javor Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Mój nowy render starego modelu, oceniajcie :) orginał: http://evermotion.org/javor/bmw/bmw.jpg post: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 fajowo, fajowo, ale jak dla mnie troszke model zryt odroznia sie od tla, moze to kwestia oswietlenia? albo moze ten mblur za duzy, nie wiem:) pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Bardzo ładnie. Tylko przesadziłeś z rozmiarem tego pierwszego obrazka, daj go może jako link. Gratulacje ukończenia. Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Stara miłość nie rdzewieje :D Ładnie rekin wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 no i ekstra;] hdr-ka oswietlales czy vray sunem?:) aha no i tablic nie ma, nieladnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 no bardzo fajne otoczenie,takie inne od szarych statycznych studiów.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Gościu w środku jest nieco sztywny. Gdyby tak jedna jego dłoń spoczywała na kierownicy....Czepiam się, wiem. Mnie się ten blur akurat podoba podobnie jak oświelenie. Szyba widać, że jest szybą. Bardzo smaczne to wszystko. Ogólnie wygląda jak zdjęcie z folderu reklamowego. Render byłby być może odrobinę bardzie wiarygodny gdyby poplamić przedni spojler muchami i innym latającym inwentarzem. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 render jak zdjecie z broszury ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 e bajer, fajnie wyszło :) przydałoby się troszke delikatnych zabrudzeń, ale ogólnie bardzo pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 kierowca wyglada na 'sztucznego', reszta trzyma poziom. Ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Ładnie :) Kierowca rzeczywiście trochę sztywniak, może tak łokieć za szybę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Jeśli pominąć kierowcę, to coś pięknego po prostu;) Oby więcej było takich scenek z samochodami, bo renderingi studyjne są zwyczajnie nudne:) Gratuluję i pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 normalnie przypomnialala mi sie praca Batou :) super Javorze jak zreszta zawesze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 mnie ten kierowca razi, świetny przód autka,świetny render :) mi się przypomina siateczka tego cacka, bajka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 łokieć mu za okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarlogPL Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Piękny wóz ^^ I w pełni zgadzam się z Touch'em co do studyjnych renderków. Oby więcej takich w plenerze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 No wypas, ale szyby mogłeś jeszcze trochę przyciemnić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 poza drobnymi kwestiami o ktorych juz wsponmiano (kierowca itp) to bardzo mi sie podoba. zreszta bardzo lubie stare modele BMW wiec tym bardziej mi sie podoba:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentat Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Kierowcę da się przełknąć, nie jest tragiczny. Jego wadą jest to że siedzi w świetnie wykonanym bmw :P... Post zdecydowanie lepszy niż oryginał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Piekny model, super render, kierowca wyszedł trochę sztucznie ale i tak respekt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 już o kierowcy nie będe wspominał, bo tak to zajedwabiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 no piękny render, model wiadomo pierwsza klasa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 ten koles za kierownica wyglada tak jakby mial kolek osinowy w .... ;) wiecej luzu, a z tylu dodaj psa z ryjkiem za szyba (najlepiej takiego z pomarszczonym ryjkiem) i wysunietym jezorem :D ok nie sluchaj mnie :P render model super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 dzięki wszystkim za komenty :) JohnZi: oświetlone jakąś panoramiczną mapką ale nawet nie hdr + direct, dodam też że niema tu gi :P co do kierowcy: no nie przesadzajcie że sztywniak, zwykła poza kierowcy skupionego na ulicy a nie jakiegos dresa leżącego na fotelu i zajmującego sie wszystkim innym poza prowadzenmiem auta :P pozatym jakoś niebardzo widać na nim textury no ale tak już wyszło i niechciało mi sie porawiać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Pracka poprostu piękna oby tak dalej.... niektórzy śmieją sie z kierowcy ciekawe jak sami jerzdżą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 no więc wstaję sobie,myslę o wyruszeniu, w cholerną zatłoczoną 100licę,zaglądam do śniadanka na forum, a tu SZOK! jest naprawdę bomba! aż chce się pojechać w miasto i zobaczyć takiego na żywca:) -co do kierowcy: 1)facet pruje jakieś 140 na godzinkę,trzymać więc musi kierownicę;) 2)jest podjarany,że śmiga 140,a może się jeszcze ściga,więc oczy jakieś wybaumuszone z tych emocii mu daj 3)koleś wygląda raczej jak z jakiejś gierki,a nie z hiperrealistycznego renderku 3d... popraw gościa,zobaczysz ile zyska pracka;) no i brudek na budzie by się przydał....Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 lol... bardzo mi sie podoba.. chociaz zgodze sie z poprzednikami ze jakby mial kierowca jedna reke na kierownicy to lepiej by to wygladalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 orginał mi sie podoba bardzie, a kierowca siedzi dziwnie ale i tak bardzo pozytywnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 WSZYSCY CHWALĄ A NIKT NIE GŁOSUJE NA GÓRZE JEST COŚ TAKIEGO JAK OCEN WĄTEK PROSZĘ TAM KLIKAĆ tym, że nie ma GI to mnie zaskoczyłeś, jeszcze raz super praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nextgen Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Naprawde solidna robota...fakt...jedyne czego mozna sie przyczepic, to malo realny kierowca i brak muszek na masce...ale to szczegoly;) jest naprawde dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 ee no klasaa!! -wdzięczny model wybrałeś i ładnie go przedstawiłeś -krytyka, jak już inni zauważyli, dotyczy jedynie kierowcy -tak czy śmak - miodzio :) **** pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Ben Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Dobre, dobre...tylko po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Dobre, dobre...tylko po co ? Może po to żeby nie kraść zdjęć z googla i wklejać jako swoje? Big Ben .Brawo za modenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Bardzo fajnie wyszło.Szkoda że total nówka , myślę, że trochę rdzy na nadkolach czy drobnego błotka nadałoby mu ten charakter. ;) mark: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 No to teraz ja :) Ehhh to byly czasy :) Wtedy chyba LAncie rzezbilem... ;) Model jest rewelacja a i te renderki sie mi podobaja - dodaja dynamiki. Jednak zgodze sie z tym, ze kierowca troszke sztucznie wyglada... Ale calosc jest pieknie ujeta. Daje gwiazdki bo zasluzyles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi