MF Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Witam. Zmienilbym pare rzeczy ale zabraklo na to czasu ;)... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 O WOW, WOW, wOw !!! :) Wszystko super, ale... te mutanckie drzwi nie wyglądają fajnie :) Super, bajecznie... mmm... :) 10-/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 szkoda ze takie przepalone (podloga i stolik), drzwi sa delikatnie mowiac dziwne. render swietny, fajne materialy i szkoda ze tylko jedno ujecie dales :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 perfecto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 no i elegancko:] ciekawy kadr wybrales:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 ładne. przepaliłeś jednak , no i te drzwi. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Praca swietna ! Choc wielka szkoda (jak wczesniej wspomniano) ze az tak przepalona jest w miejscu tych okien polaciowych i w miejscu gdzie pada to swiatlo Kadr jest rzeczywiscie ciekawy ale ta kolumna na srodku ujecia jakos mi zupelnie nie pasuje - fotograf by unikal takiego centralnego kadrowania a przynajmniej mozna bylo ten glosnik troche na lewo przesunac ;] Materialy bea zarzutu. Podoba mi sie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sob Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Choc wielka szkoda (jak wczesniej wspomniano) ze az tak przepalona jest w miejscu tych okien polaciowych i w miejscu gdzie pada to swiatlo Zarysy tych palm raczej w błękicie i powinno być ok. Przepalenie okien połaciowych przy ustawieniu ekspozycji tak by w cieniach były szczegóły czytelne (patrz: schody) jest jak najbardziej naturalne. Można bardziej osłabić przepalenia na meblach ewentualnie. Natomiast tak jak mówiłem zawyczaj przy przepaleniach występuje efekt aberracji - obraz za oknami powinien być rozmyty na krawędziach i raczej błękitny z racji koloru nieba rozpraszającego światło. Ramy faktycznie przyciężkie - może przekroje odchudzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 światełko wypaś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 bardzo przyjemne kolorki i światło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 mnie równiez sie podoba z wyjatkiem podestu pod telewizorem i mega duzych drzwi ale to juz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Elegancko. Aż chce się tam mieszkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 dla mnie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Niestety, przepalone troszkę ;) A tak poza tym, pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Bardzo fajnie. Tylko Przepalone trochę i ta kolumna :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 nie rozumiem ludzi którzy czepiają się przepaleń... great job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 cos jest nie tak z framesami po prawej stronie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 roslinka mi sie jak najbardziej podoba, ale nikiel na poreczach to sie zbiesil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Świetne, a tych co się tak czepiają przepaleń, tylko przez kolano i lać;D Przecież jak słońce ostro daje to nawet normalnie są przepalenia, nie wspominając o robieniu zdjęć w takich warunkach, tak więc nie rozumiem, o co tak krzyczycie(?) Te drzwi-okna - rewelacja, super rozwiązanie, którego w wizce nikt tutaj chyba jeszcze nie pokazał, a stosowane są już zdaje się od bardzo dawna;) Co mnie dziwi, to tak wyraźny obraz na LCD/Plasmie. Moje pytanie: Jak oświetlałeś?;) Pozdrawiam i gratuluję pracy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 ah dodam jeszcze, że ustawienie telewizora w takim nasłonecznionym miejscu jest delikatnie mówiąc dyskusyjne ;] chyba, że ktoś lubi ogladać filmy w pełnym słońcu na twarzy :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 nie rozumiem ludzi co czepiają się ustawień telewizora... great job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją innych ludzi... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Haha...;D Spokojnie Panowie, nikogo nie chciałem urazić;) Peace;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Świetna praca, tak dla siebie, czy jakiś nowy ever? Będzie?! Jedyne, co mnie drażni to samo przepalenia i to, że to chyba jest robione z jakiejś gazety.Miło by się rozczarować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Pracka naprawde ładna. I od strony technicznej, jak i designu. Razi mnie troche taki "reklamowy", sztuczny klimat tej pracy, ale jak to mówią "de gustibus non est disputandum". Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 fajne, poza przepalonym szkłem na suficie, pozostałe przepalenia są o.k. materiały git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 piekna robota MF gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 19 Luty 2007 Autor Share Napisano 19 Luty 2007 Dziękuję za pozytywne komentarze. Dobrze, że większość rozumie idee "przepaleń". Reszcie proponuje pooglądanie zdjęć różnych wnętrz ;). Obecnie w wizkach na porządku dziennym jest zwiększona ekspozycja widoku za oknem, ale chyba niektórzy nie rozumieją dlaczego stosuje się taki zabieg. Arch515: Ta scena została zainspirowana zdjęciem z książki o współczesnej architekturze. Siwy: Szkło celowe. Szczerze nie za dobrze czuję się w Vizkach. Czas chyba odświeżyć inne projekty ;)... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Touch-jak slonce daje to trzeba umiec zdjecia robic, a jak sie nie umie to sie je chowa do szuflady w ramach "lekcji pogladowej" :) czyli wyglada na to ze spada srednia umiejetnosci "fotografow" - byle trzasnac fote, nei wazne czy sie umie czy nie, na aparacie tryb auto jest i jazda... no a pozniej spece od wizek przyjmuja to jako norme co za czasy... Tweety-telewizor stawia sie przy wejsciu zeby sie gosciom chwalic, a nie zeby tv ogladac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Super pracka poza jednym. Jakoś mam uraz jak ktoś nakłada teksturę na ramy okien lub drzwi i nie zwraca uwagi żeby słoje leciały wzdłuż elementów a nie w ich poprzek. Nie wiem czy to po prostu pośpiech, wygoda czy niedbałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 ładnie, ale drzwi paskudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 ...Tores bo to ciete bylo z takiej wielkiej dechy ;) hehe- ale trafna uwaga szczegolnie kiedy zalozeniem scenki jest wnikanie w kazdy detal a drzwi nie sa przeciez jednym z mniejszych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 jak dla mnie ok, mógłbyś dodać jakieś info o ustawieniach i tego typu rzecz, jakieś może screenshoty z ustawieniem źródeł światła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 wszystko joł tylko nie ta bitmapka za dżwiami 9+/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 20 Luty 2007 Autor Share Napisano 20 Luty 2007 Stachu: Która bitmapka :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 szkoda ze takie przepalone (podloga i stolik), Mi sie przepalenia podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Jak dla mnie wypas:) Przepalenia sa ok i jaknajbardziej wlasciwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 ...ach te drzwi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 cudnie jest... :) przepalenia sa fajne, wygladaja realistycznie... swoja droga jesli to nie tajemnica to moglbys pokazac screena z ustawieniami swiateł w scenie? i ustawienia rendera tez by były fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 bardzo fajne, przepalenia mi sie podobają. fajny chrom i matowe szkło. w tych kwadratowych drzwiach są szyby czy tam nic nie ma? bo jesli są szyby, to ich totalnie nie widac i troche źle to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 dla mnie bomba, ładne mi wypociny!!!! (mam taki podobny projekt na uwadze do reala, może w tym albo następnym roku zamieszkać) chyba cię zatrudnie i Mario do zaprojektowania wnętrz, co Ty na to? pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 o w nowym archinteriorze tez jest ta pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość migtk Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 bardzo mi sie podoba ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szulimek Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Ciężko oglądać TV w takim nasłonecznionym pokoju, nie polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxbinxx Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Elegancko. Aż chce się tam mieszkać. jest moim domem :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsi Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 podoba mi sie ten domek choć TV większy mógł być:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi