Amrun Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 hej... kilka szkicy do obrazkow na strony... dzis troche monotonnie, ale bede tu wrzucal stopniowo i inne rzeczy... troche sie nazbieralo :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Jakos strasznie odrzucaja mnie te usta :P jakies takie hmmm olbrzymiaste :P no i proporcje sa chyba nie teges... a mianowicie chodzi mi o brzuch, bardzo szeroki i bardzo chudy. JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Przeszkadzają męskie twarze, bo domyślam się, że wszystkie te postacie to kobiety. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Git. Ładne oczęta :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasior Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 fajskie szkice, luzna kreska i ciekawy styl. Jedyny problem to dlonie i anatomia ale tylko troszke. zrenice tez by sie dziewczynie przydaly. Bedzie kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 dla mnie super bez dwoch zdan, nie przyczepie sie do niczego...:) czekam na wiecej i sam lapie za olowek...=) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Za męska ta kobieta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 dla mnie bomba- kobieta moze i troche do chlopa podobna( glownie ze wzgledu na ryj nie ten:/) ale anatomia respect! krecha luzna, czuc po prostu ze rysowanie tych babek nie sprawialo ci problemu, zasiadl i w ciagu 10 minut machnal rysuneczki... gratz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Właściwie to ładne. Fajne oczy;) Ale przydało by się tym postaciom nadać troche kobiecości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 dla mnie super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2006 rozne starocie, niekoniecznie ze soba powiazane :] telka: szkic pod telko: i kawalek gotowego: szkic dla cohsite: pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wd44 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Amrun to co Ty wyprawiasz to przechodzi ludzkie pojecie :D jak mozna robic tak piekne pracki (mowie tu rowniez o tych w innych topic) podziwiam Cie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 wgniotłeś mnie w fotel, szczególnie "kawałkiem gotowego" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Super klimat. genialny. fajne roślonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 wgniotłeś mnie w fotel, szczególnie "kawałkiem gotowego" :) Mnie to zmietło jak to ujrzałem... zaraz tu fanklub założymy;] szkoda, że gdzieś twoje portfolio zniknęło - lubiłem wchodzić na twoja stronę jak jeszcze istaniała (jesli się myle i nadal istnieje - wartoby mnie oświecić) i przeglądać twoje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Kawalek gotowego is simply zajebisty :D Moglbys jakis maly making of przedstawic ? chociaz powiedz jak zrobiles to przemile ziarno! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 jezeli moge sie czegos czepic to w ostatnim cos z perspektywa nie tak- pierwszy zolnierz zdecydowanie za duzy, a raczej pozostali za mali sa w jego stosunku:/ wszyscy sa na tym samym poziomie, pierwszy nie jest na gorce wiec cos z perspektywa:/ Jeszcze maly szczegolik- odbicie mostka w wodzie- w odbiciu powinna byc bardziej widoczna dolna czesc mostka, czyli mostek i jego odbicie nie powinny byc na obrazku symetrczne( niewiem czy dobrze wytlumaczylem) Ale tak czy siak prace mi sie podobaja, bardzo klimatyczne, good work! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Kawałek gotowego to rewelka: jak to zrobiłeś? Jakieś referki miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Amrun powiedz mi czy ty masz jakies portfolio... bo chcialbym Cie dorzucic jako drugiego goscia z polskiej sceny, ktory daje mi inspiracje przed robieniem czegokolwiek... takze bardzobym prosil o adres portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 oh mai gad, świetne...brak mi słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Skały we mgle są niesamowite O_O Scena buduje niezwykłą atmosfere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 pierwszy obrazek z serowej krainy bardzo mnie urzekł. No i kawałek tełka trzyma klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 o jaaaaa :) kawałek gotowego wgniata, to prawda (Serowa kraina też :) Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 eh co tu duzo gadac trzeba to skopiowac wydrukowac i sprzedawac na krakowskim rynku:) naprawde piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 siemanko, bardzo ladne:) Jak sie takie cos robi:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Masta! Skały są super. Świetne po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 ticz mi masta amarasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 lubie Twoja czystosc rysunku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 najbardziej podobają mi się 2 ostatnie prace...ta ze skałami i z żołnierzami...skały wyglądają realistynie a zarazem przypominaja mi styl pewnego komiksu...a praca z żołerzami ma fajny, ciekawy klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 respekt!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Ekstra. Moze jakis tutek na temat malowania takich landszaftow? Chociaz tyci-tyci ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 no nie pogardze takim tutkiem...zajefajne te Twoje pracki :D szacun... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Super pracki. Skałki rządzą. Gratuluje talentu :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 dziękować... niespodziewalem sie tak cieplego przyjecia hehe... tutek mial byc, bo prosil Kooba z ef, ale narazie to z czasem salabiutko, wiec sie odsunelo... Widze ze skalki sie spodobaly to jeszcze jeden z tej serii. Kibelek dla golema :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 hehe, mocne, trafiony pomysł :) Powiedz mi tylko, jeżeli to nie tajemnica, czy używasz fotek jako tekstur do tych skał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 Fotek jako takich nie, bo mi duzo potem czasu zchodzi na dopasowaniu jakiejs spojnosci calego obrazka, chociaz oczywiscie zdarza sie, bo poprostu trzeba. Notomiast te wszyskie kropeczki, brudy, wglebienia, caly ten bajzel to pedzle zrobione wlasnie z fotek. Wyglada to mniej wiecej tak, ze jak mam juz wszystkie ksztalty, cienie, swiatla, pekniecia maziam pedzlami po calosci na jakims lagodnym swietle czy nakladce i potem gumuje gdzie nie pasi. Wbrew przypuszczeniom takie kamyczki to sie calkiem prosto robi ;) jak juz jest jakas baza z kolorami to potem jest to juz tylko kwestia wielu roznych ksztaltow zerznietych z fotek i domalowania malych refleksow na krawedziach tych kropkow i tyle... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 wyjebka! :D kiedy bedzie tutorial? masz wiecej z tych klimatow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Nieziemskie prace kolego :) Ostatnia to w ogóle niesamowitość na mase. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Megastyczna tekstura drzwiowa!! TU-TEK...TU-TEK...TU-TEK!!!!!!WE WANT MORE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 a wlasnie Amrun... puszczasz swoje tekstury do szerszego uzytku? tak jak niektorzy robia np. z bushami...? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Piekne skalki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 świetny ten kibelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 thx... koncepciki teł... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 jak zawsze wypasne, ...w drugim sie gorzej odbiera przestrzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 te czerwone to trochę nie wiadomo czy to rośliny czy jakaś płynna lawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Bardzo fajne pracki jakos mi przyszedl na mysl film OSADA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2006 thx pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Miazga miażdżąca. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Świetne te czarno-białe. Pozostałe z resztą też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 facet widac postepy... nie ma to jak trening i wskazowki od mistrza co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi