AGmakonts Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 no ładnie juz niemoge sie doczekac reszty scrnerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Klicek na prezydenta!!..znaczy tfu...slicznie chciałem powiedziec!!:D nie moge sie napatrzec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 Dzieki misiaczki dzieki dzieki :* A tutaj taki mini oftopic albo i nie skoro jestesmy w temacie muznycznym to podziele sie 2woma genialnymi kawalkami ktorymi sie podniecam od jakiegos czasu juz :))) Godfader of teping ;D http://video.google.pl/videoplay?docid=7942029277711475397&q=Stanley+Jordan+-+Eleanor+Rigby No i wykonanie kaprysu piatego przez Jasona Beckera ;]: http://video.google.pl/videoplay?docid=-8725540685439152718&q=jason+becker za kazdym razem kiedy to ogladam zaliczam "szczeka" droped ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Godfader of teping ;D http://video.google.pl/videoplay?docid=7942029277711475397&q=Stanley+Jordan+-+Eleanor+Rigby No i wykonanie kaprysu piatego przez Jasona Beckera ;]: http://video.google.pl/videoplay?docid=-8725540685439152718&q=jason+becker za kazdym razem kiedy to ogladam zaliczam "szczeka" droped ;d No i popadlem w kompleksy...;] A propos pracki, to jak zwykle swietnie, czekam na postepy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eldar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 co do czepiania.. sam nie umiem ale taka uwaga.. bo jeśli chodzi o gitare moge pomóc ... 1. nie można tak wygiąć nadgarstka i grać, nawet hendrix by złamał rękę ;) nadgarstek jest prosty-> można podnieść troche gryf do góry... 2. jak jest ustawiona trzecia przystawka ? brigdowa ta przy mostku bo w klasycznym stracie jest pod kątem, a hendrix miał takiego zapewne.. ale to tam ;p 3. sugeruje jakiegoś fajnego marshalla walnąć combo... koniecznie marshall nie jestem pewny czy były wtedy valvesteeny czy jak to tam się pisze, bo teraz ich już nie produkują EDIT: co do nadgarstka... gra sie tak że układasz tzw. młoteczki ( bardzo wygodnie się gra) troche gry klasycznej i już wiesz jak to wygląda... nie kładziesz całego opuszka na gryfie tylko czubek palca, struny nie są takie grube EDIT 2 : Boże.. przeoczyłem ostatni post ;p maaan polecam steve'a Vai'a .. ten ma gest na gitarce.. albo Malmsteen - arpegio ;) wypasik :) nie wiem jak można tak szybko wymiatać... plus układać tak ciekawe skale :) egzotyka + klasyczność w jednym.. ehh.. pozdrówka.. fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 eeee szybkie wymiatanie, techniczne potwory grac trzba z dudza., wiec a pro[p teatu to polecam http://youtube.com/watch?v=1EQ0nODhON4 poskuchajcie intro ten czolwoiek byl nieziemski... ps. sory za literowki jetem troche zrobionuiy,,, :)D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 dzieki chlopaki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Ostatni shot jest masaa !! prosze zrob jakis szybki podglad z wlosami i broda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 Barton dzieki :**** sobie testuje renderuje bawie sie uzywam roznych silnikow wiec robie podglady w ktorych mi sie lepiej bedzie robilo ;];] szarpnesu troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Niezłe, robią niesamowite wrażenie. Pokaz rozłożoną siatkę z mapowaniem. Jesli możesz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 Jonasz dzieki bardzo :) oczywiscie ze pokazuje , zeby sie usprawiedliwic dodam ze dlonie i twarz bedzie najbardziej widoczna dlatego najwiecej miejsca zabiera to na uv nogi i klatka malutka bo w zasadzie tylko cos tam klaty bedzie widac a i tak dojdzie jakis wisiorek czy cus pass : unwarp : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 No to po bitwie- pozamiatane... Gratuluję wygranej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 KLICEK -> twarz baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno pozytywnie się prezentuje :) Uwaga moja będzie się tyczyć rąk. Uwaga, oto ona: twarz jest jakby zabrudzona, nie jest równomiernie "opalona", to dobrze IMHO :) Ciekawie by było jakby to samo było z rękoma. Dawaj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 hmmm... może się czepiam ale nie sądzę żeby Hendrix miał takie długie pazury u lewej ręki ;) kiepsko by mu się grało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 noooo , ładnie sobie poradziłes z texturką ! ten szarpnes fajny ale troszke za mocny - choć może i taki trochę przerysowany efekt pasuje do karykatury ? fajnie jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 sliczny sss i wogle wielkie brawa Klicek! paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Ale żeś się chłopie wyrobił z renderem! Ło! Chyba podpatrzyłeś tajniki Jarasa : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 M.A.S.T.E.R - szykuj się na mały zlotowy wykładzik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 klicuś zapewne zrobi jakis making of real breslau ;) Naprawde wspaniałe ! super model super render i wogole czekam na wersje z włosami i sie kłaniam ! BRAWO ! Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 świetny shader, czym renderowane? jeśli vray to czy ustawieniami byś się nie podzielił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Ładnie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 no i pozamiatane.. bardzo ladnie, twarz wypasik. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4ck Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Praca świetna tylko te paznokcie coś psuja ogólne wrażenie. A co to jest to zaćiemnienie pod nosem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 świetne textury gratuluje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Ania, z tego co mi wiadomo to jest mental ray :) Jak widac, że to też niezłe czasko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 Hej dzieki wszystkim za komentsy :*** RK - hehe dzieki bardzo ale juz doswiadczenia wiem ze albo nie uda mi sie skonczyc albo bedzie place 9-12 ;) Leru - Dzieki :) z dlonmi bedzie tak jak mowisz na cale cialo dalem dopiero glowny kolor z fractalami a podmalowalem tylko twarz dopiero :) Dziamka - dzieki przytemperuje mu pazurki ;) jaras - dzieki :****** JunioR - dzieki :) Obywatel - dzieki bardzo :) no oczywiscie trzeba sie uczyc od lepszych :) Vorek - hehehe :) dzieki spoko, damy rade :D hcpiter3d- :D dzieki napewno cos obmyslimy :D Ania - Aniu pierwsze 3 rendery samej glowy to mental z fast skin sss , 4 render to final render z sss i podobnie ustawionymi swiatelkami ;) zaraz jeszcze wrzuce render z brazila ktory tez ma super szaderki Master Kiełbaster - :** Leleń - dzieki ;) j4ck - dzieki nad pazurkami jescze sie zastanowie , pod nosem i troche wasikow i brudke podmalowalem ;) weinert- Dzieki bardzo ;] Jonasz - tak dokladnie mental ma chyba najlepsze szadery jezeli chodzi o organike ;] szkoda ze predkosc nie jest rownie dobra ;] Dora a teraz brazilowe rendery : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 siemka z brazila to przedostatni ma najlepszy kolor *co do tego czy lepszy niz mental to sie nie wypowiadam bo sie nie znam :) **dwa razy dales obrazek jimi19.jpg hehe pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 fajnie idzie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 zdziwie sie jak nie wygrasz..gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 No no no Klicek zasmazka jest rewelacyjna !:). Z perfekta na perfekcyjniejszy perfekt popadasz :D. Mam nadzieje ze pracki obroncow wymiekna przy twojej. Poki c pierwsza klasa. Bardzo podoba mi sie ostatni renderek, najbardziej chyba naturalny z zaprezentowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 no super to wyszlo... faktycznie ostatni renderek chyba najlepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 coraz jaśniejszą skórę mu robisz - za chwilę będzie Majkel Jackson zamiast Jimiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 WitaM!! swietnie!! moglbys pokazac jak wyglada texturka glowy?