Napisano 12 Wrzesień 200618 l wygląda na zmęczonego życiem więc go piluj bo może glupsto zrobić ;P albo po prostu dobrze sie najadł :))) jak ma na imoino ?:)
Napisano 12 Wrzesień 200618 l Tomek - rewelacyjny kociak :D Garfield jak żywy. Może dzisiaj wrzucę moją kicię Pozdrawiam
Napisano 12 Wrzesień 200618 l ej ... jak dla mnie to ten kot wyglada jak nawalony :D czym ty go karmisz ? :P
Napisano 12 Wrzesień 200618 l hahahah, Tomek Kosiorek - niezły ten kot :D hahha EDIT: myslałem że ma jakieś zapasowe języki w komplecie, ale to chyba płatek z kwiatków na ziemii leży :)
Napisano 12 Wrzesień 200618 l to moje domowe studio jest raczej czysto nawet bardzo:) P.S. Tomek no kot fajny:) kengi ja mam taki sam pasek na tapecie tylko odwrotnie naklejony:)
Napisano 12 Wrzesień 200618 l heh monitor większy od telewizora ;)) tak jak u mnie ;P fajna ta multimdialna klawiatura z miliardem dodatkowych przycisków ;PP
Napisano 12 Wrzesień 200618 l eehehehehehehe... troche syfu w sierści ma :) jako że nie posiadam zdjęcia pokoju to zapodam kota.... bo mam zdjecie kolegi
Napisano 12 Wrzesień 200618 l to wszystko sierść. on jest chudszy ode mnie! :D btw. to kot a nie byczek :)
Napisano 13 Wrzesień 200618 l fikołek nom wiekszy:) a przyciski fajne:) jeden uruchamia Max'a inny PS'a Knysha tak płyta z Katedrą:) widze, że wszyscy się chwalą swoimi kotami, ja też mam takowego zwierza i wieczorem pokaże :)
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Fotki swojego biurka nie mam, ale za to zapodam fotę mojego kota: Kaganiec ma tylko ze względu na przepisy. Generalnie Jennie to jest jeden wielki przytulas.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Wyrośnięty ten twój kociak, czym ty go karmisz? i dlaczego ma takie wielkie zęby:)?
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Shogun chyba zburzę cały twój uporządkowany świat, ale to nie kot ;P koty mają dłuższe ogony a poza tym wszystko na swoim miejscu ;))
Napisano 13 Wrzesień 200618 l koty mają dłuższe ogony a poza tym wszystko na swoim miejscu a co patrzyłeś mu pod ogon? :D :D hindus: powiedz, że nie nazwałeś go Rydzyk xD
Napisano 13 Wrzesień 200618 l a co patrzyłeś mu pod ogon? :D :D hindus: powiedz, że nie nazwałeś go Rydzyk xD nie moge :) nawet nie wyobrażasz sobie reakcji ludzi jak wołasz do psa 'rydzyk noga' XD był wyjątkowo niesforny i nie chciał dzisiaj założyc okularów - chyba przez pogode.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Hindus, czy świat widziany przez uchwyt od czteropaku piwa (bo mniemam, ze to jest to), i do tego oczami psa, jest bardziej rózowy? Fikołek: zdziwiłbyś się, ale sklasyfikowanie tego gatunku nastręcza znaczne trudności. Uszy ma toto po gacku, ogon po gibonie, rozum po wróblu, futro po starszym bracie, a oczy po Brigitte Bardot. Do tego biega szybciej niz chart angielski (serio, sam widziałem), a jak dorwie kota, to nie wie, co z nim dalej zrobić, czyli jakieś pokrewieństwo jest, skoro nie tyka zioma...
Napisano 13 Wrzesień 200618 l buehehhehe hindus fajny psiak ta górna para szkieł do pewnie do czytania ;))
Napisano 13 Wrzesień 200618 l to tez kot :) zazdroscicie ze mam dwa koty i dla tego mówicie ze to chomik :]
Napisano 13 Wrzesień 200618 l panowie! Stanowiska pracy, nie koty pokazujcie (parafrazując Reja ;) ) Kotki to mozna pokazywać w drugiej stronie ekranu.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Kiedys biurko wygladalo tak: Ale komp sie spalil i zostal tylko laptop. Kiedys pofoce wiecej
Napisano 13 Wrzesień 200618 l MaGuu: w fotoszopie Biuro w calosci (niepatrzcie na jakosc fot) Closeup Boczek: Monitory i torby: Komoda, maly telewizor, kilometry kabli. W dolnym rogu slawna lodowka z pewnego watku: Mikserek: jakies pytania?
Napisano 14 Wrzesień 200618 l illy a jak sie nazywa ten "kot" na biurku?? ;P Masz pieeekny ten nielad artystyczny :D a wkablach to masz nielad zwyczajny ;P
Napisano 14 Wrzesień 200618 l wyglada troche ciasno i niewygodnie te twoje stanowisko pracy illy ale za to jak europejsko ;) ja na laptopie niemógłbym jakoś w miare szybko pracować nie ma to jak 32 kilowy monitor ;P
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Illy ale masz jakość fot kijową (joke) A gdzie konsola gdzie konsola. u mnie sprzęt dj'ski w szafie leży niestety :(
Napisano 14 Wrzesień 200618 l illy: to na ścianie to napis druk czy namalowany? moja zaciszna PracOFFnia: i moja osobista ścierka do kurzu :] Pozdrawiam
Napisano 14 Wrzesień 200618 l to na ścianie illego to pewnie photoshop ;) co tam za monitorem taki wielgachny tablet chowasz ? :) ile ma i jakiej firmy ? i do czego masz te 3 piloty nie lepiej1 uniwersalny? cała władza w jednym miejscu ;) a kotek suuuuper :D jaki milutki pysio ;)