Napisano 16 Listopad 200618 l Skoro zbliża się grudzień, tak, sobie myślałem czy nie daloby sie urzadzic jakis forumowych mikołajek :) To znaczy ze osoby ktore wyrazily chęc brania udziału w czyms takim (wpisujac sie tutaj) zostaly by poinformowane przez jakiegos "naczelnego (np modka, albo mnie :)" kogo wylosowal, przez PM. Wylosowanej osobie wysyla sie drobny upominek zwiazany z 3D (chyba jakis swoj model, w formacie .max bedzie najlepszy ;) Czyli zalozmy ze zglosily sie osoby 1 2 3 4 5 . A wiec np. ja 5 Grudnia wysylam do kazdej z tych osob PMa kogo wylosowaly (np 1 wyl. 3, 2 wyl. 4, 3 wyl. 5, 4 wyl. 1, 5 wyl. 2) wstępnie, Co wy na to?
Napisano 16 Listopad 200618 l hehehe, mocne, wigilia klasowa na max3d.pl, skok w przeszłość do LO :D W sumie zabawne, ale może niech każdy kto chce wrzuca jakiś upominek dla wszystkich i zrobi się taka "świąteczna baza free stuffu" wątpię żeby losowanie było technicznie łatwe do wykonania a tak przynajmniej wszyscy skorzystają ;] Pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 200618 l Heh ale ten pomysł z klasową wigilią jest the best, a kto przyniesie choinkę, a kto pierogi i rybke? Imo panowie troche powagi :P
Napisano 16 Listopad 200618 l interesujący pomysł :] aż sobie humor poprawiłem na wieczór a jak przeczytałem że Knyshy członek opadł to odleciałem :D w sumie pomysł ziomuśa + Vorka +ziomuśa i jeszcze raz ziomuśa jest niezły :D będą zdjęcia? :D Ardeni bądź grzeczny przed świętami bo mikołaj węgiel Ci przyniesie :P
Napisano 16 Listopad 200618 l oż.. ale jak by tak posklejać : piksara krzesła z ikei , Ani ryba z kosza z bitwy , itd... ktoś jeszcze choinkę ,stół wymodeluje... clothem zrobi się obrus... vorek to nastrojowo oświetli . leru nam śnieg cząsteczkami sypnie.. to może wigilia wyjdzie :) a tak na poważnie to mi też wszystko opadło :)
Napisano 17 Listopad 200618 l to moze zrobic wideokonferencje przy stole wigilijnym ?? hehehe ;) swieta swietami... a co do modeli -- to dzial moze powstac, ale nie tylko z okazji swiat... poniewaz jestem na allegro zarejestrowany to moze tam tez cos takiego zaproponowac.. koles mi plazme a ja 2 etykiety zapalczane... bo wymienic sie mozna tym co aktualnie sie sprzedaje ;) hehehe :D a pomysl Piotrka bardzo trafny... w zasadzie oba :)
Napisano 17 Listopad 200618 l LOL :D to moze zrobmy tak zbierzmy duuuzo modeli(kazdy niech daje jakies dobre) sprzedajmy gdzies je(komus) za kupe kasy i dajmy adkowi na serwer :D:D pozdro
Napisano 17 Listopad 200618 l zróbmy jeszcze walentynki !! ;) o fak przesadziles ;) smaż sie w piekle :D:D
Napisano 17 Listopad 200618 l To ja wymodeluję półmisek na karpia Mastera i ewentualnie uszka do barszczu czerwonego. Ktoś jednak będzie musiał "ugotować" barszcz :)
Napisano 17 Listopad 200618 l ja mogę wymodelować opłatek :) tylko nie wiem jak będziemy się tym plane'a łamać? ;)
Napisano 17 Listopad 200618 l Ok. S.T.O.R.M ja zrobię barszczyk ale pod warunkiem, że Ty wpadniesz go odebrać na czas aby nie wystygł.
Napisano 17 Listopad 200618 l Możemy podzielić się opładkiem wysyłając go do siebie po kolei...każy bedzie sobie odrywał kawałek, wpisywał na kartke zyczenia i przesyłał dalej;) Ja wymodeluje Bałwana...kto będzie robił Elfy?:D Warto pomyślec o Wilkanocy... Jestem tez za Walentynkami ale nie wzdychajcie do mnie...moje serce należy już do mego stałego łacza:)
Napisano 17 Listopad 200618 l Bądźcie bardziej patriotyczni , niech ktoś wymodeluje 'pół litra' ;) psychole... :D
Napisano 18 Listopad 200618 l wrzucicie sianko pod obrus? ja sie na weilkanoczgłaszam coby wymodelowac jajka!:) PEES. Ja chce Damusa Cobre na zywo!:)
Napisano 18 Listopad 200618 l no i to jest dobry pomysl, kazdy zrobi cos od siebie, posklejamy to do kupy i wyjdzie ladna kartka swiateczna z max3d ^^ ja np. zrobilem sante :p
Napisano 18 Listopad 200618 l Bądźcie bardziej patriotyczni , niech ktoś wymodeluje 'pół litra' ;) Dobrze gada, polac mu! :D
Napisano 6 Grudzień 200618 l Coś dla was ode mnie na mikołaja :-) (niedokończone ale postanowiłem dać, taki speed) mikołaja niema bo musiał iść gdzie król chodzi pieszo. Nie zdązyłem dokończyć go.
Napisano 7 Grudzień 200618 l Nie no, do Mikołaja to pasuje pół litra Coca Coli. Wódką częstuje Diadia Moroz... :D