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 Hej dzieki za komentsy :** Badyl - Dzieki ;] Kuciel - dzieki ;) Kliment - 9-12 miejsce jest moje ;) Predator - dzieki :D Adek - tez mi sie ostatni najbardziej podoba :) Jarek - dzieki spoczko ps i podmajstruje sie e/w przyciemni rbg output ;) Nielot - jasne ze moge ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 nono, coraz ładniej, te pierwsze próby skina extra, mozesz powiedzies w jakiej rozdziałce robisz tekstury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 Jak cala postac to przedzial 2048-4096 w zaleznosci jaki detal bedzie i ile bedzie go widocznego. Ta mapka jest malowana w rozdzialce 4096 to duzo jak na taka postac, ale zobaczymy co z tego wyjdzie napewno bede chcial porobic jakies detaliki ale narazie nie jestem pewny do konca jak bede skladal postac do kupy , myslalem nad renderem do lajerow i wtedy mozna dodac np. noisem super detalik ;] warto probowac nowych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Do dnia dzisiejszego myślałem że jesteś dobry w modelowaniu, od dziśuważam że w shaderach też sobie radzisz, tak trzymać mistrzu :) ps. wszystko ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eldar Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 zgadzam się z pewną Panią wcześniej.. paznokcie tylko w prawej ręce... w lewej broń boże... ale w lewej też nie bo Hendrix grał piórkiem ;p ale nie w prawej ;) pozdro fajne... :D Hendrix rlz.. ale i tak ( odnośnie jakiegoś Pana wcześniej ;) ) wole nowoczesne skale i rozwiązania sprzętowe, chociaż winter bluesa można posłuchać i bardzo dobrze się słucha HEY JOE !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 dodaj koniecznie osobne warstwy ze specularem, sss, bumpem itp - wiesz o co mi biega przecież a w ogóle to namaluj jeszcze osobną mapkę specular - możesz dodać też w niej jakieś strużki potu , będzie fajniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 nie nie maluj osobnych map mnie tam to strasznie męczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 maluj koniecznie ! :) kome - z 4 plaskaczami pod rząd to przesadziłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 to patrz KLICEK (13:20) KLICEK (13:20) KLICEK (13:21) KLICEK (13:21) KLICEK (13:21) KLICEK (13:21) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 Nalezalo Sie ! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Co wy z tym sado maso? Zboczeńcy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Master - to taka tradycja już w rozmowach z Klicusiem :D Na dzień dobry, na dowidzenia, na przeprosiny.. cokolwiek - zawsze musi być plask :D Watch this: Klicek (5-10-2006 17:38) wszystkiego Klicek (5-10-2006 17:38) naj naj Klicek (5-10-2006 17:38) Klicek (5-10-2006 17:38) łap z plaskacza na urodziny :D :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Kawał dobrej pracki, wad nie bede szukał na sile :) . Klimat jest, technicznie rowniez b. dobrze. Powodzenia w koncowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 Dzieki chlopaki :) :** co myslicie o kadrze ? (rozwalily mi sie butki i paznokcie wiec na to nie zwracajcie uwagi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Skoda ze gitara nie ma lakieru. Daj jakis połysk. Wstaw kable, reflektory na scenie. Będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 KICEK, pozwól ze trochę poszukam wda (jak napisał KEDZIOR) na siłę ;) Pracka jak dla mnie wymiata (sam w połowie takiej nie zrobię) ale odniosłem wrażenie iż sam gitarzysta jest za bardzo spokojny, jak by grał kołysankę dla dziecka, a nie jakiś rokowy utwór:) Troche za mało w nim życia, energi itd. ;P Oj teraz to mi się dostanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 kadr dobry, tylko pusty, co rozumiem, bo prace trwaja ;) teraz jeszcze sygnety i wisiory i bedzie git. aha! nie zapomnij w gitarze przelozyc strun bo teraz to wyglada ddddziwnie :P pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi