banana.split Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Tomuś poszalałeś z avatarem :D ale jak dla mnie różu nigdy dość ! ;) Joint - Say women they will come and they will go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Joint nie przejmuj sie za bardzo. Dobrze, cie rozumiem, bo mam wlasnie podobna historie. Nie ma co sie przejmować. Możesz na to spojżeć z innej strony. Teraz jest wiecej czasu na renderowanie itp ;P. A tego kwiata jest pół świata ;). No i moja morda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 to już nie będzie więcej jej zdjęć?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 slayer2004 Szminka ? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 dziękuje wam.. w sumie racja jestem jeszcze zresztą bardzo młody[matura w tym roku:D] znajdzie się jeszcze coś... ale porządnie mnie dzisiaj trafiło, chyba cos do Niej czułem/czuje z zasadami; inteligetna; ale na tyle głupia zeby mnie zostawić! :cool: najgorsze ze nie powiedziała mi tego prosto w twarz napisala sms'a na [na5smsow],,, odpisalem jej 3zdania i nic wiecej; napisalem jej zamiast wyzywać "dziękuje za wszystkie wspólne chwile" chyba z klasą co nie ? :P slayer2004 - za tydzien pewnie bede myslał podobnie ;) teraz musze to przetrawić.. ;( dariusz - niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Joint - some girls are nice, some girls are whores - Gentleman has to treat all of them well. coś mi tylko z angielska teksty mądre podchodzą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 SoAd: OMG....n/c :P Joint : I bardzo dobrze zrobiłeś, ze jej to napisałes. Poczekaj, niech sie zorientuje co straciła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Joint: ostatnio będąc w podobnej sytuacji gadałem z kumplem, i powiedział mi mniejwięcej tak: [k]:życie jest jak miriam... [ja]: czyli? [k]: wszystko pięknie a tu nagle ****... ale nie martw się, będzie następna ;] a żeby nie było offtopa: Sorka za jakość, tylko Kom. mam pod ręką. I żeby nie było- fajka nówka dziś kupiona, jeszcze nie opalona, ale czeka na specjalną jakąś okazję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 dziękuje wam.. w sumie racja jestem jeszcze zresztą bardzo młody[matura w tym roku] znajdzie się jeszcze coś... ale porządnie mnie dzisiaj trafiło, chyba cos do Niej czułem/czuje z zasadami; inteligetna; ale na tyle głupia zeby mnie zostawić! najgorsze ze nie powiedziała mi tego prosto w twarz napisala sms'a na [na5smsow],,, odpisalem jej 3zdania i nic wiecej; napisalem jej zamiast wyzywać "dziękuje za wszystkie wspólne chwile" chyba z klasą co nie ? :P slayer2004 - za tydzien pewnie bede myslał podobnie teraz musze to przetrawić.. ;( dariusz - niestety te smsyy...5 w 1 chlip chlip wzruszyłem się, normalnie "Bravo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Oj chłopcy, jak wy się nie znacie i nieznacie...kobiety jak wiadomo z rzadka wiedzą czego chcą, sama pogodziłam pewną parę na imprezce u mnie, na tejże samej właśnie się rozstali, ona zapłakana "ja nie tego chcę", on posępny "o co chodzi ja się bardzo staram", jej powiedziałam,że takiego to ze świecą szukać, jemu żeby trochę wyluzował i wyjął sobie z tylnej części ciała kija od szczotki, bo kobiecie potrzebny jest też luz a nie 15.000sesemesów na dzień:D I są ze sobą szczęśliwi... PŁENTA: MUSISZ TYLKO DOBRZE ZAGADAĆ, JAK KOBIETA NIE POTRAFI ZARGUMENTOWAĆ ZRYWANIA TO ZNACZY a żeby nie było że off: Witam:) Mort, maż w oczch mord:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 ha dlatego ja wysyłam 1 na dwa dni, jak chce sie umówić :D purple gdzie Ty takie włosy wychodowałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Purple uznaję to za komplement ;] Ty za to się z reklamy jakiegoś "Taft na każdą pogodę" urwałaś, przyznaj się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 ha dlatego ja wysyłam 1 na dwa dni, jak chce sie umówić :D purple gdzie Ty takie włosy wychodowałaś? na łbie, a gdzie?:D 1 sesemes na dwa dni to za mało,żeby się zakochała, za dużo, żeby miała do Ciebie szacunek :D :D :D Mort jak najbardziej komplement;) a na włosy używam dużych ilości spożywanego alkocholu, forum, papierosów i poczucia humoru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 ona już jest zakochana dlatego mogę oszczędzać na semesach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 pecet znaczy jednym smsem ustawiasz się odrazu na dwa dni?:D Purple hm, u mnie nie działa :( może za mało palę? albo piję? hm, będzie trzeba zwiększyć dawki...heh tylko pytanie "włosy czy wątroba i płuca" ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 ja też usiłuję takie włosy wyhodować ale jakoś ciągle są takie krótkie. może powinienem fryzjera zmienić, sam nie wiem... tak czy inaczej respect. aha, ja jeszcze fotki swojej nie pokazałem. Ciekawe kto zgadnie co robi za tło na tym zdjęciu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Tłem jest Twoja jakaś hiperrealistyczna wizka? :D PS: Oj tam widać,że fryzjer się trochę napocił przy Twoich herach, chyba nawet napiwek powinieneś mu dać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Tłem jest Twoja jakaś hiperrealistyczna wizka? :D hmmm, tak chodziło mi o ten budynek, ale proszę się nie naśmiewać z moich prac - wkładam w nie dużo serca. :P Tłem jest Twoja jakaś hiperrealistyczna wizka? :D Myślę, że moja siostra ma ze mną całkiem dobrze. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Ech, a to ja w różnych stadiach rozwoju :) Ta piękna pani z czerwoną opaską to moja żonka kochana :cool: http://www.mateuszg.com/pliki/ja1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 ja do niej pisalem bardzo rzadko; prosze mnie nie porownywac do jakiegos bravo; pisalem tylko jak chcialem sie spotkac;/ wnerwia mnie to wlasnie ze przyslala mi durnego smsa a nie powiedziala mi tego prosto w oczy. Moze i foch ale nie bede nic na sile robił;_ bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 EX3qtor, rzeczywiście ładna ta Twoja żonka :) Ale Ty to szalejesz, normalnie jak Majkel Dżekson, z tym swoim wizerunkiem:D Joint w takim razie nie była warta zachodu... pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Raczej jak Britney Spears :D Włosy hodowałem na dready ale jakoś nie wyszło. Teraz wyglądam jak na zdjęciu w okularkach. A Ty puprle też niczego sobie dziewoja jesteś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 EX3qtor w dobry kierunku siegasz reka na fotce w gornym prawym rogu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Spontan taki na planie teledysku: Tu już sam z Sigmą 24-105. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Landhaus Lemke cośtam. Szczerze, nieciekawa architektura. ;) Wnętrza fajniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 1nS - jakie światło? Btw wkręć mnie kiedyś na plan:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 RA piatka za avatar :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Moja klasa egen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 1nS - jakie światło? Btw wkręć mnie kiedyś na plan:D 2,8 - ogólnie fajna. W szoku jestem, bo z 350D łapie ostrość sporo przed obiektem celowanym, a w 400D jest idealnie :) Jak będzie jakis plan to napiszę - ostatnio sam nie pytam ich czy coś kręcą, bo nie mam czasu :( Edit: A, Ty z Gliwic jesteś :) Za kilka dni będę na Świonach robić fotki na okładkę jak wszystko wypali no i do Gliwic zajadę też może :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Ta córka to napewno Twoja? Czy sąsiada? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 A oto ja po skończonej szychcie ;) Ciemno, brudno i niebezpiecznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 myśliwy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 predzej taki "assasin" a raczej NAJEMNIK to dobre słowo :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 SWRSC zostal wujkiem - siostrzyczka wczoraj urodziła mała Patrycję :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Patrycja to bardzo śliczne imię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 słodziutkie maleństwo, Gratulacje dla siostrzyczki, i dużo szczęścia dla Patrycji :) zgadzam się z Vorkiem, bardzo ładne imię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 predzej taki "assasin" a raczej NAJEMNIK to dobre słowo :p Jak się będziecie nabijać to się w hitmana zamienię ;) SWRSC, wszystkiego najlepszego, słodki jest ten maluszek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 wieczorek przy piwku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 TO JA.....WIELKI AG thorgal - czemu tu wszyscy piją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 thorgal--> nie podobny jestes do siebie :D a kolezanka fajna mine zrobila ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 thorgal--> nie podobny jestes do siebie :D a kolezanka fajna mine zrobila ;) ja nie podobny? do kogo nie podobny? do siebie? [tak na wszelki wypadek pragne uswiadomic ze ja to ten z lewej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 se siedziemy na kanapie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 thorgal- urocza Pani:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Wygląda mi raczej na Badyla niż na uroczą panią :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 TO JA.....WIELKI AG ? To ja, Narcyz się nazywam Przepraszam i dziękuję - ja tych słów nie używam Jestem piękny i uroczy - popatrzycie w moje oczy Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy To ja, Narcyz się nazywam Powodzenia oraz proszę - ja tych słów nie używam Jestem śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek Niepotrzebne mi podboje, aby wszystkie były moje Niech dziś mój pocałunek na ustach innej gości Byś mogła się przekonać, jak ona Ci zazdrości Niech moje słodkie ręce dziś pieszczą innej ciało Byś mogła się przekonać, jak krzyczy: "Mało, mało!" To ja, Narcyz się nazywam Przepraszam i dziękuję - ja tych słów nie używam Jestem piękny i uroczy - popatrzycie w moje oczy Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy To ja, Narcyz się nazywam Powodzenia oraz proszę - ja tych słów nie używam Jestem śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek Niepotrzebne mi podboje, aby wszystkie były moje Niech dziś mój pocałunek na ustach innej gości Byś mogła się przekonać, jak ona Ci zazdrości Niech moje słodkie ręce dziś pieszczą innej ciało Byś mogła się przekonać, jak krzyczy: "Mało, mało!" Wszelkie prawa do umieszczonych tekstów mają ich autorzy. Udostępniany tekst jest wyłącznie do celów edukacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 hej... Wrocławiaków i nie tylko lubiących mocne Jeb_tup_nięcie zapraszam na bibkę D'n'B Więcej info tutaj ;) http://www.clubbing.wroc.pl/forum/viewtopic.php?t=9800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Wygląda mi raczej na Badyla niż na uroczą panią :D ze niby kobita moja na badyla wyglada??:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 thorgal, ale niebieska z jasnym gryfem :/ bez urazy, ale zawsze mozesz znalezc sobie inną tego kwiatu to pół światu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 teraz to ja juz was wogole nie czaje:confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 WWWoj teraz to już w ogóle zabełtałeś- pociapał Ci się temat kobity Thorgala, z Badylem, i jego gitarą oraz jej gryfem- niezły mix :D ps: Thorghal, a Twoja pani naprawdę urocza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi