Ex3 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Kirian - sklejaj video tutka z takim speedem ;) PLEEEEEEEEAAAAAAAAAAAASSSSSSSEEEEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 krztalty slabe, technicznie spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Kirian - ta pani nawet ladna, tylko dla mnie wyglada jakby utknela pomiedzy realizmem a stylizacja, jakos tak ani w te ani w tamte. No i napewno jej urodzie pomogloby zmniejszenie szczeki, bo jest raczej spora. A, no i szyja ma troche bledow anatomicznych. Co do pana to ma fajny detal, ale niefajna bryle, nawet trudno mi jakos powiedziec o co chodzi konkretnie. Na pewno powieki takie nieregularne nie wygladaja dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Taki dzisiejszy speedzik, 2,5-3h. Gęba z polycube, reszta z zpheres. Dlatego 3 palce bo łatwiej było zrobić:D Miałem go dać do bitwy alienowej ale pewnie nie skończe i tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 fajnie ten alien wyszedl, jesli mialbym sie czepic to moze tego ze niebardzo miejcami widac gdzie ten kombinezon sie konczy, jego cialo z tym kombinezonem sie troche zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Levus modelik bardzo fajny, ale ta "zbroja" lepiej by wyglądała zrobiona w klasycznym subd, a nie wyscylptowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Adek_CG -> no trochę się zlewa, nogi ledwno naszkicowane, tam takie pasy będą na dach:p Ale to nie skończone, jeszcze będę ciągnął bo mi się spodobał ten modelik nawet.. Kubi -> racja racja, ale tak z impetem w zbrushu już ciągnąłem jakoś.. A tu następny ziomek, trening foldsów, ale też ledwo brzuch ruszyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 baardzo mi sie podoba Levus:)) more!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Bardzo przyjemne dla oka! Choć kciuk pozostawia troche do zyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 ostatni model tez bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 (edytowane) Dzięki za komenty! Morte: "Choć kciuk pozostawia troche do zyczenia" -> nom, ogólnie całe dłonie.. EDIT: Zbrush z rana jak śmietana, 1,5h około. Niezbyt ta rzeźbka opanowana, ale pokażę. Bawiłem się alphami Antropusa też. Edytowane 29 Lipiec 2008 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Levus - kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Levus niezły wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 wizz jak zwykle genialnie... Btw Co to za matcap? Wygląda trochę jak ten alexa oliviera, udostępnił go jakoś?(jeśli to faktycznie ten) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Wizz - rewelacja, nie ma co duzo gadac nawet. Edit: przylukalem w Twoim watku na zbrush central tez troche ladnych rzeczy. Ostatnio malo co z 3d dla mnie zasluguje na "save as..." a Twoje rzeczy zapisalem, no dobra, niewszystkie;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 A mi sie nie podobają usta, są jakieś strasznie muskularne i nie pasują do tej głowy. Poza tym wszystkie Twoje modele rozpoznaję od razu i te tutaj i te z wątku na zbc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 A mi sie nie podobają usta, są jakieś strasznie muskularne i nie pasują do tej głowy. Poza tym wszystkie Twoje modele rozpoznaję od razu i te tutaj i te z wątku na zbc. to znak że lipa xD jak rozpoznajesz :) usta faktycznie masz racje ... Morte : RS_RedChavant, tak sie nazywa to mat Ralfa Stumpfa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 wizz, dość subtelny modelik, fajny. Ja taki experyment z warstwami jeszcze zrobiłem, trochę bardziej przemyślany chyba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 (edytowane) wizz nie lipa bo robisz suuuper modeliki ale jest w nich coś charakterystycznego (przynajmniej dla mnie) to sie chyba nazywa styl :) A i zapomniałem Levus spoko model. Edytowane 29 Lipiec 2008 przez Tomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 (edytowane) Dzia Tomala;p Nie wiem gdzie to wrzucić, ale tu chyba skorzystacie: nowe, wyglądające na fajne matcapy, 6 sztuk, jeszcze nie testowałem: http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?p=473187#post473187 EDIT: pobawiłem się troszkę z kosmitą: Edytowane 30 Lipiec 2008 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 No obejrzałem władce pierścienia, który mnie zainspirował do tego stopnia że postanowiłem użyć laptopa i przedpotopowej myszki do czegoś więcej niż tylko gg i firefox. Ork. http://images31.fotosik.pl/337/8c7017397b3692cd.jpg jeszcze sporo do zrobienia, ale zaczyna wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Maqs bardzo fajnie! tylko wywala tą babe z avatara bo negatywa dostaniesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Maqs bardzo fajnie! tylko wywala tą babe z avatara bo negatywa dostaniesz :D Popieram całość wypowiedzi:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 konkrtene! Podoba mi się. Indigo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Render w zbrushu, materiał to matcap z blendera plus szybka zabawa w gimpie kolorkami i niby dof + gradiend na nowa warstwę z opcja soft light czy coś, żeby była jakaś niby głębia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 (edytowane) Update. http://images25.fotosik.pl/257/a1ad4089fa6123e6.jpg http://images32.fotosik.pl/331/01b2d3b41eb574d7.jpg edit. co do avatara to zmienię:D tylko muszę coś odpowiedniego znaleźć Edytowane 2 Sierpień 2008 przez Maqs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Tomala, nieźle, fajnie muskulatura wyszła. Może za mało charakteru na twarzy jedynie. I nie widać, że to wampirek, jedynie lekko po uszach:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Levus dzięks, to jest tylko taki sketch, dzisiaj go trochę porobiłem, miałem wrzucić update ale jeszcze sie wstrzymam i wrzucę gotowe wkrótce. Właśnie z twarzą kombinuję bo jak zrobiłem z widocznymi zębami to trochę śmiesznie wyglądał. Chyba nos zrobię jak u nietoperza i skrzydła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 kto to ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Angelina Jolie? To Arnie ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 To arnoldkv1.szczenę ma za dużą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Świetny! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Wizz - bardzo dobry ten arnie, murzyn z zbrushcentral tez bardzo dobry. Wypadaloby Cie troche poopierniczac bo Ci sie w glowie przewroci jeszcze;). W watku na zbc widac ze nad calymi postaciami musisz jeszcze popracowac, ale widac tez ze jak popracujesz to bedzie rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Witaj:) sorki ale myslalem ze to nielot gdy zobaczylem tego ostatniego a to Ty:) Stac Cie na wiecej Bracie! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Nielot robi zajebiste sculpty przeciez wiec go nie obrazaj :D A Tomala robi lepsze niz to co pokazal wiec dobrze mowisz mowiac, ze stac go na wiecej. Dajesz Tomala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 he he Kirian miał być taki przypakowany nyga, jak teraz patrzę świeżym okiem to też mi się wcale nie podoba aż mi głupio że go wrzuciłem, na prawdę :) Sand dzięki, postaram się zrobić coś lepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 ładnie sobie poczynacie ode mnie zabawy w retro fryzjera, głowy z 1 bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2008 widac ze z jednej bazy :) ale i tak bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Nom, dziewuszka chyba ma za mało delikatne usta i nos.. pozatem extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 abo to taka wiejska baba jest ;P thx chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 ładne sculpy panowie wizz Tomala super te ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Wytłoczka w ZB ,baza to sphera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Bardzo zajefajne ale mam pytanie ile to ma poly że ze sphery wyszło takie gładkie wszędzie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Mój pierwszy speed, około godziny. Baza to box. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 zeet Ex3 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Zeet :O ihaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Ja Cię kręcę, ale wypaśny konik :) Naprawdę szacuneczek gościu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 konik pierwsza klasa;) a tymaszem alienowo-nocny speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Konik konkret aczkolwiek okolice paszczy średnio mnie leża... a alien wyszedł taki pupogłowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 szybki szkic w zibraszu. w zasadzie ilustracja do tego co mialem na mysli w dyskusji z lukim. taki powrot do korzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi