h4sh Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 model do mojego reela. zbrush, mudbox > resurfacing> wynik to 50 000 poly + 4k normal mapy. w moim demo widac tzw "turnaround" http://blip.tv/scripts/flash/blipplayer.swf?autoStart=false&file=http://blip.tv/file/get/Bananapunk-michalKriukowDemoReel2006682.flv%3Fsource%3D3 http://blip.tv/file/get/Bananapunk-3dModelingDemoreel302.mov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 to dałes nam sporo do oglądania:) dziewczyna jest boska:) P.S. ucz mnie modelowania postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 niesamowite! super! jestem pod mega wrażeniem :) aż się prosi o jakąś miłą scenkę i subtelne światełko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Dawno nie było na tym forum takiego zagęszczenia świetnych prac jednego dnia i to od jednego usera ;) Świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 swietne 100 razy lepsze kolesia(satyr) pieknie wyglada i siateczka tez miodzio :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Piękne. Uwielbiam tego typu pracki. Nawet shading nie jest potrzebny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 juz Ci mowilem kiedys :) pieknie wykonane twarz genialna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Chyba się zakochałem... o wow ;-) BRAWO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Kurcze, robi wrażenie. I jaka czysta siatka :o Zazdroszczę skilla : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Co robiles w mudboxie a co w zbrushu i dlaczego? Ps.Pracka wypas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ładno to wygląda - chętnie zobaczyłbym tą postać z teksturkami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Modele na wysokim poziomie, miodek, nie chce mi się tego pisać w reszcie wątków. xD (hej hmm dobra myśl wstawić z 15 modeli w oddzielnych wątkach i cała galeria moja ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Rewelka, jak długo ją modelowałesz ? Co zrobiłesz MudBoxie, a co Zbrush'u ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 niesamowite! super! jestem pod mega wrażeniem :) aż się prosi o jakąś miłą scenkę i subtelne światełko Pozdrawiam . ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 model ekstra ale jakos z twarzy nie wyglada na indianke, raczej na evangeline lilly te co w zagubionych grala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 w tym watku pisze jak i jak dlugo robilem indianke http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=31242 w mudboxie jest perspektywa a z brushu nie. Zbrush jest czasem szybszy i sie do niego przyzwyczailem. Wiec w mudboxie upewniam sie ze sie wszystko trzyma kupy a detale to juz zbrush. To tyle :P kreska: ten to ma oko :P . czesciowo z niej zdzieralem. Ale mam znajoma na pol indianke na pol polke wiec tak wyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Twarz nie za ładna ale reszta caca :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 ok:) senkju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 rewelacja, rura zmiękła szacunek i respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 wow super pracki demoreal też wymiata może jak bede miał tyle lat co ty to choć jeden model na takim poziomie zrobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Lepiej juz chyba nie da rady, wszystko perfekto dopracowane. A czy to indianka czy nie - mniejsza z tym. Model przepiekny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Rewelacja, nalóż na nią jakies shadery ;) master jesteś mógłbyś pokazać siateczke bez ms ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 fajne. Bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 superowa, na prawde nie ma sie do czego czepnac. Troszke tylko nosek taki jakis nie wiem, za duzy, albo cos, troche w niektorych ujeciach jak Szninkiel wyglada, ale to juz czystej proby czepialstwo na sile. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Napisze tak ogolnie o wszystkich modelach które wstawiłes Genialne meshe, ciekawe przedstawienie. Dobrze że pokazujesz je w taki techniczny sposób, a nie silisz się na rozbudowane scenki. demoreel na 5+ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Karpienia Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 praca wypasik życzę dalszych sukcesów !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Jeden z najbardziej zmyslowych modeli jakie w zyciu widzialem - tyle chyba wystarczy by skomentowac ta pracke. Teach me master ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 cudne to jest :) Ale mam znajoma na pol indianke na pol polke wiec tak wyszlo... i ona Ci służyła za refererencje? zazdroszcze :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Wybitna pracka. Swietna poza - wyglada bardzo naturalnie. Po prostu super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 ach, tylko teksturki daj jej i będzie gites :D super zastanawia mnie tylko jedno: czy indianki noszą stringi ?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi