DraB Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Skoro zbliża się grudzień, tak, sobie myślałem czy nie daloby sie urzadzic jakis forumowych mikołajek :) To znaczy ze osoby ktore wyrazily chęc brania udziału w czyms takim (wpisujac sie tutaj) zostaly by poinformowane przez jakiegos "naczelnego (np modka, albo mnie :)" kogo wylosowal, przez PM. Wylosowanej osobie wysyla sie drobny upominek zwiazany z 3D (chyba jakis swoj model, w formacie .max bedzie najlepszy ;) Czyli zalozmy ze zglosily sie osoby 1 2 3 4 5 . A wiec np. ja 5 Grudnia wysylam do kazdej z tych osob PMa kogo wylosowaly (np 1 wyl. 3, 2 wyl. 4, 3 wyl. 5, 4 wyl. 1, 5 wyl. 2) wstępnie, Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Co tam modele, dawajmy sobie punkty reputacji :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 hehehe, mocne, wigilia klasowa na max3d.pl, skok w przeszłość do LO :D W sumie zabawne, ale może niech każdy kto chce wrzuca jakiś upominek dla wszystkich i zrobi się taka "świąteczna baza free stuffu" wątpię żeby losowanie było technicznie łatwe do wykonania a tak przynajmniej wszyscy skorzystają ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookash Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 O, dobre. Jestem za rozwiązaniem Vorka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Rece i inne czlonki opadaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Heh ale ten pomysł z klasową wigilią jest the best, a kto przyniesie choinkę, a kto pierogi i rybke? Imo panowie troche powagi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookash Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Ardeni! Jakiej powagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 interesujący pomysł :] aż sobie humor poprawiłem na wieczór a jak przeczytałem że Knyshy członek opadł to odleciałem :D w sumie pomysł ziomuśa + Vorka +ziomuśa i jeszcze raz ziomuśa jest niezły :D będą zdjęcia? :D Ardeni bądź grzeczny przed świętami bo mikołaj węgiel Ci przyniesie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 drobne upominki: tablet, karte graficzną i licencje max 9 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 oż.. ale jak by tak posklejać : piksara krzesła z ikei , Ani ryba z kosza z bitwy , itd... ktoś jeszcze choinkę ,stół wymodeluje... clothem zrobi się obrus... vorek to nastrojowo oświetli . leru nam śnieg cząsteczkami sypnie.. to może wigilia wyjdzie :) a tak na poważnie to mi też wszystko opadło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 heh, no nie przesadzajmy :| Dajmy jeszcze na mszę za cały max3d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Wszyscy dostaniecie po rózdze i negatywie od mikołajka! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 to moze zrobic wideokonferencje przy stole wigilijnym ?? hehehe ;) swieta swietami... a co do modeli -- to dzial moze powstac, ale nie tylko z okazji swiat... poniewaz jestem na allegro zarejestrowany to moze tam tez cos takiego zaproponowac.. koles mi plazme a ja 2 etykiety zapalczane... bo wymienic sie mozna tym co aktualnie sie sprzedaje ;) hehehe :D a pomysl Piotrka bardzo trafny... w zasadzie oba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 LOL :D to moze zrobmy tak zbierzmy duuuzo modeli(kazdy niech daje jakies dobre) sprzedajmy gdzies je(komus) za kupe kasy i dajmy adkowi na serwer :D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 zróbmy jeszcze walentynki !! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 zróbmy jeszcze walentynki !! ;) o fak przesadziles ;) smaż sie w piekle :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Modeluję karpia :* kto zrobi 11 pozostałych potraw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 To ja wymodeluję półmisek na karpia Mastera i ewentualnie uszka do barszczu czerwonego. Ktoś jednak będzie musiał "ugotować" barszcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 ja mogę wymodelować opłatek :) tylko nie wiem jak będziemy się tym plane'a łamać? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 pro cutterem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 psychole :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Ok. S.T.O.R.M ja zrobię barszczyk ale pod warunkiem, że Ty wpadniesz go odebrać na czas aby nie wystygł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Możemy podzielić się opładkiem wysyłając go do siebie po kolei...każy bedzie sobie odrywał kawałek, wpisywał na kartke zyczenia i przesyłał dalej;) Ja wymodeluje Bałwana...kto będzie robił Elfy?:D Warto pomyślec o Wilkanocy... Jestem tez za Walentynkami ale nie wzdychajcie do mnie...moje serce należy już do mego stałego łacza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 ok, nie bede oryginalny..... psychole :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Bądźcie bardziej patriotyczni , niech ktoś wymodeluje 'pół litra' ;) psychole... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 psychole :D:D lol macie talent do poprawiania humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 wrzucicie sianko pod obrus? ja sie na weilkanoczgłaszam coby wymodelowac jajka!:) PEES. Ja chce Damusa Cobre na zywo!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 no i to jest dobry pomysl, kazdy zrobi cos od siebie, posklejamy to do kupy i wyjdzie ladna kartka swiateczna z max3d ^^ ja np. zrobilem sante :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Bądźcie bardziej patriotyczni , niech ktoś wymodeluje 'pół litra' ;) Dobrze gada, polac mu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 hahaha To idźmy na całość, może minibitwa Św. Mikołaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Coś dla was ode mnie na mikołaja :-) (niedokończone ale postanowiłem dać, taki speed) mikołaja niema bo musiał iść gdzie król chodzi pieszo. Nie zdązyłem dokończyć go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Macie ode mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 odemnie juz standardowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 jeszcze mi tu z mikolaja psychola zrobicie!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Nie no, do Mikołaja to pasuje pół litra Coca Coli. Wódką częstuje Diadia Moroz... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi