kubi Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Nie jest tak że się zwierzę do własciciele upodabnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 jest jest :D ale kociak i tak bombowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 wygląda na zmęczonego życiem więc go piluj bo może glupsto zrobić ;P albo po prostu dobrze sie najadł :))) jak ma na imoino ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Tomek - rewelacyjny kociak :D Garfield jak żywy. Może dzisiaj wrzucę moją kicię Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Hehehe świetny kot , wygląda na znudzonego kocim żywotem 70-o latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 ej ... jak dla mnie to ten kot wyglada jak nawalony :D czym ty go karmisz ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Buahahaha aleeeee kot xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 wyglada jak nietoperz wkomponowany w kota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 hahahah, Tomek Kosiorek - niezły ten kot :D hahha EDIT: myslałem że ma jakieś zapasowe języki w komplecie, ale to chyba płatek z kwiatków na ziemii leży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 to moje domowe studio jest raczej czysto nawet bardzo:) P.S. Tomek no kot fajny:) kengi ja mam taki sam pasek na tapecie tylko odwrotnie naklejony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 heh monitor większy od telewizora ;)) tak jak u mnie ;P fajna ta multimdialna klawiatura z miliardem dodatkowych przycisków ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 ej a to mój KOT :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 eehehehehehehe... troche syfu w sierści ma :) jako że nie posiadam zdjęcia pokoju to zapodam kota.... bo mam zdjecie kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 pewnie dopiero wrócił z dworu albo wylazł z jakiejś nory :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 nie no piekne kociaki macie :D zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 _kuba_ ile on ma głów? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 _kuba_ ile on ma głów? :D tyle ile widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 kome dobrze swojego kitka dokarmiłeś :) niezły z niego byczek ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 to wszystko sierść. on jest chudszy ode mnie! :D btw. to kot a nie byczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 mrkrzysiek - plytka dvd z Katedra lezy na biurku ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 wow pracujecie w kotach też ? :] Fajnych rzeczy tu się dowiadujemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 fikołek nom wiekszy:) a przyciski fajne:) jeden uruchamia Max'a inny PS'a Knysha tak płyta z Katedrą:) widze, że wszyscy się chwalą swoimi kotami, ja też mam takowego zwierza i wieczorem pokaże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Fotki swojego biurka nie mam, ale za to zapodam fotę mojego kota: Kaganiec ma tylko ze względu na przepisy. Generalnie Jennie to jest jeden wielki przytulas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Wyrośnięty ten twój kociak, czym ty go karmisz? i dlaczego ma takie wielkie zęby:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Shogun chyba zburzę cały twój uporządkowany świat, ale to nie kot ;P koty mają dłuższe ogony a poza tym wszystko na swoim miejscu ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 dobra to teraz ja i moj rydzyk.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 :-o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 koty mają dłuższe ogony a poza tym wszystko na swoim miejscu a co patrzyłeś mu pod ogon? :D :D hindus: powiedz, że nie nazwałeś go Rydzyk xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 hindus - rotfl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 a co patrzyłeś mu pod ogon? :D :D hindus: powiedz, że nie nazwałeś go Rydzyk xD nie moge :) nawet nie wyobrażasz sobie reakcji ludzi jak wołasz do psa 'rydzyk noga' XD był wyjątkowo niesforny i nie chciał dzisiaj założyc okularów - chyba przez pogode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Hindus, czy świat widziany przez uchwyt od czteropaku piwa (bo mniemam, ze to jest to), i do tego oczami psa, jest bardziej rózowy? Fikołek: zdziwiłbyś się, ale sklasyfikowanie tego gatunku nastręcza znaczne trudności. Uszy ma toto po gacku, ogon po gibonie, rozum po wróblu, futro po starszym bracie, a oczy po Brigitte Bardot. Do tego biega szybciej niz chart angielski (serio, sam widziałem), a jak dorwie kota, to nie wie, co z nim dalej zrobić, czyli jakieś pokrewieństwo jest, skoro nie tyka zioma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 buehehhehe hindus fajny psiak ta górna para szkieł do pewnie do czytania ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Tak wszyscy swoje koty pokazują to i ja pokaże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 dziii...a to czarne, to co to jest to obok kota ??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 chomik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 to tez kot :) zazdroscicie ze mam dwa koty i dla tego mówicie ze to chomik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 ale ot zrobiliście z sierściuchami :P opanujcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 kot z chomikiem, miłość kwitnie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 panowie! Stanowiska pracy, nie koty pokazujcie (parafrazując Reja ;) ) Kotki to mozna pokazywać w drugiej stronie ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Kiedys biurko wygladalo tak: Ale komp sie spalil i zostal tylko laptop. Kiedys pofoce wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 illy jak zrobiłes prześwitującego WinAmp'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 bo to render jest ;P i tylnej ścianki laptopa nie wymodelował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Hahaha dobre podoba mi sie koncept Fikołka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 MaGuu w opcjach jest taka możliwosć, ale tylko od wersji 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 MaGuu: w fotoszopie Biuro w calosci (niepatrzcie na jakosc fot) Closeup Boczek: Monitory i torby: Komoda, maly telewizor, kilometry kabli. W dolnym rogu slawna lodowka z pewnego watku: Mikserek: jakies pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 illy a jak sie nazywa ten "kot" na biurku?? ;P Masz pieeekny ten nielad artystyczny :D a wkablach to masz nielad zwyczajny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 wyglada troche ciasno i niewygodnie te twoje stanowisko pracy illy ale za to jak europejsko ;) ja na laptopie niemógłbym jakoś w miare szybko pracować nie ma to jak 32 kilowy monitor ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Illy ale masz jakość fot kijową (joke) A gdzie konsola gdzie konsola. u mnie sprzęt dj'ski w szafie leży niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 illy: to na ścianie to napis druk czy namalowany? moja zaciszna PracOFFnia: i moja osobista ścierka do kurzu :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 to na ścianie illego to pewnie photoshop ;) co tam za monitorem taki wielgachny tablet chowasz ? :) ile ma i jakiej firmy ? i do czego masz te 3 piloty nie lepiej1 uniwersalny? cała władza w jednym miejscu ;) a kotek suuuuper :D jaki milutki pysio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi