Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niesamowite! super! jestem pod mega wrażeniem :)

aż się prosi o jakąś miłą scenkę i subtelne światełko

Pozdrawiam

Napisano

Dawno nie było na tym forum takiego zagęszczenia świetnych prac jednego dnia i to od jednego usera ;)

Świetne

Napisano

Modele na wysokim poziomie, miodek, nie chce mi się tego pisać w reszcie wątków. xD

(hej hmm dobra myśl wstawić z 15 modeli w oddzielnych wątkach i cała galeria moja ;] )

Napisano
niesamowite! super! jestem pod mega wrażeniem :)

aż się prosi o jakąś miłą scenkę i subtelne światełko

Pozdrawiam

. ......

Napisano

model ekstra ale jakos z twarzy nie wyglada na indianke, raczej na evangeline lilly te co w zagubionych grala :P

Napisano
  • Autor

w tym watku pisze jak i jak dlugo robilem indianke

http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=31242

w mudboxie jest perspektywa a z brushu nie. Zbrush jest czasem szybszy i sie do niego przyzwyczailem. Wiec w mudboxie upewniam sie ze sie wszystko trzyma kupy a detale to juz zbrush. To tyle :P

kreska: ten to ma oko :P . czesciowo z niej zdzieralem. Ale mam znajoma na pol indianke na pol polke wiec tak wyszlo...

Napisano

Lepiej juz chyba nie da rady, wszystko perfekto dopracowane. A czy to indianka czy nie - mniejsza z tym. Model przepiekny.

Napisano

Rewelacja, nalóż na nią jakies shadery ;) master jesteś

mógłbyś pokazać siateczke bez ms ??

Napisano

superowa, na prawde nie ma sie do czego czepnac. Troszke tylko nosek taki jakis nie wiem, za duzy, albo cos, troche w niektorych ujeciach jak Szninkiel wyglada, ale to juz czystej proby czepialstwo na sile. Super.

Napisano

Napisze tak ogolnie o wszystkich modelach które wstawiłes

Genialne meshe, ciekawe przedstawienie. Dobrze że pokazujesz je w taki techniczny sposób, a nie silisz się na rozbudowane scenki. demoreel na 5+ ;)

Napisano

praca wypasik życzę dalszych sukcesów !!!!!!!!!!

Napisano

Jeden z najbardziej zmyslowych modeli jakie w zyciu widzialem - tyle chyba wystarczy by skomentowac ta pracke. Teach me master ;)

Napisano

cudne to jest :)

Ale mam znajoma na pol indianke na pol polke wiec tak wyszlo...
i ona Ci służyła za refererencje? zazdroszcze :p
Napisano

ach, tylko teksturki daj jej i będzie gites :D super

zastanawia mnie tylko jedno: czy indianki noszą stringi ?? :/

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności