Napisano 29 Sierpień 200816 l FALcom jako jeden z nieliczych mozesz sie pochwalic porzadkiem w pokoju :P A to moja kanciapa, zawinieta poduszka na podlokietniku, coby reka nie bolala jak za dlugo pale oczy :P: Edit: W monitorze pokoj FALcom'a :D
Napisano 29 Sierpień 200816 l fredek - for you:) hehe no konkretnie. Pewnie mozna sie tam doszukac jakiegos głębdszego przekazu. Ja jeszcze nie jestem na tym poziomie:) [...] Fr3d3k - poka poka te smoki ;) [...] gdzies je juz tu pokazywałem... ale jakbys nie znalazl to zrobilem fotke teraz pzdr
Napisano 29 Sierpień 200816 l zawinieta poduszka na podlokietniku, coby reka nie bolala jak za dlugo hyhyhyhyhyhyhyhyh
Napisano 29 Sierpień 200816 l yhyhyhyhyhyhyhyh Sie nie ma co smiac, to bolesna prawda :D Zwlaszcza bez tej poduszki po 8 godzinach...
Napisano 29 Sierpień 200816 l Fr3d3k no z głodu to nie zdechną - przyjemne akwarium. Dzięki za fotę. Tulić tulić, jak kiedyś siedziałem tak 13 godzin to potem jak neo człowiek wyglądał, a gdzie nie spojrzał to siatkę obiektu widział uff straszne. Przyjemne te pokoiki macie.
Napisano 29 Sierpień 200816 l zgred88 - No staram się z porządkiem, chodź przeważnie mi się nie udaje :D Dzięki za lansowanie mojego pokoju na Twym zdjęciu :)
Napisano 29 Sierpień 200816 l to i ja pokaze :) od przodu stanowisko Leru z boku Klicka za moim Jarka ;)
Napisano 29 Sierpień 200816 l Zazdroszczę monitorów ale z porządkiem już gorzej :) Taka praca zespołowa to dobra rzecz, w końcu każdy każdego nakręca :)
Napisano 29 Sierpień 200816 l hmm.. samotny chyba? ;P przytulic? Samotny nie. Nie tylko komputer istnieje. Musze sprostowac, bo wyjde na typowego maniaka komputerowego :P
Napisano 4 Wrzesień 200816 l Może nie pokój, ale pomieszczenie w biurze ;) Dodam tylko, że sam siedzę przy tym biurku, a zdjęcie nie było pozowane w celu lansowania się sprzetem ;P Sry za jakość zdjęcia
Napisano 4 Wrzesień 200816 l ha! widze że moje miejsce w rogu nadal puste :D powiedzieć by można, że zajmujesz coraz bardziej znaczącą pozycję w firmie :D
Napisano 4 Wrzesień 200816 l Rozumiem ze masz trzecie oko na czole? :p a zdjęcie nie było pozowane w celu lansowania się sprzetem Wrazenie i tak kazdy swoje odniesie :rolleyes:
Napisano 5 Wrzesień 200816 l hehe mam z nim umowę 2 OSy i wyłączamy, to jest jakies pół godziny, myślę że w Burnsa grałby z pół dnia :)
Napisano 5 Wrzesień 200816 l widziałem już takiego smyka jak w cafe w warcrafta trzaskał tak że masakra... :P
Napisano 5 Wrzesień 200816 l O nie nie Panowie jak dałbym mu strategii posmakować to pewnie musiałbym kupić sobie nowego kompa. Może poprostu włącze mu blendera:)
Napisano 5 Wrzesień 200816 l obawiam się że szybko by odebrał ci stanowisko pracy i musiał byś się przekwalifikować... :P
Napisano 5 Wrzesień 200816 l o jakie założenie, a jak kiedyś przyjdzie ze szkoły i powie : Tato chce byś nauczycielem WF? to zabronisz mu?
Napisano 5 Wrzesień 200816 l Hehe czemu akurat nauczycielem WF? Życie zweryfikuje. Ma dopiero 4 lata. Pozdrawiam
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Matchias jak dobrze muzykę podkręcisz to ci się samoczynnie głowice w drukarce oczyszczają z tuszu ;)
Napisano 6 Wrzesień 200816 l Matchias jak dobrze muzykę podkręcisz to ci się samoczynnie głowice w drukarce oczyszczają z tuszu ;)
Napisano 7 Wrzesień 200816 l hehehe dobre foty, to ja wkleje swoje miejsce pracy. Dopiero od niedawna 2 monitory :) Tak sobie wkręciłem że jak się dorobie to kupie sobie drugą graficzna i 4 identyczne monitory i sobie je na ścianie powiesze :D Nie wiem czy to wypali plany są :) No chyba że lepiej odrazu 37cali :D
Napisano 7 Wrzesień 200816 l AT7 ten subwoofer jak zapodasz to pewnie masz wentylator i masaz na stopach :P Mam taka sama klawiature, wypasiona jest :P
Napisano 7 Wrzesień 200816 l Nie nie ;D To co widać to kolumna :) A subwoofer stoi za skrzynką, widać kawałek czarnego przy śmietniku :D A klawiatura znakomita, w komplecie razem z myszką, obie rzeczy spoko, nie narzekam :)
Napisano 8 Wrzesień 200816 l A u Lisa po staremu: EDIT: JohnZi-> http://allegro.pl/item426258027_monitor_gateway_24_lcd_gwarancja_fvat_krk.html . . . s fotel to wygodny jest??? Do filmów i gierek super, do pracy średnio. Edytowane 8 Wrzesień 200816 l przez Lis
Napisano 8 Wrzesień 200816 l ponieważ to 100 strona wątku, postanowiłem się wypromować :) po wyprowadzce z akademika teraz moje "stanowisko dowodzenia" wygląda tak :
Napisano 21 Wrzesień 200816 l You don't have 3 PS3's...:P http://pl.youtube.com/watch?v=uh1jB4hVJRg pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200816 l Widzę że kilka ludzi ma PS3 zapodajcie swoje ID to moze w cos sie uda zagrac po sieci :) Moj: DraB12
Napisano 21 Wrzesień 200816 l Nooo.. to teraz pokaże moje nowe studio. W którym ostatnio przebywam minimum 3h :cool: Moja ciemnia ! (Przepraszam za jakość Cyfra sie spaliła i jedynie mam aparat w fonie) I Efekt :D