ICE Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Kung pow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 eh tam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 Rio de Janeiro :) jakaś godzinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 taki upadły aniołek na szybko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 Tak na relaksie jakies 4o minut inspiracja: http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00rrd83/Human_Planet_Jungles_People_of_the_Trees/ polecam, warto obejrzec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 http://img717.imageshack.us/img717/8159/wojak.jpg' alt='wojak.jpg'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Jakiś tam ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 jakies tam głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 bazowałem na pracy JS Cambella: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 ICE - widze, ze odważnie lecisz ;) dobrze to wygląda gabahadatta - fajny kadr leander - ciekawe eksperymenty ja dawno nic nie tabletowałem..i to chyba widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Szybka morda bez ładu i składu (przykro mi, próbuję się rozkręcić po długiej przerwie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 ciesze sie, ze Leander wrocil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 hellol robotzpowylamywanyminogami.: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 leszku - ta typografia tak specjalnie niezmodyfikowana za zbytnio? mam wrazenie, ze sie gryzie troche z plastyka ilustracji 1h30m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) selfu a bo to juz mi sie nie chcialo..szybko sie nudze przy malowaniu i potem wrzucam jakies bzdury tak na szybko ;)bez poprawek Edytowane 27 Luty 2011 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 No to bzdura, tak na szybko ;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) Dwa portrety Dla Gradira, za entuzjastyczne powitanie, dorzucam szkice :) Scenka rodzinna portret z jakiejs stop klatki serialu Edytowane 1 Marzec 2011 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 ciekawy ten portrecik w druku, fajnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavloksiezyc Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Panie leander portret nr 2, czyli Pani szarpie rajstopy! mój speed wieczorny, mało czasu ostatnio na malowanie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Edytowane 4 Marzec 2011 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) selfu - fajna technika i wykonanie chudek - super, tylko jakos za duzo przepalen i zamiast czuc swiatlo mamy splaszczenia Edytowane 4 Marzec 2011 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 praca w super ekskluzywnej technice monotypii dla dziewczyn z max3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 (edytowane) selfu kozackie te rysuneczki..ostatnio probuje cos takiego przy rysowaniu budynkow.ciezka sprawa. leander ,chudek, eco ,pavloksiezyc : dobra robota! :) Edytowane 20 Marzec 2011 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ItalianCopper Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Od dłuższego czasu już przeglądam forum, a że niedawno zostałem obdarowany tablecikiem także ćwiczę i zasysam wszelką wiedzę i inspiracje. Dobra, koniec gadania, czas coś dorzucić od siebie. ;) Dwa speedy, pierwszy 0,5h, drugi 1h. Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ItalianCopper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 27 Kwiecień 2011 Share Napisano 27 Kwiecień 2011 (edytowane) leander - dzieki chłopie, równie fajne wstawki leszek - dzieki, ale ten portrecik Twoj mi sie podoba, tak rób :) coś nam się tu archotektura forum pozmieniała i nie mogłem znaleźć wątku :D Edytowane 27 Kwiecień 2011 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 rozgrzewka - painter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 17 Lipiec 2011 Share Napisano 17 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 coś takiego przed snem około 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 następny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariossan Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 około godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Debiut w 2D na tym forum. Nie jestem pewien czy to dobre miejsce, ale z pewnością jest to speed. Kilkuminutowy szkic niestety "przerysowany" z komiksu który znalazłem w domu. Guile ze Street Fightera. I od razu mam pytanie, jeżeli nie można odpowiadać tutaj to proszę o PM. Czy przerysowywanie czegoś tak jak np. przy tym obrazku, który leżał dosłownie koło tabletu ma jakiś sens, czy nauczę się przy tym czegoś? Pozdrawiam Cyanide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Cyanide - samo przerysowanie kreska w kreskę za dużo nie daje. No może tyle, że wyrobisz sobię troszki rękę. O wiele bardziej przyszłościowe jest malowanie nie rysunków leżących koło tabletu, a rzeczy = martwa. Dużo więcej Ci to da bo zaczniesz sam sie zastanawiać gdzie postawić kreskę i jaki kolor nałożyć. Jeżeli zaś chodzi o przerysowanie obrazów to polecam coś z historii sztuki, i to też nie przerysowywać starać się przestudiować. A ode mnie wrota takie o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 2d nie moja działka ale czasem sobie lubie pomazać. Do i have potential? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 taki wstęp do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 (edytowane) WWWoj-szyluje sie praca z mocnym przekazem.. czekam na finisz. Szkoda ze przez schowanie tego wątku mniej ludzi tu zagląda. Edytowane 30 Listopad 2011 przez JakóbM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Jeden dzien ze zwyklego zycia mieszkanca Skyrim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi