AGmakonts Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 no ładnie juz niemoge sie doczekac reszty scrnerii
kliment woroszyłow Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Klicek na prezydenta!!..znaczy tfu...slicznie chciałem powiedziec!!:D nie moge sie napatrzec!
KLICEK Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Dzieki misiaczki dzieki dzieki :* A tutaj taki mini oftopic albo i nie skoro jestesmy w temacie muznycznym to podziele sie 2woma genialnymi kawalkami ktorymi sie podniecam od jakiegos czasu juz :))) Godfader of teping ;D http://video.google.pl/videoplay?docid=7942029277711475397&q=Stanley+Jordan+-+Eleanor+Rigby No i wykonanie kaprysu piatego przez Jasona Beckera ;]: http://video.google.pl/videoplay?docid=-8725540685439152718&q=jason+becker za kazdym razem kiedy to ogladam zaliczam "szczeka" droped ;d
Gość George82 Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Godfader of teping ;D http://video.google.pl/videoplay?docid=7942029277711475397&q=Stanley+Jordan+-+Eleanor+Rigby No i wykonanie kaprysu piatego przez Jasona Beckera ;]: http://video.google.pl/videoplay?docid=-8725540685439152718&q=jason+becker za kazdym razem kiedy to ogladam zaliczam "szczeka" droped ;d No i popadlem w kompleksy...;] A propos pracki, to jak zwykle swietnie, czekam na postepy Pozdrawiam!
Eldar Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 co do czepiania.. sam nie umiem ale taka uwaga.. bo jeśli chodzi o gitare moge pomóc ... 1. nie można tak wygiąć nadgarstka i grać, nawet hendrix by złamał rękę ;) nadgarstek jest prosty-> można podnieść troche gryf do góry... 2. jak jest ustawiona trzecia przystawka ? brigdowa ta przy mostku bo w klasycznym stracie jest pod kątem, a hendrix miał takiego zapewne.. ale to tam ;p 3. sugeruje jakiegoś fajnego marshalla walnąć combo... koniecznie marshall nie jestem pewny czy były wtedy valvesteeny czy jak to tam się pisze, bo teraz ich już nie produkują EDIT: co do nadgarstka... gra sie tak że układasz tzw. młoteczki ( bardzo wygodnie się gra) troche gry klasycznej i już wiesz jak to wygląda... nie kładziesz całego opuszka na gryfie tylko czubek palca, struny nie są takie grube EDIT 2 : Boże.. przeoczyłem ostatni post ;p maaan polecam steve'a Vai'a .. ten ma gest na gitarce.. albo Malmsteen - arpegio ;) wypasik :) nie wiem jak można tak szybko wymiatać... plus układać tak ciekawe skale :) egzotyka + klasyczność w jednym.. ehh.. pozdrówka.. fajne ;)
Badyl Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 eeee szybkie wymiatanie, techniczne potwory grac trzba z dudza., wiec a pro[p teatu to polecam http://youtube.com/watch?v=1EQ0nODhON4 poskuchajcie intro ten czolwoiek byl nieziemski... ps. sory za literowki jetem troche zrobionuiy,,, :)D
bartonfink Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Ostatni shot jest masaa !! prosze zrob jakis szybki podglad z wlosami i broda :)
KLICEK Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Barton dzieki :**** sobie testuje renderuje bawie sie uzywam roznych silnikow wiec robie podglady w ktorych mi sie lepiej bedzie robilo ;];] szarpnesu troche
Jonasz_Real Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Niezłe, robią niesamowite wrażenie. Pokaz rozłożoną siatkę z mapowaniem. Jesli możesz. Pozdrawiam
KLICEK Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 Jonasz dzieki bardzo :) oczywiscie ze pokazuje , zeby sie usprawiedliwic dodam ze dlonie i twarz bedzie najbardziej widoczna dlatego najwiecej miejsca zabiera to na uv nogi i klatka malutka bo w zasadzie tylko cos tam klaty bedzie widac a i tak dojdzie jakis wisiorek czy cus pass : unwarp :
RK Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 No to po bitwie- pozamiatane... Gratuluję wygranej :)
Leru Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 KLICEK -> twarz baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno pozytywnie się prezentuje :) Uwaga moja będzie się tyczyć rąk. Uwaga, oto ona: twarz jest jakby zabrudzona, nie jest równomiernie "opalona", to dobrze IMHO :) Ciekawie by było jakby to samo było z rękoma. Dawaj dalej :)
Dziamka Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 hmmm... może się czepiam ale nie sądzę żeby Hendrix miał takie długie pazury u lewej ręki ;) kiepsko by mu się grało ;)
jaras Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 noooo , ładnie sobie poradziłes z texturką ! ten szarpnes fajny ale troszke za mocny - choć może i taki trochę przerysowany efekt pasuje do karykatury ? fajnie jest !
JunioR Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 sliczny sss i wogle wielkie brawa Klicek! paa
Obywatel Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Ale żeś się chłopie wyrobił z renderem! Ło! Chyba podpatrzyłeś tajniki Jarasa : ]
Vorek Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 M.A.S.T.E.R - szykuj się na mały zlotowy wykładzik ;)
hcpiter Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 klicuś zapewne zrobi jakis making of real breslau ;) Naprawde wspaniałe ! super model super render i wogole czekam na wersje z włosami i sie kłaniam ! BRAWO ! Pozdro !
Ania Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 świetny shader, czym renderowane? jeśli vray to czy ustawieniami byś się nie podzielił?
Leleń Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 no i pozamiatane.. bardzo ladnie, twarz wypasik. pzdr
j4ck Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Praca świetna tylko te paznokcie coś psuja ogólne wrażenie. A co to jest to zaćiemnienie pod nosem?
Jonasz_Real Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Ania, z tego co mi wiadomo to jest mental ray :) Jak widac, że to też niezłe czasko.
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Hej dzieki wszystkim za komentsy :*** RK - hehe dzieki bardzo ale juz doswiadczenia wiem ze albo nie uda mi sie skonczyc albo bedzie place 9-12 ;) Leru - Dzieki :) z dlonmi bedzie tak jak mowisz na cale cialo dalem dopiero glowny kolor z fractalami a podmalowalem tylko twarz dopiero :) Dziamka - dzieki przytemperuje mu pazurki ;) jaras - dzieki :****** JunioR - dzieki :) Obywatel - dzieki bardzo :) no oczywiscie trzeba sie uczyc od lepszych :) Vorek - hehehe :) dzieki spoko, damy rade :D hcpiter3d- :D dzieki napewno cos obmyslimy :D Ania - Aniu pierwsze 3 rendery samej glowy to mental z fast skin sss , 4 render to final render z sss i podobnie ustawionymi swiatelkami ;) zaraz jeszcze wrzuce render z brazila ktory tez ma super szaderki Master Kiełbaster - :** Leleń - dzieki ;) j4ck - dzieki nad pazurkami jescze sie zastanowie , pod nosem i troche wasikow i brudke podmalowalem ;) weinert- Dzieki bardzo ;] Jonasz - tak dokladnie mental ma chyba najlepsze szadery jezeli chodzi o organike ;] szkoda ze predkosc nie jest rownie dobra ;] Dora a teraz brazilowe rendery :
Badyl Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 siemka z brazila to przedostatni ma najlepszy kolor *co do tego czy lepszy niz mental to sie nie wypowiadam bo sie nie znam :) **dwa razy dales obrazek jimi19.jpg hehe pozdro!
kliment woroszyłow Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 zdziwie sie jak nie wygrasz..gratulacje.
Predator Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 No no no Klicek zasmazka jest rewelacyjna !:). Z perfekta na perfekcyjniejszy perfekt popadasz :D. Mam nadzieje ze pracki obroncow wymiekna przy twojej. Poki c pierwsza klasa. Bardzo podoba mi sie ostatni renderek, najbardziej chyba naturalny z zaprezentowanych.
Adek_CG Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 no super to wyszlo... faktycznie ostatni renderek chyba najlepszy ;)
jaras Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 coraz jaśniejszą skórę mu robisz - za chwilę będzie Majkel Jackson zamiast Jimiego ;)
nielot007 Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 WitaM!! swietnie!! moglbys pokazac jak wyglada texturka glowy?? pozdro
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Hej dzieki za komentsy :** Badyl - Dzieki ;] Kuciel - dzieki ;) Kliment - 9-12 miejsce jest moje ;) Predator - dzieki :D Adek - tez mi sie ostatni najbardziej podoba :) Jarek - dzieki spoczko ps i podmajstruje sie e/w przyciemni rbg output ;) Nielot - jasne ze moge ;)
Gość _Kreska_ Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 nono, coraz ładniej, te pierwsze próby skina extra, mozesz powiedzies w jakiej rozdziałce robisz tekstury?
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Jak cala postac to przedzial 2048-4096 w zaleznosci jaki detal bedzie i ile bedzie go widocznego. Ta mapka jest malowana w rozdzialce 4096 to duzo jak na taka postac, ale zobaczymy co z tego wyjdzie napewno bede chcial porobic jakies detaliki ale narazie nie jestem pewny do konca jak bede skladal postac do kupy , myslalem nad renderem do lajerow i wtedy mozna dodac np. noisem super detalik ;] warto probowac nowych rzeczy
Georgas Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Do dnia dzisiejszego myślałem że jesteś dobry w modelowaniu, od dziśuważam że w shaderach też sobie radzisz, tak trzymać mistrzu :) ps. wszystko ślicznie
Eldar Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 zgadzam się z pewną Panią wcześniej.. paznokcie tylko w prawej ręce... w lewej broń boże... ale w lewej też nie bo Hendrix grał piórkiem ;p ale nie w prawej ;) pozdro fajne... :D Hendrix rlz.. ale i tak ( odnośnie jakiegoś Pana wcześniej ;) ) wole nowoczesne skale i rozwiązania sprzętowe, chociaż winter bluesa można posłuchać i bardzo dobrze się słucha HEY JOE !! :)
jaras Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 dodaj koniecznie osobne warstwy ze specularem, sss, bumpem itp - wiesz o co mi biega przecież a w ogóle to namaluj jeszcze osobną mapkę specular - możesz dodać też w niej jakieś strużki potu , będzie fajniej
polka dot Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 nie nie maluj osobnych map mnie tam to strasznie męczy :D
jaras Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 maluj koniecznie ! :) kome - z 4 plaskaczami pod rząd to przesadziłeś ;)
polka dot Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 to patrz KLICEK (13:20) KLICEK (13:20) KLICEK (13:21) KLICEK (13:21) KLICEK (13:21) KLICEK (13:21) :D
Master Kiełbaster Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Co wy z tym sado maso? Zboczeńcy :*
Chris Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Master - to taka tradycja już w rozmowach z Klicusiem :D Na dzień dobry, na dowidzenia, na przeprosiny.. cokolwiek - zawsze musi być plask :D Watch this: Klicek (5-10-2006 17:38) wszystkiego Klicek (5-10-2006 17:38) naj naj Klicek (5-10-2006 17:38) Klicek (5-10-2006 17:38) łap z plaskacza na urodziny :D :D Pozdr
Kedzior Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Kawał dobrej pracki, wad nie bede szukał na sile :) . Klimat jest, technicznie rowniez b. dobrze. Powodzenia w koncowce.
KLICEK Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 Dzieki chlopaki :) :** co myslicie o kadrze ? (rozwalily mi sie butki i paznokcie wiec na to nie zwracajcie uwagi)
Jonasz_Real Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Skoda ze gitara nie ma lakieru. Daj jakis połysk. Wstaw kable, reflektory na scenie. Będzie spoko.
Gość spokojny Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 KICEK, pozwól ze trochę poszukam wda (jak napisał KEDZIOR) na siłę ;) Pracka jak dla mnie wymiata (sam w połowie takiej nie zrobię) ale odniosłem wrażenie iż sam gitarzysta jest za bardzo spokojny, jak by grał kołysankę dla dziecka, a nie jakiś rokowy utwór:) Troche za mało w nim życia, energi itd. ;P Oj teraz to mi się dostanie ;)
Badyl Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 kadr dobry, tylko pusty, co rozumiem, bo prace trwaja ;) teraz jeszcze sygnety i wisiory i bedzie git. aha! nie zapomnij w gitarze przelozyc strun bo teraz to wyglada ddddziwnie :P pozdro!!
Rekomendowane odpowiedzi