Napisano 11 Luty 201114 l Tak na relaksie jakies 4o minut inspiracja: http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00rrd83/Human_Planet_Jungles_People_of_the_Trees/ polecam, warto obejrzec!
Napisano 18 Luty 201114 l ICE - widze, ze odważnie lecisz ;) dobrze to wygląda gabahadatta - fajny kadr leander - ciekawe eksperymenty ja dawno nic nie tabletowałem..i to chyba widac
Napisano 18 Luty 201114 l Szybka morda bez ładu i składu (przykro mi, próbuję się rozkręcić po długiej przerwie):
Napisano 25 Luty 201114 l leszku - ta typografia tak specjalnie niezmodyfikowana za zbytnio? mam wrazenie, ze sie gryzie troche z plastyka ilustracji 1h30m
Napisano 27 Luty 201114 l selfu a bo to juz mi sie nie chcialo..szybko sie nudze przy malowaniu i potem wrzucam jakies bzdury tak na szybko ;)bez poprawek Edytowane 27 Luty 201114 l przez leszek_lenia
Napisano 1 Marzec 201114 l Dwa portrety Dla Gradira, za entuzjastyczne powitanie, dorzucam szkice :) Scenka rodzinna portret z jakiejs stop klatki serialu Edytowane 1 Marzec 201114 l przez leander
Napisano 1 Marzec 201114 l Panie leander portret nr 2, czyli Pani szarpie rajstopy! mój speed wieczorny, mało czasu ostatnio na malowanie;/
Napisano 4 Marzec 201114 l selfu - fajna technika i wykonanie chudek - super, tylko jakos za duzo przepalen i zamiast czuc swiatlo mamy splaszczenia Edytowane 4 Marzec 201114 l przez leander
Napisano 20 Marzec 201113 l selfu kozackie te rysuneczki..ostatnio probuje cos takiego przy rysowaniu budynkow.ciezka sprawa. leander ,chudek, eco ,pavloksiezyc : dobra robota! :) Edytowane 20 Marzec 201113 l przez leszek_lenia
Napisano 19 Kwiecień 201113 l Witam wszystkich forumowiczów. Od dłuższego czasu już przeglądam forum, a że niedawno zostałem obdarowany tablecikiem także ćwiczę i zasysam wszelką wiedzę i inspiracje. Dobra, koniec gadania, czas coś dorzucić od siebie. ;) Dwa speedy, pierwszy 0,5h, drugi 1h. Edytowane 19 Kwiecień 201113 l przez ItalianCopper
Napisano 27 Kwiecień 201113 l leander - dzieki chłopie, równie fajne wstawki leszek - dzieki, ale ten portrecik Twoj mi sie podoba, tak rób :) coś nam się tu archotektura forum pozmieniała i nie mogłem znaleźć wątku :D Edytowane 27 Kwiecień 201113 l przez Dann.G
Napisano 31 Sierpień 201113 l Debiut w 2D na tym forum. Nie jestem pewien czy to dobre miejsce, ale z pewnością jest to speed. Kilkuminutowy szkic niestety "przerysowany" z komiksu który znalazłem w domu. Guile ze Street Fightera. I od razu mam pytanie, jeżeli nie można odpowiadać tutaj to proszę o PM. Czy przerysowywanie czegoś tak jak np. przy tym obrazku, który leżał dosłownie koło tabletu ma jakiś sens, czy nauczę się przy tym czegoś? Pozdrawiam Cyanide.
Napisano 8 Wrzesień 201113 l Cyanide - samo przerysowanie kreska w kreskę za dużo nie daje. No może tyle, że wyrobisz sobię troszki rękę. O wiele bardziej przyszłościowe jest malowanie nie rysunków leżących koło tabletu, a rzeczy = martwa. Dużo więcej Ci to da bo zaczniesz sam sie zastanawiać gdzie postawić kreskę i jaki kolor nałożyć. Jeżeli zaś chodzi o przerysowanie obrazów to polecam coś z historii sztuki, i to też nie przerysowywać starać się przestudiować. A ode mnie wrota takie o:
Napisano 7 Listopad 201113 l 2d nie moja działka ale czasem sobie lubie pomazać. Do i have potential?
Napisano 17 Listopad 201113 l WWWoj-szyluje sie praca z mocnym przekazem.. czekam na finisz. Szkoda ze przez schowanie tego wątku mniej ludzi tu zagląda. Edytowane 30 Listopad 201113 l przez JakóbM