Napisano 15 Marzec 200915 l W fotoszopce sobie go wydłużył. Moje miejsce :D Kompik , Flatron 20' , zdobyczna lampka i krzesełko , joy Saitek cyborg i trochę śmiecia. W pokoju mam trochę "dziwnych" rzeczy (np. 600l basen) podajcie ich nazwę (jeśli takowe się znajdują) to zrobię im fotkę :D Edytowane 15 Marzec 200915 l przez Muminek
Napisano 15 Marzec 200915 l mała kawiatura daje złudzenie dużego monitora a tak to pewnie tylko te 30' Tyś widział dziewięcio metrowy monitor:) javor ja kleje w PTGui, jeszcze mnie nie zawiódł i HDRi robi.
Napisano 15 Marzec 200915 l W pochmurny dzień dostaniesz tam depresji chłopie, zmień kolor na coś pogodnego. Byle nie w Photoshopie. Photoshop tym razem to za mało. :) Depresję miał klient którego mało zlotowozem na górce nie przejechałem jak będziliśmy do Sadowskiego na spotkanie.... hehehe
Napisano 15 Marzec 200915 l Muminek też masz obudowę Sharkon Rebel z tym mega wiatrakiem ? jeśli tak to twoja też głośna ? czy tylko moja tak buczy
Napisano 15 Marzec 200915 l Pewien szum jest ale skutecznie zagłusza go dysk . Ile dałeś za obudowę ?
Napisano 15 Marzec 200915 l hmm w październiku 2007 - jakies 169zł chyba - ogólnie fajna jest (całkiem niezła wentylacja) tylko cholernie głośna - przydała by się cichsza, zwłaszcza że komp chodzi 24/7 od lipca praktycznie.
Napisano 15 Marzec 200915 l trosiek: czasem trzeba :) d00b, Freedom Fighter: toshiba 40xf350p 40 cali full hd :) Muminek: ja nic w fotoshopie sobie nie wydłużam :P dariusz: programik wygląda ciekawie, będe musiał spróbowac
Napisano 15 Marzec 200915 l javor - no robi wrażenie ta czterdziestka:P Nie masz problemu z objęciem calości wzrokiem? Nie musisz machać za bardzo głową?
Napisano 15 Marzec 200915 l hehe, nietrzeba kręcić głową :P wystarczy oczami :D no i wisi na ścianie co daje troche dodatkowych centymetrów od oczu, jest idealnie :)
Napisano 15 Marzec 200915 l Javor mam ten sam plakat tylko nad monitorem. Mam ta sama myszke. Mam ten sam egzemplarz top gear'a i mam podobny fotel:D niestety mam mnieszy monitor:(
Napisano 15 Marzec 200915 l Depresję miał klient którego mało zlotowozem na górce nie przejechałem jak będziliśmy do Sadowskiego na spotkanie.... hehehe masz na myśli tego z łopatą w środku nocy? :D
Napisano 15 Marzec 200915 l javor no tak jak mówiłem przez tą małą klawiaturę powstaje złudzenie optyczne i niedoszacowałem wielość monita :) 40 powiadasz.. to niby masz dłuższy ale ja mam 2x21 + grubawe ramki więc pewnie mam więcej ^^ powierzchni roboczej na pewno :D Jaraskg takie sam bamboos u mnie na biurku sie kurzy :) raz mi przestał działać ale wystarczyło go podnieśc i energiczne kurz wytrząsnąc i chodzi jak złoto :) dobra maszyna :D
Napisano 15 Marzec 200915 l Monitor miazga. Przekonany byłem że szopnięty... Edytowane 2 Lipiec 200915 l przez sly
Napisano 16 Marzec 200915 l JohnZi: no to już się wyjaśniło jaka jest recepta na modelowanie dobrych autek :)
Napisano 16 Marzec 200915 l JohnZi: no to już się wyjaśniło jaka jest recepta na modelowanie dobrych autek :) ooo to ja już kompletuje zestaw, narazie mam taką kołdre, poduszke, hantle i podobne krzesło, może kiedyś wam dorównam ;)
Napisano 16 Marzec 200915 l co to jest NUIO i NUZI ?? :D a KIG? Edytowane 16 Marzec 200915 l przez kamil.ochel
Napisano 16 Marzec 200915 l kolega chciał widać przyszpanować że czytać i pisać umie, i wyszło szydło z worka :P kamil.ochel - plus dla Ciebie za czujność i demaskowanie prowokatorów imperialistycznych :D
Napisano 16 Marzec 200915 l Faktycznie chciałem przyszpanować... ale zostałem przyłapany i teraz zamknę się w sobie. (wiedziałem że ktoś zauważy) Kamil - nudzisz się...? :P pozdrawiam.
Napisano 20 Marzec 200915 l W końcu mam aparacik i sobie go testuję, więc przy okazji pokażę też swoje "studio" ;) 1 bez lampy błyskowej, 2 z lampą. Oba na manualu (trzeba się nauczyć robić na manualu, bo z automatika to każdy potrafi :P)
Napisano 20 Marzec 200915 l Dobry kalkulator, tylko jak sie za bardzo przyzwyczaisz na maturze będziesz miał problem:]
Napisano 20 Marzec 200915 l Ja z nim wbijam na maturę. W regulaminie stoi że nie można wnosić kalkulatorów graficznych rysujących wykresy funkcji.
Napisano 20 Marzec 200915 l Ale chyba stoi ze musi mieć tylko podstawowe funkcje, przynajmniej tak stało jak ja zdawałem czyli rok temu.
Napisano 20 Marzec 200915 l eee ja się z takim wbiłem na mature z fizyki i nikt się nie czepiał :) patry, to biurko chyba kiedyś modelowałeś, prawda? teraz widać odstępstwa od oryginału;)
Napisano 20 Marzec 200915 l Z tego co wiem to wymogi są takie, że kalkulator taki podstawowy z dużymi przyciskami będzie tylko akceptowany w użytku :) Tylko utrudniają sprawę z tą całą maturą ;) patry - a tobie to wygodnie mieć tak tą drukarę na dole? nie wyobrażam sobie pracy na kompie bez możliwości rozwalenia się :D
Napisano 21 Marzec 200915 l pecet - aaaaa, wydało się :D trosiek - no, niezbyt wygodnie, ale na chama można w wolnej przestrzeni po bokach wsadzić nogi i jest git :D :P
Napisano 30 Marzec 200915 l Teraz w sumie siedzę większość czasu przy programowaniu i grafice webowej (+ studia) aniżeli pracach 3d ale moją ruderę też pokażę :D
Napisano 30 Marzec 200915 l Teraz w sumie siedzę większość czasu przy programowaniu i grafice webowej (+ studia) aniżeli pracach 3d ale moją ruderę też pokażę :D Ten wyswietlacz to masz ciekawie postawiony:p.
Napisano 30 Marzec 200915 l Ten wyswietlacz to masz ciekawie postawiony:p. Klawiatura obowiązkowo na kolanach :) a sam monit waży swoje więc raczej nie spadnie :P
Napisano 1 Kwiecień 200915 l Nigdzie nie widzę komfortowych, ekonomicznych i "czystych" warunków... :D:D:D
Napisano 2 Kwiecień 200915 l To idealnie pasuje do tego wątku :) http://ziza.ru/2009/04/01/tvorcheskijj_besporjadok_52_foto.html Pozdro Nowi
Napisano 2 Kwiecień 200915 l Żeby nadać wątkowi trochę świeżości to wrzucę tym razem widok zza okna mojego 'studia':) (zdjęcia nie aktualne, zrobione jakoś rok temu ale właściwie nic się nie zmienia) A tu jeszcze wschód słońca o 4 nad ranem, normalnie nienawidzę tego, strasznie dołujące jest wyłączanie komputera i doczołgiwanie się do łóżka gdy robi się już jasno ale akurat wtedy, gdy już finalnie skończyłem projekt semestralny to popatrzyłem i pomyślałem: "K..... jaki piękny!" i poszedłem po aparat:) Edytowane 2 Kwiecień 200915 l przez Lucas
Napisano 28 Kwiecień 200915 l hehe Eden-3d masz tą samą Iiyamę co ja chyba - jak ci się na niej pracuje? nie wydaje Ci się ze troche kiepsko z kontrastem z tym monitorem? (ostatnio dochodze do takiego wniosku z moją)
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Witam,dobrze mi sie pracuje, kontrast moglby byc lepszy,ale i tak jest spoko,pozdro
Napisano 11 Wrzesień 200915 l Wszystko wreszcie spięte razem, skonfigurowane i działa jak powinno - czyli moja kwatera główna :) Hmm brakuje tylko 2 laptopa - bo akurat w 2 pokoju leży :)
Napisano 11 Wrzesień 200915 l Loki mam identyko krzeslo i taka sama wytarta podloga:D Nie blokuja Ci sie kolka?
Napisano 11 Wrzesień 200915 l heh krzesło (z Ikei) nie jest akurat moje, tylko mojej Pięknej, ale ona teraz w pracy jest, więc jej gwizdnąłem (swoje - złamałem :/) nie zauważyłem problemów z kółkami, chociaż ja za często (i za daleko) nim nie jeżdżę :)
Napisano 18 Wrzesień 200915 l heh krzesło (z Ikei) nie jest akurat moje, tylko mojej Pięknej, ale ona teraz w pracy jest, więc jej gwizdnąłem (swoje - złamałem :/) nie zauważyłem problemów z kółkami, chociaż ja za często (i za daleko) nim nie jeżdżę :) To krzesło made in Ikea to chyba wszyscy mamy takie samo :D mnie już zaczęła się drzeć skóra - dużo się wiercę czekając na render.
Napisano 26 Wrzesień 200915 l wygodnie mieć tak wysoko monitor i jeszcze odchylony? jestem dosyć wysoki i jak dlamnie jest wygodnie z taką wysokością , a odchylenie jest minimalne