Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Big Levbovsky dziwnie to wyglada ale piorko jakos podejrzanie wystaje z ... Twojego kota... :P
JunioR Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 bigleb fajny monitorek ale kocur lepszy :D jak sie zwie ? peter podoba mi sie ten fotel :]
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 No tak..zapalniczka tez wymaga doladowania... ;)
PAINbringer Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Biglebowsky => Jak będe duży to też sobie taki monitor kupie ;p . Fajny futrzak. Z-brush => Hahaha
hcpiter Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 bigleb hehe juz wiadomo dlaczego te painty ci dobrze wychodzą :p to nie TY malujesz tylko twoj kot ! widać jak mu sie ogon do tablecika kleji, długopis juz dzierży w ogonie :D a ty zamiast mu mleko to zeschłe paluszki i wode ;)
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 To pestki z dyni i są dla mnie, kot jada musli:) lcd Eizo.
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Biglebovsky jakiej firmy masz tego kota ? :D ;)
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Kot jest niemarkowy, zaglądałem mu wszędzie i nie znalazłem wszywki 'Made in China':) A... zwie się Rotwailer, albo Aslan, albo Sp.......j Sierściuchu!:)
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 A... zwie (...) Sp.......j Sierściuchu!:) Haha, moj starszy tak zwykl na kota mawiac, jak pakowal mu sie miedzy piwko a pilota xDDDDDD ;]
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 ostatnia nazwa mi najbardziej przypadla do gustu :D
jaras Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Klicek , przecież lubisz zwierzątka ? co to ma znaczyć ? :)) biglebowsky - źle szukałeś - ta metka tam MUSI być ;) p.s. fajne zabawki masz w pokoiku :) ja zrobiłem zdjecie u siebie w pracowni ale to mała kanciapka i musiałem zrobić je na raty i połączyć żeby ogarnąć całośc (co i tak sie nie udało) :) p.s. czasami jest czyściej ;) edit do postu poniżej - a co ? widziałem że w Pixarze tak se wieszają obrazki to też se powiesiłem ;) hehe - drugie stanowisko czeka na Ciebie oczywiście !
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 fajna masz te swoja kanciapke hehe widze ze 2gie stanowisko mi przyszykowales ? ;) pozatym fajnie wygladaja te tablice zupelnie jak w pixarze hehe ps. no jasne ze lubie zwierzatka :) edit: no masz szczecie ;D bo jakby na kogo innego to sie policzymy ;D
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 sesesese, szpiegus:> to teraz policz jeszcze zapalniczki u mnie w chacie:P Mamy te same kalendarze, cóż za zbieg okoliczniści:) Stanowisko to pewnie żeby szkrabeństwo nie wypychało cię z twojego fotela?:)
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Jaras co u Ciebie robia fotki malych dzieci na scianie?(oprocz tego ze wisza) ;)
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 jaras dużo tego eee... wszystkiego widać że już jakiś czas studio sie rozwija ;) Widze duże pudło po corelu i jeszcze większe po Photoshopie i zegar z człowiekiem witruwiańskim no i fotki dzieciaczków ;) hmm.. ile to sie o człowieku można dowiedzieć patrząć na stanowisko pracy ;)
Coruscant Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 Ach ta mistyfikacja. Ciężko teraz będzie odróżnić czy ktoś daje zdjęcie czy render :P
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 przeciez napisal ze skladal to z kilku fotek o co lotto ? :D
jaras Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Stanowisko to pewnie żeby szkrabeństwo nie wypychało cię z twojego fotela?:) nie, to 2 stanowisko czeka na Klicka :) a co do Twoich zapalniczek to doliczyłem się 1 :) chyba że kot siedzi na czymś innym ? ;) Jaras co u Ciebie robia fotki malych dzieci na scianie?(oprocz tego ze wisza) ;) to jest tylko 1 dziecinka tylko że w różnych konfiguracjach :) fikołek - masz zadatki na Detektywa Kwasa ;)
Zbychowaty Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Jaras...najbardziej mi sie podoba odswierzacz do klopka na polce powyzej monitora...Czyzby praca grafika wplywala na klopoty z trawieniem ? :D
jaras Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 wiesz jak sie robi gówniane prace to trzeba odświezać pomieszczenie :) p.s. to nie jest odświezacz do klopa ;)
biglebowsky Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Jaras, bo wydawało mi się że się doszperałeś do tego linku: http://rafalwojtunik.com/smietnik/chata/ :)
Destroyer Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 biglebowsky dużo ryzykujesz z takimi zdjęciami każdy może opracować trójwymiarowy model twojego lokum i zaplanować włam doskonały aby podprowadzić to co najcenniejsze :D ale sie fajnie byczy :D
biglebowsky Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 pod wspoloka;) Chata pilnowana przez zwierza obronnego, więc dobytek absolutnie bezpieczny:)
Gotham Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 http://rafalwojtunik.com/smietnik/chata/IMG_5717.JPG http://rafalwojtunik.com/smietnik/chata/IMG_5719.JPG Fiu, wreszcie jakieś figurki :), ale i tak czuję się osamotniony w tym upodobaniu...
Knysha Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Heh ja kiedys trzymalem na pulkach figurki z Warzone 1ed, ale sprzedalem :(
kengi Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 ja zbieralem kiedys porcelanowe psy. ale mi przeszlo. teraz kolekcjonuje nieuzywane plytki cd... nie wiem po co. za to braciszek 9 letni ma kupe figurek w koszyku i na podlodze sie walaja, fajniejsze od waszych, bo juz rak nie maja i w ogole z historia, anie takie nufki wychuchane, lipa. na scianach mam ochydna tapete, ale kto oglada sciany? a ostatnio sobie powiesilem dwa rysuneczki leszka zebrowskiego, ktore mi laskawie sprezentowal :) aha moj mac to powermegamac g6 dostalem do testow, wiecie ktos z niego musi wycisnac te ostatnie poty ;P a swoja droga, po co wam te samobierzne mopy, ktore wbrew nazwie w ogole nie sprzataja, szkoda tableta ;P ?
Destroyer Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale tablet mój przy nim wygląda jak te małe żółte samoprzylepne karteczki ;)
kengi Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale myslalem ze mi bedziecie wspolczuc, ze musze okladka od gdzie jest nemo zakrywac kiepawe niebieskie swiatelko z obudowy (chyba jednak zagladne do srodka i odnajde te kabelki co to zasilaja) a monitor jeszcze nie moj... ah te kredyty.
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale co Ci tam wyrasta z tego sloika po Nescafe?! oO xD
kengi Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale...ż Knysha, to jest taki drut do robienia na drutach, wiesz szaliczki, kocyki, kolderki, sweterki itp itd czasem sie przydaje ;P
Tomek Kosiorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 i to na klucz:D a to mój bajzelek:)
kengi Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 empeck mam mam i nawet w srodku jakies dyskietki sa, niestety nie mam stacji do tego wiec nawet nie moge sprawdzic czy dzialaja :) ale jaki wystroj wnetrza za to oryginalny ;P tomek, czyzby kolejny twardziel ktory siedzi w okularach przeciw slonecznych przed monitorem? ;P
Kuciel Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 nie powinienes miec jasniej za monitorem tylko za plecami bo szkoda wzroku :/
jaras Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 kengi - jestes zadowolony z tego fotela ? mam taki sam ale źle mi się na nim siedzi :( muszę sobię wciskać poduszkę na wysokości nerek :)
Tomek Kosiorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 tomek, czyzby kolejny twardziel ktory siedzi w okularach przeciw slonecznych przed monitorem? ;P ha no własnie zazwyczaj siedzę w nocy:)
kengi Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 jaras, fotelik jest jaki jest. zadnych rewelacji. poza tym moj egemplarz jest dosc mocno zdezelowany. ale najgorzej to mnie tylek boli od siedzenia. ogolnie raczej bym nie polecal specjalnie.
Rekomendowane odpowiedzi