku
Napisano 20 Czerwiec 200619 l Pi臋kne texturki!! Szczeg贸lnie podoba mi si臋 ta texturka asfaltu! Respekt dla Pana!!!!!!!!!!!! 聽 Pozdrawiam BiX!!
Napisano 20 Czerwiec 200619 l Autor Ania - > Hmm. u mnie archiwum jest dobre. Niech reszta sprawdzi ??? 聽 Mo偶e co艣 przy downloadzie bo ten m贸j serwer troch臋 dupiaty jest.
Napisano 20 Czerwiec 200619 l Autor Kolejna paczka. Kurde powoli ko艅cz膮 mi si臋 meble do skanowania :-)
Napisano 21 Czerwiec 200619 l Mam troch臋 obraz贸w nieba robionych programem Aurora. Ch臋tnie podziel臋 si臋 na forum, tylko powiedzcie mi gdzie wrzuci膰 pliki z takim spakowanymi paczkami? Amo偶e wolicie 偶eby ka偶dy plik mo偶na by艂o pobra膰 osobno?
Napisano 21 Czerwiec 200619 l Ok a oto pierwsza paczka jakie艣 7 MB. Mam nadzieje 偶e sie komu艣 przyda. Je偶eli paczka si臋 rozejdzie zaraz zamieszczam nast臋pn膮. http://rapidshare.de/files/23694539/niebia_ska_paczka_01.rar.html PS: xeav - dziekuje Ci za pomoc
Napisano 21 Czerwiec 200619 l Autor bluefer -> Je艣li pozwolisz to dodam to do pierwszego postu 偶eby by艂o wszystko na kupie. 聽 PS. wy艣lij mi to na maila to dodam na sw贸j serwer. 艢ci膮gn膮艂bym to ale mi rapidshare niedzia艂a(radi贸wka :-( )
Napisano 21 Czerwiec 200619 l A ja pytanko do Bluefera czy tym pluginem mozna zrobi膰 mape sferyczn膮 i czy znasz moze inne podobne programy kt贸rymi da艂oby sie to zrobi膰 ?
Napisano 21 Czerwiec 200619 l Autor Dreamscape 2 聽 Podobno kosmiczny program do tych cel贸w. niestety nieuda艂o mi si臋 go dorwa膰.
Napisano 21 Czerwiec 200619 l damusTo: nie znam innych je偶eli chodzi o Aurore to jest to wtyczka do PS (jak co艣 do daj zna膰 na priv). Lis: Pewnie 偶e si臋 nie obra偶臋:)
Napisano 21 Czerwiec 200619 l damusTo: prawd臋 powiedziawszy to nie wiem czy potrafi. Kolejna paczka: http://rapidshare.de/files/23721910/niebia_ska_paczka_02.rar.html PS: Sorry 6000/3000 to zero to tak z rozp臋du.
Napisano 3 Sierpie艅 200618 l Autor Doda艂em Volumine 6 Li艣cie + mapy opacity i jeden ztitlowany wzorek. Razem 9 texturek w wysokier rozdzia艂ce i wysokiej jako艣ci(tak mi si臋 wydaje :D ) 聽 Zapraszam.
Napisano 31 Pa藕dziernik 200618 l Autor Ahoj wszystkim. Dawno nic nie dodawa艂em. wi臋c 偶eby w膮tek nie umar艂 w偶ucam kolejn膮 paczk臋. Wi臋kszo艣膰 textur w rozdzia艂ce 1500x1500 oczywi艣cie wszystkie seamlessowe lub jak ja to nazywam titlowalne :) 聽 W sumie ten kamie艅 rustykalny ma艂y jest ale mo偶e komu艣 si臋 przyda. 聽 VOL_7 Download 4 mb
Napisano 31 Pa藕dziernik 200618 l ten w膮tek powinien by膰 przyklejony, bo dopiero teraz go zobaczy艂em :P oczywi艣cie + thx Lisie :P
Napisano 8 Marzec 200718 l texturki na podgl膮dzie wygl膮daj膮 super ale mam problem z ich rozpakowaniem. a jak ju偶 mi si臋 uda艂o rozpakowa膰 to nie uruchamiaj膮 si臋. mo偶e mam zabyt star膮 wersj臋 total comandera. czym to najlepiej potraktowa膰?
Napisano 8 Marzec 200718 l Textury na prawde swietne, ale tak jak siwy mam problem z rozpakowaniem. Niektore pakiety po sciagnieciu maja mniejsze rozmiary od tego co zostalo napisane. :(
Napisano 8 Marzec 200718 l U mnie sciagne艂o si臋 bez problem贸w. Mo偶e co艣 u was przerwa艂o po艂膮czenie podczas sci膮gania? 聽 tekstury s膮 super, dzieki ;)
Napisano 11 Czerwiec 200718 l Autor Ahoj. Kiedy艣 mia艂em si臋 bawi膰 w sprzedawanie textur. ale po namy艣le stwierdzam 偶e rodzimy rynek jest za ma艂y na takie zabawy. Do tego czasu pope艂ni艂em kilka textur. I tak stwierdzi艂em 偶e skoro maj膮 si臋 marnowa膰 to czemu mia艂bym si臋 nimi nie podzieli膰. 聽 Wszystkie textury oczywi艣cie seemlesowe. Radz臋 zmniejszy膰 rozmiar o po艂ow臋 w zale偶no艣ci od potrzeb gdy偶 kompy maj膮 problemy z 艂ykaniem takich wielkich textur. 聽 Pozdrawiam i smacznego. 聽 HD_FLOORS_PACK HD1 Download 15 mb HD2 Download 14 mb HD3 Download 16 mb HD4 Download 9 mb
Napisano 11 Czerwiec 200718 l Not Found The requested URL /txt/Lis_vol_1.zip was not found on this server. 聽 Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. 聽 聽 聽 niestety przy wi臋kszo艣ci link贸w. Ale i tak super inicjatywa. Jak zacznie dzia艂a膰 , poprosze o info.
Napisano 12 Czerwiec 200718 l Autor Jim mee -> Faktycznie. Dzi臋ki za zwr贸cenie uwagi. Kiedy艣 zmienia艂em serwer i nie zmieni艂em link贸w tutaj. Ju偶 wszystko dzia艂a.
Napisano 12 Czerwiec 200718 l O Bo偶yszcze t艂um贸w!!!;D Zr贸bmy Lisowi o艂tarzyk jaki艣 na max3d.pl;P Jedne z lepszych tekstur jakie widzia艂em. Pi臋kna robota i szczerze m贸wi膮c nie wiem czy decyzja o nie sprzedawaniu ich by艂a dobra, bo towar z najwy偶szej p贸艂ki i przy dobrej reklamie w necie (cho膰by u Ever贸w) mog艂oby to zaowocowa膰 ca艂kiem dobrym efektem finansowym;) Wielki + ode mnie;) Pozdrawiam
Napisano 12 Czerwiec 200718 l idzie lisek kolo drogi...nie moge dac reputa Liskowi :( ale sprobuje pozniej. good shit:) 聽 edit: Lisie sprawdz prosze dwa ostatnie (HD3,4)bo nie sciagaja sie... juz jest ok. pozdr
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto