miriam Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Witka Kultowe Pracki ;), podoba mi się ten face i kolorki Powodzenia //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Pewnie niektórzy nazwa to stylem - ale dla mnie strasznie wieje monotonia jezeli chodzi o kolory i cieniowanie. Mam przyjemność cie ogladac juz drugi czy trzeci rok i tak z grubsza wciaz to samo... warsztat imponuje ale jakos tak... moze rzeczywiście to tylko ja tak odbieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Wooow! Wydawało mi sie, że już dawałem swoją opinie...ale może tylko mi sie wydaje...więc napisze jeszcze raz... Woooow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Kurna no ile razy coś nowego tyle razy mi oko wyskakuje i ucieka potem je ganiam po mieszkaniu ;P Te B&W ostatnie super i to kilkunastominutowe... "Bóg jest moim pasterzem nie brak mi niczego..." mi tylko brak takiego talentu mam nadzieje że kiedyś będe umiał podobnie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 masz)rum>>> dzięki, kilka widoczków mam kiedyś coś wrzucę _kuba_, janko1987, miriam, CzAk1, Elvans>>> dzięki wielkie:) OmeN2501>>> kurde, nic nie poradzę na to że lubię ta ziemistą, brudną kolorystykę. staram się ostatnio dodawać coś nowego w rysunkach i pracować trochę więcej nad dalszymi planami. ale widzisz traktuje to swoje rysowanie nie jak grafikę, ale bardziej jak malarstwo za pomocą komputera. nie ciągnie mnie do hiperrealizmu, mam dziwny opór do używania hajlajtów czy innych efektów. no, aczkolwiek się nie dziwie się, ze możesz to odbierać jako wtórne i mdłe, bo nawet ja czasami tak to odbieram. tak czy inaczej postaramy sie coś zmienić:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 fuck! ten czerwony kapturek to jest to! i nawet nie przeszkadza ze dziewczynka ma za mala glowe-ale w ps'ie zawsze mozna powiekszyc :D swietnie na dobranoc mnie uspiles po ciezkim dniu bede dobrze spal po dawce takich emocji hehe :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 świetne tło u kapturka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Heh, "Czerwony Kapturek" wiecznie żywy ;), chyba gdzieś kiedyś już widziałem ;) . . . //Pozdr. Aha babcię dodaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 ostatnie prace super, najbardziej spodobał mi się ten wojownik (ostatni rysunek), co do kapturka to świetny pomysł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Jakub Wedrowycz dzikiego zachodu :) ciekawe jakie swinstwa pija ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 kilka szybkich szkiców: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Dziadek i moczary są świetne!! aż proszą się o detal :) Pozdrawiam i czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Całkiem fajny ten ostatni, może tylko więcej koloru by się przydało. Malowałem bardzo podobną pracę ale kompozycji nie umiałem złożyć porządnej.:P Prace w całym wątku rewelacyjne, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 dzieki:) teraz wrzucam okładkę i kilka ilustracji do drugiego tomu antologii "A.D XIII" Fabryki Słów: okładka: ilustracja do opowiadania pt. "cyrograf" A. Pilipiuka: do wstępu J. Piekary: do "człowieka znikającego" K. Kochańskiego: do "który patrzy z wysoka" J. Cyrana: jest ich jeszcze trochę, ale nie będę męczył:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 nie no daj wszystko co masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 koleś bez nóg miazga :] jadziesz Stefek, lud chce jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 O nowy Jakub Wędrowicz sie szykuje?? :D trzeba będzie kupić :) Pierwsza ilustracja(okładka) bardzo mi się podoba.. ma fajny klimat :) Wędrowicz to mi sie podoba zawsze :> Diaboł od wstępu całkiem całkiem diaboliczny :P Co do znikającego człowieka to chyba skrót na ręce ci trochę nie wyszedł A ostatni no to trochę nad budynkami mogłeś jeszcze posiedzieć :> Pozdrawiam P.S. Jak sie będzie nazywał kolejny J. Wędrowisz??? a może to do "Zbioru Opowiadań" Pilipiuka co teraz miało wyjść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 dzieki:) wszystkie ilustracje będą sie zawierać w drugim tomie antologii opowiadań "A.D. XIII" gdzie pisał m.in. Pilipiuk:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 widoczek narysowany już jakiś czas temu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 woskowate te twoje skalki, chyba powinny byc bardziej matowo poceinowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 tak jakby perspektywa statku troche skopana ale klimat boski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Czemu ja tak nie potrafię?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 bad boy w wersji świątecznej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 He świetny kolor, szczególnie okulary, i ta choinka, dobre skojarzenie ;] mocne, Wesołych Swiąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 hehe super kolo ;) Wesolych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 to co wyżej - kolo wymiata:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Nie mam uwag ... u mnie wyłazi z monitora - świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 że z ciebie niezły rzeźnik to wiedziałem już wcześniej...ale autoportret mnie zabil..gimme more :) sado maso ? :) - bardzo fajne prace szczególnie facet w dwoma krótkimi strzelbami w dymku miażdzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 niewiem czemu ale mi tego zmasakrowanego gościa z hannibala przypomina :) spoko bardzo fajny motyw z choinką hehe. ale kolniez cos troche plasko wyszedl. bardzo mi sie podoba połączenie tego pomarańczu i zielonkawego kolorku . git;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 chciałbym umieć robić coś takiego........ Mikołaju słyszysz, jednak nie wrotki, chce tak umieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 hello, Dzięki tym okularom zrobiłeś fajną opowieść. Bardzo lubię takie reżyserowane obrazki ( poprzez lekkie "dotkniecie") Wesołych Świąt :) Pozdrawiam, . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejacypies Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Jest i stefan :) w końcu :P brakowało tu twojej ręki :D pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Jest i stefan :) A przynajmniej był niemal 3 lata temu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 nie wiem czemu nie wyświetla mi prac z pierwszego posta ;) a tak to haha fajny agent ;p choc te rogi to tak dowaliles z grubej rury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Skoro już ktoś odkopał ten wątek, to wypada wrzucić coś nowego (a jeśli nie nowego, to przynajmniej coś czego tu jeszcze nie pokazywałem:)) Okolicznościowy obrazek na dzień babci pod tytułem "Dzień Babci na ostro": Grafika okładkowa dla Fabryki Słów: Pani o parówkowatych kończynach dla włoskiego wydawnictwa Fanucci: A także scenka którą rozbabrałem ostatnio i której zapewne nigdy nie skończę... Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Same kozaki ostatnio wątki odświerzają =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 w ostatnim świetna dynamika, już teraz jest genialnie a jak skończysz ... a babcia faktycznie ostra, chyba nie dałeś takiej laurki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Tak bardzo mnie zabiłeś .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 babcia wymiata, choć jeszcze bardziej w moim guście jest bitka na końcu - dynamizm i te pociągnięcia pędzla - szał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 niech odswiezaja, dobrze czynia ;] babcia wymiata, reszta ladnie wtoruje! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Okladka dla Fabryki zapewne stara, prawda? Znacznie odbiega poziomem od reszty. Ostatnia zapowiadajaca sie praca robi spore wrazenie, juz teraz uchwyciles nastroj, swiatlo i nadales temu swietna kolorystyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 A także scenka którą rozbabrałem ostatnio i której zapewne nigdy nie skończę... No to ja radzę skończyć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 nie koncz tej rozbabranej jest fantastyczna taka jaka jest - jest to najlepsza rzecz z wysztkich jake zaprezentowales, genialne!, reszta tez swietny poziom, widac ze to czujesz, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 świetnie wychodzą te miękko rysowane fragmenty...np nogi tej dziewczyny powyżej...podobnie w tej pracy którą wrzuciłeś w osobnym wątku...fajnie, że nie trzymasz się jednej tylko stylistyki.. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Małe odświeżanie teczki:) Generalnie nie siedzę w takich klimatach, ale tak mnie jakoś wzięło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Czarnystefan wrocil! :D Co porabiasz man? pracujesz w zawodzie zwiazanym z rysunkiem? obrazek mi sie nie wyswietla kurcze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 ma moc...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 czołem Grzesiu :) fajnie, że coś nowego się pojawiło w Twoim repertuarze ;] ja trochę tylko tęsknię za tym Twoim charakterystycznym cieniowaniem, którego odrobineczka się tu pojawiła na hełmie kolesia na pierwszym planie... ale wiem, że można się porzygać czasem jak się ciągle tak samo maluje... ja nie wiem jak ludzie mogą mieć styl w ogóle ;) pozdrówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi