Napisano 18 Grudzień 20159 l miedzy innymi pozwala na używanie karty AMD i NVIDI. razem. co najśmieszniejsze daje ono najlepsze efekty w sensie. Radeon + Nvidia jest szybsze niż np Nvidia x2.
Napisano 18 Grudzień 20159 l Bloomberg postanowil dostosowac poziom tresci do poziomu millenialsow z wyzszym wyksztalceniem [video=youtube_share;Xr7TIpuQnEY]
Napisano 18 Grudzień 20159 l Niezle wytlumaczone narodziny nowego zwyczaju ktorego nie bylo. Gry sa dla chlopcow! [video=youtube_share;i08CVkBxvBM]
Napisano 19 Grudzień 20159 l Swiateczny klimat udziela sie wszystkim [video=youtube_share;VoESZsA7IR0]http://youtu.be/VoESZsA7IR0
Napisano 22 Grudzień 20159 l Jak mozesz swoja prace wykonywac na dragach to nie jest to prawdziwa praca. Koles dobrze sie bawil na pewno. [video=youtube_share;VTGQ_K0DBPo]
Napisano 29 Grudzień 20159 l Myslalem ze jakies sprytne wykorzystanie srodka masy ale i tak robi wrazenie, tylko glosny nieco [video=youtube_share;e9P9_QM8cN8]http://youtu.be/e9P9_QM8cN8
Napisano 29 Grudzień 20159 l to są po prostu wentylatory. ale w sumie nieźle że potrafią wytworzyć na tyle siłe docisku że nie spada.
Napisano 31 Grudzień 20159 l Ok to mnie mega rozbawilo. zawsze myslalem ze Boston Dynamics pokazuje te filmy publicznie, bo dla armii beda mieli inny model -cichy i na baterie ale nie moga baterii pokazac bo np. Sa z kradzionego patentu (armie maja prawo tak robic). Nagle szok, zolnierze nie chca pierdziawki zaboerac ze soba w misje. Uklony dla naukowcow z Boston Dynamics, armia wycofuje sie z pomyslu. [video=youtube_share;o4RV6E9Jh8w]
Napisano 1 Styczeń 20169 l Nauczycielka pyta się klasy: Dzieci kto w waszej rodzinie jest najstarszy? - U mnie dziadek - W mojej rodzinie babcia - Pra-pra-pra-pra babcia - To niemożliwe! - Dla-dla-dla-czego? Edytowane 20 Sierpień 20186 l przez pfkr
Napisano 6 Styczeń 20169 l Maciek - so true. Windows 10na ipadzie... [video=youtube_share;PO8JkjnJxEI]
Napisano 28 Styczeń 20169 l Mam nadzieje ze link sie wklei. Znaleziono metylofenyloalanine w silowniowych proszkach dostepnych w sklepachz odzywkami. Uzywanie tego moze doprowadzic do dyskwalifikacji. Ciekawostka zwiazek pochodny do opium i sluzy do produkcji zdaje sie metaanfetaminy. Sanepid odwiedza teraz silownie i sklepy z odzywkami. Czyli jednak 'suple' dzialaja!
Napisano 28 Styczeń 20169 l zapomnialem to dodać wczoraj. Pamietajcie, by byc w kontakcie z wielorybami ktorym niszczycie zycie. Ich slabosc to Wasz sukces :) A na poważnie - gry przez stymulacje dopaminy (socialowe dodatkowo oksytocyny i serotoniny) dzialaja jak inne narkotyki w tym hazard i alkohol wiec nie warto udawać, że nie robimy niczego złego dojąc słabszych psychicznie.
Napisano 6 Luty 20169 l Bose suspension [video=youtube_share;3KPYIaks1UY] fajna technologia a tutaj nawet lepsza, iphone na sznurku, lepsze od dronów, sznurek z atestem apple tylko 199$ dostepny w kazdym ispocie :)
Napisano 6 Luty 20169 l apple vr http://www.apple.com/shop/product/HJKB2LL/A/view-master-virtual-reality-starter-pack troche złośliwie:
Napisano 6 Luty 20169 l Bose suspension [video=youtube_share;3KPYIaks1UY] Fajne, jednak przede wszystkim dla pasażera. Chociaż w tej klasie samochodów o to chodziło. No chyba, że kierowca jest też kapitanem żeglugi wielkiej i lubi tak płynąć po asfalcie. :D w wersji z pneumatyką gorzej czuć auto, czy to przy pokonywaniu zakrętów czy innych manewrach, nawet hamowaniu. Ale na prostej i wyboistej drodze bardzo fajna sprawa. :)
Napisano 10 Luty 20169 l Znalazłem dzisiaj interesującą aukcję z tutorialem do 3D Maxa, w sumie poradnik jak poradnik, ale zwróćcie uwagę na certyfikat jaki możemy po skończeniu kursu otrzymać i jego opis:"Kupując kurs uzyskujesz prawo do zdobycia wyjątkowego certyfikatu, który potwierdzi Twoje umiejętności zdobyte na kursie (...) Pomyśl przez chwilę o ile wzrośnie wartość Twojej osoby na rynku pracy, jeżeli będziesz dysponował takim dokumentem." http://allegro.pl/kurs-3ds-max-3d-studio-video-megapakiet-certyfikat-i5967948224.html :D
Napisano 12 Luty 20169 l Z okazji zbliżających się Walentynek: https://media.giphy.com/media/xT0BKEPjQ4K8BqZrTG/giphy.gif
Napisano 12 Luty 20169 l Najlepszy spot polityczny jaki widzialem. [video=youtube_share;ptJf3ju3X1g]http://youtu.be/ptJf3ju3X1g
Napisano 12 Luty 20169 l Tacy ludzie nie wygrywaja w us. Swoja droga maja bardzo interesujacy system wyborczy, az dziwne ze nazywa sie go demokracja i tak cholubi chodzenie na wybory. Ale powoluje sie czesto na socjalizm w europie - tej dzisiejszej ;) Dla przykladu ludzie wybrali w wyborach Ala Gora ponad Busha, a wygral Bush. Tak dziala system elektorski. Ale fajnie zobaczyc spot, ktory nie buduje kapitalu na dzielemiu ludzi.
Napisano 21 Luty 20169 l Fajnie rozkminione UI we flexfonie [video=youtube_share;Sfc_Peev660] A tu, dlaczego nie warto,slepo wierzyc w success story: [video=youtube_share;1k7jeQQdqPA]
Napisano 21 Luty 20169 l 100% parmesan [video=youtube_share;-Xd2HSDzh7Y] Fyi. Celuloza jest antyzbrylaczem, ale 10% to troche duzo, skoro 0.5% starcza ;)
Napisano 22 Luty 20169 l Powinny to być ścigane i karane i to ostro. Latami trują ludzi, bogacąc się kosztem zdrowia i życia innych a uchodzi im to na sucho. Taki zwykły człowiek cieszy się, że kupił szynkę po 12 zeta i "jaka pyszna". A to nie jest warte nawet 2 zł. Pokażcie wędliniarza lub innego producenta pożywienia, który na co dzień żywi się tym co produkuje. Sama chemia, przyprawy, GMO i ładne opakowanie + kłamstwa na etykietach. Powinno być ostrzeżenie jak na papierosach. To straszne bo okazuje się, że nie ma co jeść. Musze wypić kawę.
Napisano 22 Luty 20169 l Tak, maja postawione zarzuty. Ale,zgadzam sie ze ciezko jest dotrzec o tych informacji. Nie dowiesz sie np. W polsce z jakiego lowiska masz rybe lub z jakiej hodowli. Dzieki wlasnym poszukiwaniom wiem, ze np. Kazdy losos w pl pochodzi z jednego zrodla i jest to najgorszy sort. Ale nie kazdego stac by placic 300pln za kilogram lososia lepszego sortu - wciaz hodowlanego, czy tysiaka za polowowego Ale np. W grupie dietetycznej rozkmina byla ktore maslo jest gatunkowo dobre w pl. Okazalo sie ze kerrygold jest w uk z grassfeedu - od krow z pastwisk i zawiera pelnowartosciowe kwasy tluszczowe. Ale w polsce jest zbyt miekkie i po mailach do producenta wyszlo, ze jest robione jak wiekszosc masel polskich w jednym miejscu - bez wzgledu na cene. Ciezko konsumentowi dojsc do takich informacji. O tym ktore maslo kupic dowiedzialem sie od goscia, ktory wizytowal gospodarstwa ekologiczne. Ale nie wiesz czy za rok nie beda lac pol na pol z gownem od krow karminych pasza. Polska jest krajem paszy - w sklepach i telewizji podaje sie tylko pasze dla bydla, co jest smutne, ale wolimy placic za kilo 'kielbasy' niz 200g prawdziwej kielbasy tej samej kwoty, bo wydaje nam sie, ze miesa w kielbie co stoi w sklepie tyle ile cena zywca, jakos sie namnozylo w transporcie. Iloscia to tylko pasza stoi, a to nasz wybor jako konsumentow.
Napisano 22 Luty 20169 l Zeby nie bylo nudno. Juz niebawem poczatek miesiaca i czesc z Was bedzie odbierac wyplate: [video=youtube_share;uv0j__Oea0w]
Napisano 26 Luty 20169 l Jak w polsce nie dbaja o konsumenta, to trzeba znac francuski. Francuskie Stowarzyszenie Konsumentow opublikowalo liste produktow zawierajacych alergeńy lub substancje niebezpieczne - dotyczy kosmetykow i na liscie sa znane marki kosmetyczne. http://www.linternaute.com/actualite/societe/1281954-cosmetiques-dangereux-185-produits-pointes-la-liste-complete-de-l-ufc-que-choisir/
Napisano 29 Luty 20169 l Prawdopodonie nie jest to najlepszy sculpt jaki w zyciu zrobilem ale uwaga... zrobiony na Samsungu Galaxy Note 4 przy uzyciu sculptgl, przegladarki chrome i sporej ilosci samozaparcia :) najwiekszy ból to oczywiscie ui i brak sily nacisku https://sketchfab.com/models/35b78c56c95f4e24868ad2eafbc72f00
Napisano 5 Marzec 20169 l Moze zawieje mizantropia ale rozdalbym takie wszystkim Facet zastrzelil sie z wlasnego selfie sticka w wersji dla broni. Leci pozniej maly rant na bron, ale wklejam, bo trzeba jakos uczcic nominacje do nagrody Darwina [video=youtube_share;48s5-SBbfuA]
Napisano 7 Marzec 20169 l Rigowanie zamochodow stanie sie osobna profesja [video=youtube_share;M70QJCSuilo]
Napisano 14 Marzec 20168 l Best apple ad eva 15m;50sek. Reszta to przyklad tego jak debilom tlumaczy sie nieco bardziej zawile rzeczy. [video=youtube_share;zsjZ2r9Ygzw]
Napisano 19 Marzec 20168 l Jak tez macie kilka milionow na promocje swojej gry i szukacie opinii innych, gamespot preprowadzil wywiad na gdc z Marcinem Iwanskim. [video=youtube_share;jFYXxpxLu9E]
Napisano 19 Marzec 20168 l Na wypadek gdyby ktoś rozważał kupno Tom Clancy's The Division: [video=youtube_share;MTBcuZTPIEk]
Napisano 6 Kwiecień 20168 l Świetny projekt tego BMW. Chętnie zakupiłabym takie autko oczywiście jeśli byłoby produkowane i oferowane w przystępnej cenie. Dla twórcy tej pracy nalezą się brawa i gratulacje.
Napisano 22 Kwiecień 20168 l Jakiś tydzień, dwa temu wyczytałem na twitterze, że w orlenie Wyborcza i Newsweek mają być wykładane tak, żeby były zasłonięte przez inną prasę. Wczoraj sobie o tym przypomniałem tankując, i pytam znajomego z obsługi czy to prawda - rzeczywiście, GW ma być kładzona odwrotnie, żeby nie było widać nazwy GW, a newsweeka w ogóle nie było widać :D Nie żeby było mi żal tych szmatławców, dla mnie mogło by w ogóle ich nie być takich ryjących banie gazetek, ale taka manipulacja też mi nie w smak. Za to na wierzchu są same pisiorowe gazety. Ciekawe jak daleko to wszystko posuną?
Napisano 22 Kwiecień 20168 l @michalo Ja p...le Raz na ruski rok na Orlenie mam okazję tankować, ale z ciekawości karne się obadać temat.
Napisano 23 Kwiecień 20168 l ktoś wie jak dostać sie na plan takich filmów albo ogólnie pracowac przy takich pojechanych produkcjach?