pionix Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 też stawiam na ivy_generator wyszło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 przejarane troche;p ale fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 to Vray sun&sky jesli dobrze widze wiec realistyczne sa te "przejarania" i sa jak najbardziej pozadane wg mnie. Stawiam na Ivy;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Tutaj raczej nie ma zadnych przejaran :) tak wyglada poprostu obiekt w sloncu :) Ivy raczej to bedzie :p Zrobilem na szybko z nudow taka kuchnie pododawalem modele i ustawilem swiatlo :p 2 wersje day and night :) Aa wiem wiem nie bijcie przesadzilem z filtrem xD Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Tutaj raczej nie ma zadnych przejaran :) tak wyglada poprostu obiekt w sloncu :) Ivy raczej to bedzie :p Zrobilem na szybko z nudow taka kuchnie pododawalem modele i ustawilem swiatlo :p 2 wersje day and night :) Aa wiem wiem nie bijcie przesadzilem z filtrem xD Pozdrawiam :) chyba noc z fleszem - szkoda że ciemno za oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 ten flash to chyba z komórki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 hahahaha egzakli :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 A nie bo z photoshopa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 krzys!3kfajne, w czym to zrobiłeś i jak? tak tak. to ivy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Test darmowego maxwell-like renderera, Indigo :) Rendertime: 2h 29m i cośtam sekund :P Sorry za szum, prawdopodobnie w tym samym czasie maxwell albo fryrender zrobił by to mniej zaszumione, próbowałem ręcznego odszumiania i NeatImage, niestety rezultaty nie były zadowalające. Scena w blenderze. Btw jak ktoś nie chce patrzeć na ten szum to się nie pogniewam jak go spróbuje usunąć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Test fotomontażu - co najbardziej razi? Co by można poprawić? jest tak: a ma być tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 napis kantor :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 pionix - ostre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 a ze niby kantor-pralnia hehe dobre, dobre ;) fajny fotomontaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 dwa w jednym- wash and go;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 pionix, twoje portfolio wgniata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Tescior w V-Ray'u... Porownywalem z Mentalem pewna rzecz ;) Mam nadzieje ze za kolpaki mnie nie zabijecie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Przesadziłem z ustawieniami i nie chciało mi sie czekać do końca renderu :P Firanka dobra czy nie ? Wiktor, kołpaxy roxuja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Za duże oczka, dwa razy zwiększ tilling i będzie ok :) Materiał i to jaki cień rzuca firanka bardzo dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Ja bym takiej firany nie powiesił :) Działa jak trzeba tylko jakaś kanciata na wybrzuszeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 jak mozesz to zapodaj texture tej firanki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Szybka pracka (w 3 dni). W sumie moje pierwsze zetkniecie z Fume'm wiec "wydech" nie jest idealny, ale wystarczajacy... SpaceShit ;) Mowcie czy widac dobrze obrazki (4 powinny byc, bo juz sie wku...rzylem na te fotosiki i imageshacki, i zaladowalem je ze swojego serwera z folio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 bardzo bardzo fajna scenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 3 najlepsze. W porywach dałbym to do finished ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Bardzo przyzwoicie tadzio;) A do obrazków polecam http://www.allyoucanupload.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 http://www.allyoucanupload.com jakos dziwnie kompresuje pliki i traca one na jakosci:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 PROPER :P Myślę że już jest ok. A tutaj teksturka o którą prosił Yaro16. http://www.speedyshare.com/378389306.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Kolejny test zieleniny i ustawien renderu. (1h na quadcore) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 slajver nadal jak na moje oko za duze;) Moj SpaceShit sie do galerii nie nadaje...nie czarujmy sie;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Bonifatz z czego roślinki? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Z Xfroga Chudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 tadzio - mnie się tam Twój "SpaceShit" podoba - ma klimat. slajver - chyba nadmierny poziom dramaturgii;) (odp. do #2531) Bonifatz - ładna trawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Bonifatz - ładna trawka? No mi sie podoba pionix :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Już się poprawiam:) Bonifatz - ładna trawka! :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Cieszem siem ! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 dizajnerska lazienka poskladana z elementow podpatrzonych na jakiejs stronie, ten pasek jasnych plytek to niby podswietlane (taki moj pomysl :) ) zrobione dla testow w jakies 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 Strasznie szwankuje AA :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 ogólnie dizajniarsko ale wentylator mało dizajniarski (cokolwiek to znaczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 to nie wentylator, to chyba prysznic :) imho najgorszy z całości ;) całkowicie nie pasuje, wszystko jest ładnie pozaginane na krawędziach tylko właśnie ten prysznic jakiś taki kwadratowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 chveti render testowy dlatego AA jest jakie jest co do prysznica to tez juz mi sie niepodoba choc na poczatku wydawal mi sie bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Na wizualizacji wyglądał by może dobrze, gdyby 1) był wymodelowany takim jakim on jest - czyli bez tego....Extrude w dół. On jest przecież zwykłym boxem :] 2) Nie miał kratki o tak dużych otworkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 masz racje MaGuu troche mi nie wyszlo odwzorowanie :/ poprawie i zobacze jak bedzie wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 dziwnie by sie siedzialo na takim kwadratowym klopie , ... ogolnie lubie takie prysznice ale mysle ze po takiej kapieli cala lazienka do mycia / wycierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 to jest tzw. wetroom ale faktycznie mozna by dac kawalek szkla np. miedzy klopem a prysznicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 t0m3k zainspirowałeś mnie, chyba sobie machne taka mini scenke z tym prysznicem :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 i z jakas babeczka w nim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 i z jakas babeczka w nim ;) A wy zawsze o jednym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 taka tam zbieranina smieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 właściwie pierwsze rendery kolumbryny, robione na sucho, bez poprzednich prób: teraz kilka h, jak nie dni robienie sceny + shaderów -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 jee wiejski t00ning xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi