Lis Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Loki -> Fakt. zaraz poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) poza tym rewelacja jak zwykle Lisie, fajnie wyszła skóra - to fresnel refleksy? ponownie powyższe ujęcie - jakoś nikt nie kwapił się do komentowania poprzedniej wersji wiec wrzucam nową - chyba już ostateczną. W takim klimacie chcę utrzymać wszystkie wizualizacjie do tego projektu. Edytowane 29 Grudzień 2008 przez Loki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 To ja jeszcze wzucę efekt chyba z 7 godzin dłubania. dał mi w kość trochę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Lis: ten materiał to skóra czy jakiś zamsz? Ciekawie wygląda. Ja taki eksperyment zrobiłem - trochę w nogach mi się kobieta nie podoba: http://images32.fotosik.pl/426/9ed8a19cd984a574.jpg ///// JohnyCa: ja wszystko rozumiem ale 1600x1200 w tagach IMG to lekkie przegięcie zwłaszcza dla ludzi z mobilnym netem. Wklejaj maks 1200px na szerokość i będzie ok. Edytowane 30 Grudzień 2008 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Kobieta wszystko zepsuła. I w ogóle wygląda jakby jej pięta wnikła w podłogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 heh kobitka troche mała chyba jest - skalą nie bardzo pasuje do tego obrazka, z sofy 2 osobowej wyszła Ci 3 osobowa - przynajmniej tak widzi to moje kaprawe oko. no i perspektywa się troche nie zgadza - to co mkeruj pisał, o pięcie - taka "pięta achillesowo-fotoshopowa" wyszła z tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Witam. Malutka animka/test w ramach cwiczenia. Animka do pobrania tu: [DOWNLOAD] Klatki: Pozdrawiam Peace:* Edytowane 30 Grudzień 2008 przez tadzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Bajera tadzio tylko ... co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skynyrd Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Witam wszystkich, jestem poczatkujacy i chcialem uzyskac pomoc z tym renderkiem. Za wszelka cene staram sie uzyskac realizm ale w zadem sposob mi to nie wychodzi. Co zmienic, nad czym wiecej pracowac? Dzieki wszystkim http://img233.imageshack.us/my.php?image=17586958an1.jpg Edytowane 30 Grudzień 2008 przez skynyrd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 JohnyCa podobno patyczki do uszu:D:D:D tak mi powiedzial znajomy jak mu pokazalem:) Po takim hasle, nie mam sily sie bronic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 JohnyCa podobno patyczki do uszu:D:D:D tak mi powiedzial znajomy jak mu pokazalem:) Po takim hasle, nie mam sily sie bronic;) Patyczki! Dobre :) :) :) Ja tam stawiałem na komórkę jajową tuż po :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Ja tam stawiałem na komórkę jajową tuż po :) O!! I tego sie bede trzymal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 tadzio- eleganckie, ale dof i jakies rozmyte particle na 1szym planie bardzo wzmocnil by efekt, do tego sss by sie zdal tez ;) narazie to wyglada jakby mialo 1000km srednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 taki sylwestrowy render testowy. Model nie mój :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 JohnZi- nowy rok nowa jakość?;) lepsze od zdjęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 no właśnie chciałem powiedzieć że tu eska sie lepiej prezentuje niż na fotach z google..;) btw..zróbcie jakąś bete, najlepiej nową 3. Takie życzenie noworoczne. aha, że to jest ostatni post w tym roku to ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!!!! WSZYSTKIM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 hehe bedzie bejca ale kombi:D Szczesliwego nowego roku btw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 O taka lampka:) Który parametr trza podkrecic by nie bylo takich plam od swiatla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 tadzio- eleganckie, ale dof i jakies rozmyte particle na 1szym planie bardzo wzmocnil by efekt, do tego sss by sie zdal tez ;) narazie to wyglada jakby mialo 1000km srednicy si si senior. dobrze mowisz. pojechalem z tym na szybkiego i w scanline'ie wiec...;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Tutaj jeszcze tyleczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) Dopiero z sylwestra ściągnąłem więc wszystkim w nowym roku wszystkiego naj! Oby był lepszy niż poprzedni w każdym aspekcie życia. Pozwoliłem sobie jeszcze poprzeglądać ostatnie pracki i muszę tutaj napisać, że w sumie dużo fajnego, ale w tym wszystkim prym wiedzie pionix. Wizka, którą zamieścił dwie strony temu zdaje się, jest po prostu świetna, w troszkę, wydaje mi się, innym stylu jak wcześniej, ale według mnie jest na prawdę genialna! JohnZi: Ty już tego otoczenia czasem nie wykorzystywałeś wcześniej przy audicy? I, zabij mnie, ale ja tam nie widzę w oryginale takiego odbicia "w kształcie kuli" na tylnuch drzwiach od strony pasażera, jak u Ciebie, ale nie jestem specem w tym, więc mogę się mylić. Edytowane 2 Styczeń 2009 przez pressenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) Tak to to samo otoczenie. W sumie to byly renderki podgladowe, bo nakladalem tylko materialy na model, ktory zreszta jak wspominalem, nie byl moj - wiec w tamtym miejscu pewnie jest cos krzywo:) Edytowane 2 Styczeń 2009 przez JohnZi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ale ten mercedes jest obrzydliwy, za to render super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 pressenter- dobrze jest, nie na ten model patrzysz ;) zobacz tu: http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2007-s_63_amg/1600x1200/wallpaper_07.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) pressenter a przypadkiem nie dałeś zdjęcia boku poprzedniej wersji s-klassy? ;> spójrz tutaj: http://img370.imageshack.us/img370/7021/21cl.jpg pecet - ubiegłeś mnie jak pisałem posta :[ :D @down: ff wybacz :* nie spojrzałem i machnałem sie :D Edytowane 2 Styczeń 2009 przez trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Czy mi sie zdaje czy 2 raz pecet został ze mną pomylony?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 FF - hehe ignorują mnie, teraz będe egzystował w Twoim cieniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 FF - hehe ignorują mnie, teraz będe egzystował w Twoim cieniu ;) hahaha... zapewniłeś mi trochę rozrywki tego przynudnawego wieczoru:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) mały test interioru. Wiem, że słabe AA i nieco ziarno - ale na szybko było Pozdrawiam. Renderer: Mental Ray Edytowane 3 Styczeń 2009 przez gientekwl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 I jeszcze taki stoliczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 (edytowane) Test zboża. W sumie watpię że to zboże ale pod taką nazwą występuje u mnie na dysku :) i jeszcze trawa Edytowane 3 Styczeń 2009 przez Lis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 ok obiecuje, ze to juz ostatni render. Juz nie bede meczyl tego merca:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Wow Lis, pełen szacunek. Nie opowiedział byś czegoś wiecej o tym zbożu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Lis - sam robiłeś te piękne modele zielska? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 je perto.... Lis do raportu z tymi zaroślami ! i śpij człowieku jak ci coś takiego przed snem pokażą :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 JohnZi -> superowo, widać masę włożonej pracy. Freedom Fighter -> Całość opiera się o scatter i odpowiednio dużo kombinacji zbitek tych listków. Kawałek ma 2m x 2m. na początku miał 4x4 ale komp nie zdołał tego pociągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 No nie teraz to mnie powaliłeś juz kompletnie, ja myslałem ze to jakas alfa albo coś. Nawet nie wiem co to jest ten scatter:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 JohnZi- dopiero teraz zobaczyłem że to wersja long.. Lis- super. tylko tak się zastanawiam, czy to kryzys w budowlance powoduje że już myślisz o rolnictwie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Johnzi_ ty lepiej pokaz opony z bliska, bo to, co zrobiłeś z nimi..To Zboczonym być to najdelikatniejsze słowo!! Masochizm!!Generalnie pięknie wyszła!!!!!!!!!!! Black mamba- Każda 65 i 55 jest wersja long.. Lis- oj lis zawsze masz spor odo powiedzenia ba jera!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 To reflect jest zboczony nie ja:). Jedni sie wymieniaja ciuchami, a my takimi pierdolami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 no super super JohnZi! nakieruj może troszkę jak zrobiłeś taki fajny lakier :) jakies ogólne wskazówki. nawet na PW mogą byc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Odemnie jeszcze Sofka. wersja materiałowa i skórzana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Lisie, modele super ale nie podoba mi się to twoje studio niby inne, ale do mnie nie trafia ;P (ale ja to się ponoć nie znam), a poza tym gdzie ten twój exterior z tą super ulicą której tylko kawałek pokazałeś i od razu wszystkim kopara opadła czyżby mi gdzieś umknął :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 JohnZi no to pojechales :D Super wyszedl ostatni render ;] Lis powalilo mnie to zboze czy co to tam jest To i ja dam biedny test xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Boskie, ale gdzie koła? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Yyyyyyyyyyyyy no, ze ten no to test jest nie ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Lisie oj cudne te kłosy! szacunek. Reszta mebelków też zacna, zwłaszcza zamszowy fotel kilka stron wcześniej...mmm... a tu test LAMPY. coś mi kaustyka siadła, no i małe..wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 t0m3k pardom ze tak pozno ale na urlopie bylem. sety skory nic tam specjalnego. dif: 15 refl: 74 glos: ,65 sub: 12 fresnal z IORem 3,6 plus mapa w bumpie z blurem 0,01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 hmm a ja tak sie zastanawiam Lisie po kiego grzyba komuś trawnik 2x2m ktory ma 3 miliony poly? Krecisz nowe "Dawno temu w trawie" ? - fajnie wygląda, ale imo gra nie warta świeczki przy takiej ilości polygonów. Neiraa - niewiele widać na tym obrazku. Co jest na tej lampie? zdjęcie w srodku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi