Napisano 2 Lipiec 200717 l Mój nowy render starego modelu, oceniajcie :) orginał: http://evermotion.org/javor/bmw/bmw.jpg post:
Napisano 2 Lipiec 200717 l fajowo, fajowo, ale jak dla mnie troszke model zryt odroznia sie od tla, moze to kwestia oswietlenia? albo moze ten mblur za duzy, nie wiem:) pzdrw
Napisano 2 Lipiec 200717 l Bardzo ładnie. Tylko przesadziłeś z rozmiarem tego pierwszego obrazka, daj go może jako link. Gratulacje ukończenia. Tak trzymaj.
Napisano 2 Lipiec 200717 l no i ekstra;] hdr-ka oswietlales czy vray sunem?:) aha no i tablic nie ma, nieladnie:P
Napisano 2 Lipiec 200717 l Gościu w środku jest nieco sztywny. Gdyby tak jedna jego dłoń spoczywała na kierownicy....Czepiam się, wiem. Mnie się ten blur akurat podoba podobnie jak oświelenie. Szyba widać, że jest szybą. Bardzo smaczne to wszystko. Ogólnie wygląda jak zdjęcie z folderu reklamowego. Render byłby być może odrobinę bardzie wiarygodny gdyby poplamić przedni spojler muchami i innym latającym inwentarzem. Gratuluję.
Napisano 2 Lipiec 200717 l e bajer, fajnie wyszło :) przydałoby się troszke delikatnych zabrudzeń, ale ogólnie bardzo pozytywnie :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l Ładnie :) Kierowca rzeczywiście trochę sztywniak, może tak łokieć za szybę ;)
Napisano 2 Lipiec 200717 l Jeśli pominąć kierowcę, to coś pięknego po prostu;) Oby więcej było takich scenek z samochodami, bo renderingi studyjne są zwyczajnie nudne:) Gratuluję i pozdrawiam;)
Napisano 2 Lipiec 200717 l normalnie przypomnialala mi sie praca Batou :) super Javorze jak zreszta zawesze :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l mnie ten kierowca razi, świetny przód autka,świetny render :) mi się przypomina siateczka tego cacka, bajka :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l Piękny wóz ^^ I w pełni zgadzam się z Touch'em co do studyjnych renderków. Oby więcej takich w plenerze :P
Napisano 2 Lipiec 200717 l poza drobnymi kwestiami o ktorych juz wsponmiano (kierowca itp) to bardzo mi sie podoba. zreszta bardzo lubie stare modele BMW wiec tym bardziej mi sie podoba:) pozdr
Napisano 2 Lipiec 200717 l Kierowcę da się przełknąć, nie jest tragiczny. Jego wadą jest to że siedzi w świetnie wykonanym bmw :P... Post zdecydowanie lepszy niż oryginał. Pozdrawiam
Napisano 2 Lipiec 200717 l Piekny model, super render, kierowca wyszedł trochę sztucznie ale i tak respekt:)
Napisano 2 Lipiec 200717 l ten koles za kierownica wyglada tak jakby mial kolek osinowy w .... ;) wiecej luzu, a z tylu dodaj psa z ryjkiem za szyba (najlepiej takiego z pomarszczonym ryjkiem) i wysunietym jezorem :D ok nie sluchaj mnie :P render model super :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l Autor dzięki wszystkim za komenty :) JohnZi: oświetlone jakąś panoramiczną mapką ale nawet nie hdr + direct, dodam też że niema tu gi :P co do kierowcy: no nie przesadzajcie że sztywniak, zwykła poza kierowcy skupionego na ulicy a nie jakiegos dresa leżącego na fotelu i zajmującego sie wszystkim innym poza prowadzenmiem auta :P pozatym jakoś niebardzo widać na nim textury no ale tak już wyszło i niechciało mi sie porawiać :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l Pracka poprostu piękna oby tak dalej.... niektórzy śmieją sie z kierowcy ciekawe jak sami jerzdżą:)
Napisano 3 Lipiec 200717 l no więc wstaję sobie,myslę o wyruszeniu, w cholerną zatłoczoną 100licę,zaglądam do śniadanka na forum, a tu SZOK! jest naprawdę bomba! aż chce się pojechać w miasto i zobaczyć takiego na żywca:) -co do kierowcy: 1)facet pruje jakieś 140 na godzinkę,trzymać więc musi kierownicę;) 2)jest podjarany,że śmiga 140,a może się jeszcze ściga,więc oczy jakieś wybaumuszone z tych emocii mu daj 3)koleś wygląda raczej jak z jakiejś gierki,a nie z hiperrealistycznego renderku 3d... popraw gościa,zobaczysz ile zyska pracka;) no i brudek na budzie by się przydał....Powodzenia!
Napisano 3 Lipiec 200717 l lol... bardzo mi sie podoba.. chociaz zgodze sie z poprzednikami ze jakby mial kierowca jedna reke na kierownicy to lepiej by to wygladalo :)
Napisano 3 Lipiec 200717 l orginał mi sie podoba bardzie, a kierowca siedzi dziwnie ale i tak bardzo pozytywnie;]
Napisano 3 Lipiec 200717 l WSZYSCY CHWALĄ A NIKT NIE GŁOSUJE NA GÓRZE JEST COŚ TAKIEGO JAK OCEN WĄTEK PROSZĘ TAM KLIKAĆ tym, że nie ma GI to mnie zaskoczyłeś, jeszcze raz super praca
Napisano 4 Lipiec 200717 l Naprawde solidna robota...fakt...jedyne czego mozna sie przyczepic, to malo realny kierowca i brak muszek na masce...ale to szczegoly;) jest naprawde dobrze!
Napisano 7 Lipiec 200717 l ee no klasaa!! -wdzięczny model wybrałeś i ładnie go przedstawiłeś -krytyka, jak już inni zauważyli, dotyczy jedynie kierowcy -tak czy śmak - miodzio :) **** pozdrawiam
Napisano 9 Lipiec 200717 l Dobre, dobre...tylko po co ? Może po to żeby nie kraść zdjęć z googla i wklejać jako swoje? Big Ben .Brawo za modenę.
Napisano 9 Lipiec 200717 l Bardzo fajnie wyszło.Szkoda że total nówka , myślę, że trochę rdzy na nadkolach czy drobnego błotka nadałoby mu ten charakter. ;) mark:
Napisano 14 Lipiec 200717 l No to teraz ja :) Ehhh to byly czasy :) Wtedy chyba LAncie rzezbilem... ;) Model jest rewelacja a i te renderki sie mi podobaja - dodaja dynamiki. Jednak zgodze sie z tym, ze kierowca troszke sztucznie wyglada... Ale calosc jest pieknie ujeta. Daje gwiazdki bo zasluzyles :)