Muminek Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) W fotoszopce sobie go wydłużył. Moje miejsce :D Kompik , Flatron 20' , zdobyczna lampka i krzesełko , joy Saitek cyborg i trochę śmiecia. W pokoju mam trochę "dziwnych" rzeczy (np. 600l basen) podajcie ich nazwę (jeśli takowe się znajdują) to zrobię im fotkę :D Edytowane 15 Marzec 2009 przez Muminek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 mała kawiatura daje złudzenie dużego monitora a tak to pewnie tylko te 30' Tyś widział dziewięcio metrowy monitor:) javor ja kleje w PTGui, jeszcze mnie nie zawiódł i HDRi robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 W pochmurny dzień dostaniesz tam depresji chłopie, zmień kolor na coś pogodnego. Byle nie w Photoshopie. Photoshop tym razem to za mało. :) Depresję miał klient którego mało zlotowozem na górce nie przejechałem jak będziliśmy do Sadowskiego na spotkanie.... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Muminek też masz obudowę Sharkon Rebel z tym mega wiatrakiem ? jeśli tak to twoja też głośna ? czy tylko moja tak buczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Pewien szum jest ale skutecznie zagłusza go dysk . Ile dałeś za obudowę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaraskg Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 http://img5.imageshack.us/img5/858/ssa41787.jpg smród, bród, chleb i sól Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 hmm w październiku 2007 - jakies 169zł chyba - ogólnie fajna jest (całkiem niezła wentylacja) tylko cholernie głośna - przydała by się cichsza, zwłaszcza że komp chodzi 24/7 od lipca praktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 trosiek: czasem trzeba :) d00b, Freedom Fighter: toshiba 40xf350p 40 cali full hd :) Muminek: ja nic w fotoshopie sobie nie wydłużam :P dariusz: programik wygląda ciekawie, będe musiał spróbowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 javor - no robi wrażenie ta czterdziestka:P Nie masz problemu z objęciem calości wzrokiem? Nie musisz machać za bardzo głową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 hehe, nietrzeba kręcić głową :P wystarczy oczami :D no i wisi na ścianie co daje troche dodatkowych centymetrów od oczu, jest idealnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Javor mam ten sam plakat tylko nad monitorem. Mam ta sama myszke. Mam ten sam egzemplarz top gear'a i mam podobny fotel:D niestety mam mnieszy monitor:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Depresję miał klient którego mało zlotowozem na górce nie przejechałem jak będziliśmy do Sadowskiego na spotkanie.... hehehe masz na myśli tego z łopatą w środku nocy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 javor czterdziestka miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 javor no tak jak mówiłem przez tą małą klawiaturę powstaje złudzenie optyczne i niedoszacowałem wielość monita :) 40 powiadasz.. to niby masz dłuższy ale ja mam 2x21 + grubawe ramki więc pewnie mam więcej ^^ powierzchni roboczej na pewno :D Jaraskg takie sam bamboos u mnie na biurku sie kurzy :) raz mi przestał działać ale wystarczyło go podnieśc i energiczne kurz wytrząsnąc i chodzi jak złoto :) dobra maszyna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) Monitor miazga. Przekonany byłem że szopnięty... Edytowane 2 Lipiec 2009 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 JohnZi: no to już się wyjaśniło jaka jest recepta na modelowanie dobrych autek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 JohnZi: no to już się wyjaśniło jaka jest recepta na modelowanie dobrych autek :) ooo to ja już kompletuje zestaw, narazie mam taką kołdre, poduszke, hantle i podobne krzesło, może kiedyś wam dorównam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Ja ma taką drukarkę, wystarczy?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) co to jest NUIO i NUZI ?? :D a KIG? Edytowane 16 Marzec 2009 przez kamil.ochel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 kolega chciał widać przyszpanować że czytać i pisać umie, i wyszło szydło z worka :P kamil.ochel - plus dla Ciebie za czujność i demaskowanie prowokatorów imperialistycznych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Faktycznie chciałem przyszpanować... ale zostałem przyłapany i teraz zamknę się w sobie. (wiedziałem że ktoś zauważy) Kamil - nudzisz się...? :P pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 W końcu mam aparacik i sobie go testuję, więc przy okazji pokażę też swoje "studio" ;) 1 bez lampy błyskowej, 2 z lampą. Oba na manualu (trzeba się nauczyć robić na manualu, bo z automatika to każdy potrafi :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Dobry kalkulator, tylko jak sie za bardzo przyzwyczaisz na maturze będziesz miał problem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Ja z nim wbijam na maturę. W regulaminie stoi że nie można wnosić kalkulatorów graficznych rysujących wykresy funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Ale chyba stoi ze musi mieć tylko podstawowe funkcje, przynajmniej tak stało jak ja zdawałem czyli rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 U to lipa by była bo już nie wiem jak się w słupku liczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Freedom Fighter - spoko, ja mam taki plan, żeby matury nie pisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 eee ja się z takim wbiłem na mature z fizyki i nikt się nie czepiał :) patry, to biurko chyba kiedyś modelowałeś, prawda? teraz widać odstępstwa od oryginału;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Z tego co wiem to wymogi są takie, że kalkulator taki podstawowy z dużymi przyciskami będzie tylko akceptowany w użytku :) Tylko utrudniają sprawę z tą całą maturą ;) patry - a tobie to wygodnie mieć tak tą drukarę na dole? nie wyobrażam sobie pracy na kompie bez możliwości rozwalenia się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 o_O faktycznie, 5min bym nie wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 pecet - aaaaa, wydało się :D trosiek - no, niezbyt wygodnie, ale na chama można w wolnej przestrzeni po bokach wsadzić nogi i jest git :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Teraz w sumie siedzę większość czasu przy programowaniu i grafice webowej (+ studia) aniżeli pracach 3d ale moją ruderę też pokażę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Teraz w sumie siedzę większość czasu przy programowaniu i grafice webowej (+ studia) aniżeli pracach 3d ale moją ruderę też pokażę :D Ten wyswietlacz to masz ciekawie postawiony:p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Ten wyswietlacz to masz ciekawie postawiony:p. Klawiatura obowiązkowo na kolanach :) a sam monit waży swoje więc raczej nie spadnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Nigdzie nie widzę komfortowych, ekonomicznych i "czystych" warunków... :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 To idealnie pasuje do tego wątku :) http://ziza.ru/2009/04/01/tvorcheskijj_besporjadok_52_foto.html Pozdro Nowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 (edytowane) Żeby nadać wątkowi trochę świeżości to wrzucę tym razem widok zza okna mojego 'studia':) (zdjęcia nie aktualne, zrobione jakoś rok temu ale właściwie nic się nie zmienia) A tu jeszcze wschód słońca o 4 nad ranem, normalnie nienawidzę tego, strasznie dołujące jest wyłączanie komputera i doczołgiwanie się do łóżka gdy robi się już jasno ale akurat wtedy, gdy już finalnie skończyłem projekt semestralny to popatrzyłem i pomyślałem: "K..... jaki piękny!" i poszedłem po aparat:) Edytowane 2 Kwiecień 2009 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Pierwsza fotka rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 a to moje dwa studia :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Widze O'pen XL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 hehe Eden-3d masz tą samą Iiyamę co ja chyba - jak ci się na niej pracuje? nie wydaje Ci się ze troche kiepsko z kontrastem z tym monitorem? (ostatnio dochodze do takiego wniosku z moją) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Witam,dobrze mi sie pracuje, kontrast moglby byc lepszy,ale i tak jest spoko,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Wszystko wreszcie spięte razem, skonfigurowane i działa jak powinno - czyli moja kwatera główna :) Hmm brakuje tylko 2 laptopa - bo akurat w 2 pokoju leży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Loki mam identyko krzeslo i taka sama wytarta podloga:D Nie blokuja Ci sie kolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 heh krzesło (z Ikei) nie jest akurat moje, tylko mojej Pięknej, ale ona teraz w pracy jest, więc jej gwizdnąłem (swoje - złamałem :/) nie zauważyłem problemów z kółkami, chociaż ja za często (i za daleko) nim nie jeżdżę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 a tak wyglada aktualnie moje centrum dowodzenia :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 heh krzesło (z Ikei) nie jest akurat moje, tylko mojej Pięknej, ale ona teraz w pracy jest, więc jej gwizdnąłem (swoje - złamałem :/) nie zauważyłem problemów z kółkami, chociaż ja za często (i za daleko) nim nie jeżdżę :) To krzesło made in Ikea to chyba wszyscy mamy takie samo :D mnie już zaczęła się drzeć skóra - dużo się wiercę czekając na render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najt Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 moje centrum dowodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 wygodnie mieć tak wysoko monitor i jeszcze odchylony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najt Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 wygodnie mieć tak wysoko monitor i jeszcze odchylony? jestem dosyć wysoki i jak dlamnie jest wygodnie z taką wysokością , a odchylenie jest minimalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi