Napisano 31 Maj 200717 l juz sie nie moge doczekac konca;D a te lampy to jak? kiedys probowale zrobić klosz i cala lampe, ale efekt conajmnej kiepski ;]
Napisano 31 Maj 200717 l Model cudenko.. :) podziwiam za zapal i cierpliwosc !!! Mam pytanie. Moglbys mi powiedziec na jakiej maszynie (kompie) robisz takie modele ? Przygotowuje sie do kupna mojego malego "potworka" dlatego przydalaby sie jakas wskazowka ;) oczywiscie czekam na dalsze rendery Pozdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor Pinki- athlon barton 2500+ przekręcony na 2400Mhz 1 Gb ramu Geila...radeon 9500...raczej zabytek juz..tez sie szykuje do kupna nowego na dualnym pentiumie , chyba C2D E 6600...ale z 8 Gb-owym ramem i szybką grafiką. Mam nadzieje ze juz konczyc famo bede na nowym.
Napisano 1 Czerwiec 200717 l nie no długo kompa nie miałem, ale to co widze to mnie zatyka, jest gitara
Napisano 2 Czerwiec 200717 l Kliment jak zwykle pierwsza klasa, tylko linkę bardziej poskręcaj:) Myślałem że juz masz nowego kompa:) Pozdrawiam
Napisano 4 Czerwiec 200717 l czeakmy Wojtek na na masakere jak nam zgotujesz nowym komuterem, w koncu szpital juz czeka - trzeba jeszcze jakiegos nowego usera, zeby flaszki donosil :D
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Autor wracam do Famo..fucha skończona i oddana mozna sie zajac czyms przyjemniejszym...tył chyba skończony, poprawiona lina i dorobione małe pierdółki....:) http://img171.imageshack.us/img171/8211/041zc2.jpg' alt='041zc2.jpg'>
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Sheeesh... obłęd. Mam nadzieję że błota na podłozu nie będziesz modelował ziarnko po ziarnku wklejając między nie cząsteczki wody... Wyrazy podziwu.
Napisano 14 Czerwiec 200717 l oj jest super, kończ model jak najszybciej a potem, texturki chcę zobaczyć i scenkę.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor na szybko laptopem w pracy..prosze uprzejmie...ciekawe czemu znikaja niektóre edge? http://img177.imageshack.us/img177/9034/042siatkaod2.jpg' alt='042siatkaod2.jpg'>
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Autor dostaje lekkiej zadyszki ale na dniach bedzie nowy...mam nadzieje ze odczuje różnicę:) edit: ostatnia siatka dla siatkomaniaków:) pozdrawiam! http://img413.imageshack.us/img413/4813/043siatkaex9.jpg' alt='043siatkaex9.jpg'>
Napisano 16 Czerwiec 200717 l "lekkiej zadyszki" - chyba juz wypluwa wnetrznosci.. ;) takich prac nie nalezy komentowac.. mozna je jedynie podziwiac :D Tak dla odroznienia - zrob kiedys jakis ladny np niszczyciel :D
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Tak sobie przejrzałem cały wątek i powiem krótko- zmotywowałeś mnie, i to jak cholera:P Dzieki.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l łojej co tu sie wyprawia ;) a Ty w moim wątku napisałes że chciałbys tak umiec, teraz rozumiem że to żart był ;)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l pojazdow naziemnych juz masz sporo w swojej kolekcji.. myslalem o czyms nawodnym ;) (proponowalbym oczywiscie cos z polskiej marynarki okresu II wojny swiatowej).
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor a Ty w moim wątku napisałes że chciałbys tak umiec, teraz rozumiem że to żart był ;) Nie był pecet nie był...:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Ten typ tak ma:P Kiedyś mi powiedział że jestem lepszy w poly modelingu, nawet jeżeli to nie był żart to już chyba zrozumiał że sie mylił:P
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Świetny model XD, jak na niego patrzę to aż chce się modelować... :) powodzenia w dalszej pracy.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor dziekuje za miłe słowo...siatka jest kaszaniasta ale nigdy jakos nie była u mnie za dobra.. ma działać... mały up: http://img522.imageshack.us/img522/6906/045mh7.jpg' alt='045mh7.jpg'>
Napisano 17 Czerwiec 200717 l the best from the best from the best... masz jakis pomysl na scene? czy tylko model+tex (malowanie zimowe-tak jak pisales wczesniej). sniegu chyba nie zamiezasz modelowac :)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor scenka jest juz wymyslona...ale zaczne robic jak bedzie nowy komp bo stary nie uniesie całej scenki z dwoma pojazdami...sceneria powiedzmy gdzies w rosji anno 1943 rok- okres jesienno zimowy...:)
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor z okazji nowego kompa freedoma tez se rendernąłem . Z problemami z OSesem sie wreszcie uporałem - mozna sie zabierac do pracy:) [/img]
Napisano 29 Czerwiec 200717 l to teraz powiedz czy ja masz to slawne 8gb ramu i nowgo kompa to scenka sie wogule cos tnie??:D poweidz bo ja sie napalam ze jak kupie nowego kompa to mi sie auta nie beda ciely:P pozdr ps. jest gicior jak co:P
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Ciekawe rendery:) Mój nowy kom czuje sie zaszczycony;D To teraz ja muszę wy renderować coś z okazji twojego nowego kompa:)
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor HK....róznica do starego bartka jest kolosalna:) ktos mi pisał że grafe za słabą kupiłem ale viewporty marzenie...ani jednego zająknięcia...na 1GB ramu jak chciałem zaznaczyc którąś z opon np to po kliknieciu czekałem jakies 7 sek żeby zaznaczył.. słowem, POLECAM!
Napisano 29 Czerwiec 200717 l WOW detal, wykonanie i cala reszta... normalnie sie w glowie nie miesci :) ps. ile to ci sie renderowalo ??