Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Big Levbovsky dziwnie to wyglada ale piorko jakos podejrzanie wystaje z ... Twojego kota... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 To zapalniczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 bigleb fajny monitorek ale kocur lepszy :D jak sie zwie ? peter podoba mi sie ten fotel :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 No tak..zapalniczka tez wymaga doladowania... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Biglebowsky => Jak będe duży to też sobie taki monitor kupie ;p . Fajny futrzak. Z-brush => Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 bigleb hehe juz wiadomo dlaczego te painty ci dobrze wychodzą :p to nie TY malujesz tylko twoj kot ! widać jak mu sie ogon do tablecika kleji, długopis juz dzierży w ogonie :D a ty zamiast mu mleko to zeschłe paluszki i wode ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 biglebowsky - jakiej firmy masz ten lcd ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 To pestki z dyni i są dla mnie, kot jada musli:) lcd Eizo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Biglebovsky jakiej firmy masz tego kota ? :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Kot jest niemarkowy, zaglądałem mu wszędzie i nie znalazłem wszywki 'Made in China':) A... zwie się Rotwailer, albo Aslan, albo Sp.......j Sierściuchu!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 A... zwie (...) Sp.......j Sierściuchu!:) Haha, moj starszy tak zwykl na kota mawiac, jak pakowal mu sie miedzy piwko a pilota xDDDDDD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 ostatnia nazwa mi najbardziej przypadla do gustu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Klicek , przecież lubisz zwierzątka ? co to ma znaczyć ? :)) biglebowsky - źle szukałeś - ta metka tam MUSI być ;) p.s. fajne zabawki masz w pokoiku :) ja zrobiłem zdjecie u siebie w pracowni ale to mała kanciapka i musiałem zrobić je na raty i połączyć żeby ogarnąć całośc (co i tak sie nie udało) :) p.s. czasami jest czyściej ;) edit do postu poniżej - a co ? widziałem że w Pixarze tak se wieszają obrazki to też se powiesiłem ;) hehe - drugie stanowisko czeka na Ciebie oczywiście ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 fajna masz te swoja kanciapke hehe widze ze 2gie stanowisko mi przyszykowales ? ;) pozatym fajnie wygladaja te tablice zupelnie jak w pixarze hehe ps. no jasne ze lubie zwierzatka :) edit: no masz szczecie ;D bo jakby na kogo innego to sie policzymy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 sesesese, szpiegus:> to teraz policz jeszcze zapalniczki u mnie w chacie:P Mamy te same kalendarze, cóż za zbieg okoliczniści:) Stanowisko to pewnie żeby szkrabeństwo nie wypychało cię z twojego fotela?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Jaras co u Ciebie robia fotki malych dzieci na scianie?(oprocz tego ze wisza) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 jaras dużo tego eee... wszystkiego widać że już jakiś czas studio sie rozwija ;) Widze duże pudło po corelu i jeszcze większe po Photoshopie i zegar z człowiekiem witruwiańskim no i fotki dzieciaczków ;) hmm.. ile to sie o człowieku można dowiedzieć patrząć na stanowisko pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Ach ta mistyfikacja. Ciężko teraz będzie odróżnić czy ktoś daje zdjęcie czy render :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 przeciez napisal ze skladal to z kilku fotek o co lotto ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Stanowisko to pewnie żeby szkrabeństwo nie wypychało cię z twojego fotela?:) nie, to 2 stanowisko czeka na Klicka :) a co do Twoich zapalniczek to doliczyłem się 1 :) chyba że kot siedzi na czymś innym ? ;) Jaras co u Ciebie robia fotki malych dzieci na scianie?(oprocz tego ze wisza) ;) to jest tylko 1 dziecinka tylko że w różnych konfiguracjach :) fikołek - masz zadatki na Detektywa Kwasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Jaras...najbardziej mi sie podoba odswierzacz do klopka na polce powyzej monitora...Czyzby praca grafika wplywala na klopoty z trawieniem ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 wiesz jak sie robi gówniane prace to trzeba odświezać pomieszczenie :) p.s. to nie jest odświezacz do klopa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 buueheheheh dobre:D Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 a to moja kanciapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Jaras, bo wydawało mi się że się doszperałeś do tego linku: http://rafalwojtunik.com/smietnik/chata/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 biglebowsky dużo ryzykujesz z takimi zdjęciami każdy może opracować trójwymiarowy model twojego lokum i zaplanować włam doskonały aby podprowadzić to co najcenniejsze :D ale sie fajnie byczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Tyle fot chaty :D Pod zastaw na kredyt :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 pod wspoloka;) Chata pilnowana przez zwierza obronnego, więc dobytek absolutnie bezpieczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 http://rafalwojtunik.com/smietnik/chata/IMG_5717.JPG http://rafalwojtunik.com/smietnik/chata/IMG_5719.JPG Fiu, wreszcie jakieś figurki :), ale i tak czuję się osamotniony w tym upodobaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Heh ja kiedys trzymalem na pulkach figurki z Warzone 1ed, ale sprzedalem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 ja zbieralem kiedys porcelanowe psy. ale mi przeszlo. teraz kolekcjonuje nieuzywane plytki cd... nie wiem po co. za to braciszek 9 letni ma kupe figurek w koszyku i na podlodze sie walaja, fajniejsze od waszych, bo juz rak nie maja i w ogole z historia, anie takie nufki wychuchane, lipa. na scianach mam ochydna tapete, ale kto oglada sciany? a ostatnio sobie powiesilem dwa rysuneczki leszka zebrowskiego, ktore mi laskawie sprezentowal :) aha moj mac to powermegamac g6 dostalem do testow, wiecie ktos z niego musi wycisnac te ostatnie poty ;P a swoja droga, po co wam te samobierzne mopy, ktore wbrew nazwie w ogole nie sprzataja, szkoda tableta ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale monitor :-O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale tablet mój przy nim wygląda jak te małe żółte samoprzylepne karteczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale klawiature to masz kiepawa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale myslalem ze mi bedziecie wspolczuc, ze musze okladka od gdzie jest nemo zakrywac kiepawe niebieskie swiatelko z obudowy (chyba jednak zagladne do srodka i odnajde te kabelki co to zasilaja) a monitor jeszcze nie moj... ah te kredyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale orientalna tapeta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale co Ci tam wyrasta z tego sloika po Nescafe?! oO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale fajne duże biurko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Aaaale...ż Knysha, to jest taki drut do robienia na drutach, wiesz szaliczki, kocyki, kolderki, sweterki itp itd czasem sie przydaje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Aaaale burdel :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Kengi! Ty masz pudeło na dyskietki O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 i to na klucz:D a to mój bajzelek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 empeck mam mam i nawet w srodku jakies dyskietki sa, niestety nie mam stacji do tego wiec nawet nie moge sprawdzic czy dzialaja :) ale jaki wystroj wnetrza za to oryginalny ;P tomek, czyzby kolejny twardziel ktory siedzi w okularach przeciw slonecznych przed monitorem? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 nie powinienes miec jasniej za monitorem tylko za plecami bo szkoda wzroku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 kengi - jestes zadowolony z tego fotela ? mam taki sam ale źle mi się na nim siedzi :( muszę sobię wciskać poduszkę na wysokości nerek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 tomek, czyzby kolejny twardziel ktory siedzi w okularach przeciw slonecznych przed monitorem? ;P ha no własnie zazwyczaj siedzę w nocy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 jaras, fotelik jest jaki jest. zadnych rewelacji. poza tym moj egemplarz jest dosc mocno zdezelowany. ale najgorzej to mnie tylek boli od siedzenia. ogolnie raczej bym nie polecal specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 A to mój KOT:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 o ja genialny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi