Bugaj Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 fajna ekspresja i kompozycja, ale ten podly fioletowy rozbija zupełnie cień bryłę i kompozycję:P kolor dla mnie do poprawki, krecha b.fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 okladka do wierszy bardzo zacna, styl kojarzy mi sie z Ottem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 19 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2010 reedycja filozofów i w postaci pocztówek i przez nasze WICI INFO rozprowadzone po lokalach w ckowie..od tak dla zabawy Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 (edytowane) Kucze mać ! Nie wiedziałem że Pan szanowny z CK ! Co do artu jak i całej teczki hmm "Jedyna w swoim rodzaju" Edytowane 19 Czerwiec 2010 przez Grzessko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Zabawa przednia. A ile w tym czuć przestrzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 o zesz.... spodobaly sie odbiorcom te szmaty! e.. gitara ^^ noo dokladnie takie same mam spostrzezenia - przestrzen czuc bardzo.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 szkoda, ze zostawiles teren za nim. Kula i satelita lepiej by zagrały i czyściej w przekazie. Gratuluje indywidialnej techniki, ktora przy okazji sprzedaje się wizualnie (czyli cieszy oko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 20 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2010 i jeszcze mały powrót do scen dawno zamierzchłych Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 dzięki tej różnicy ostrości, efekt jest powalający:) masz swoj styl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 przy dywagacjach o Torturowym biuście przypomniałem sobie, ze mam taką Marię z Metropolis Uploaded with ImageShack.us oczywiście jest ona męsko--chłopięco--dziewczyńska o dziwnych proporcjach ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 hmm.. ona jest męsko dziewczęco chłopięca i ma dziwne proporcje :], nawet ciekawie sztalugowo wygląda jazdowsko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2011 wrzucam pewien koncept, który zalega mi w kompie. jest to maziaj rozpoznawczy dla kumpli zajmujących się grami karcianymi. połączenie komiksu historią- standard Uploaded with ImageShack.us nigdy nie mazałem historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Oho, jak plakatowo :) Fajniste, jeno jakoś tego mp40 szkopek trwożnie trzyma... Widać to ofensywa w Ardenach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Dawno nie zaglądałem, ale lecisz równo cały czas. Kolor świetny i bawisz się proporcjami, stylizacją.. Łapa szkopa niezbyt zpompowana? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Achhh.... piękne to ostanie... bomba ! ja chce to na koszulce.. !!! w jakiej rozdzielczości to robiłeś ? muszę się zacząć uśmiechać do ludzi :):):) pracuje w dużej drukarni i dobrze żyję z kolegami no i sobie mogę drukować za freeee pod warunkiem że koszulkę dostarczę :):) świetne to ostanie ale ja mówię jak najbardziej poważnie ... da rade coś ten temat pociągnąć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Maj 2012 Autor Share Napisano 15 Maj 2012 (edytowane) Obiecalem sobie i dziewczynom, ze wezme sie zalolki. Nie ukrywam, ze to trudny temat: seksualizm pomieszany z meska dominacja Edytowane 15 Maj 2012 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 mógłbys normalnie wrzucić obrazek? chyba ze to zamierzone działanie ;] zadziwia mnie zawsze to w jaki sposób tworzysz wydaje sie to takie proste, ale czuć takie zdecydowanie w każdej kresce, że nie czuje się że jest coś zbędnego w danym obrazie + dynamika i ekspresja coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Maj 2012 Autor Share Napisano 15 Maj 2012 teraz chyba wszedł, pościłem przez tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 16 Maj 2012 Autor Share Napisano 16 Maj 2012 Dokladam kolejna, silna baba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Maj 2012 Share Napisano 17 Maj 2012 Swietny styl i konkret suty :] masz moze jakies pisakowe, albo ołówkowe prace czy na tablecie wszystko śmigasz? Twoje prace często w digitalu wyglądają "analogowo" ciekaw jestem jak wygladają analogowe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Maj 2012 Autor Share Napisano 17 Maj 2012 analogowo to teraz Maryjke maluję. A poważniej to mało już w analogu działam. Tutaj sa jakieś jeszcze, rzeczy analogowe: http://yob.digart.pl/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 18 Maj 2012 Share Napisano 18 Maj 2012 dynamiczne panny! bardzo fajnie, tak w Twoim stylu i to mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 19 Maj 2012 Share Napisano 19 Maj 2012 Na maksa mi się podoba sposób w jaki różnicujesz tu grubość kreski, chętnie bym jeszcze zobaczył jeszcze jakieś bardziej rozbudowane kadry w tym stylu (nie wspomnę nawet o tym jak by się on mógł niesamowicie sprawdzić w... ekhm... odpowiednio zaaranżowanej, kilkukadrowej narracji graficznej) No i kurde, po samej anatomii widać na pierwszy rzut oka że to Twoje prace :} slidna dawka inspiracji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 20 Maj 2012 Autor Share Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) u nas w ckowie wczoraj w noc muzeów mistrzu Siudmak był. pięknie mi sie uśmiechnął do foty , kulturalny koleś a tu taki kolorowy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Maj 2012 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Uploaded with ImageShack.us - - - Updated - - - Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Uwielbiam Twoje palety kolorów. Ciężko mi je odnaleźć w pracach kogokolwiek innego. Świetny klimat w ostatniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 uahh wysmienite te dwa ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 A TU TAKA WERSJA Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Napis się powinien pojawiać z czterech pionowych kresek ;) Poprzednia wersja bardziej mi się podoba ale jak zwykle oba świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 20 Czerwiec 2012 Share Napisano 20 Czerwiec 2012 bardziej by pasował jakiś prosty napis, może nawet zdecydowanie mniejszy i nieco ukryty, ale i tak fajnie że sam kombinujesz z fontem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ale czaad :D Poznales Siudmaka! :D Ja jeszcze mam gdzies plakat (w wawie gdzies zostal) z jedna z jego grafik xD o, tą : http://shop.siudmak.fr/component/page,shop.product_details/flypage,flypage_siudmak/product_id,33/category_id,7/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,45/ XD Ja go bardzo cenilam zawsze :D ale jak zobaczylam ze pelno jego plakatow jest w jednym z warszawskich chińczykow, to mnie to rozwalilo. :P Fajne te ostatnie rzeczy. zwlaszcza ten mi sie podoba. http://imageshack.us/photo/my-images/593/p8komp.jpg/ super kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 (edytowane) telthona codziennie zastanawiam się dlaczego nurzam sie w digitalu i w sf? Dlatego bo generalnie nie szanuje co sie wyprawia w tej materii. To był przypadek z tym Siudmakiem, choć juz parę lat temu był u nas na prowincji z wystawą , którą sponsorował koncern renaut. Szkoda mi chłopa, ze musi w tym wieku jarmarcznie objeżdżać prowincję- nie żartuje , bo miałem sposobność widzieć odbiorców: zagubionych, niespełnionych dyletantów. Sam się taki poczułem ale namolność słowna tych "osobowości" urzekała mnie swym prostackim egoizmem. ja miałem przyjemność zobaczenia w originale maziaji, które znalem z fantastyk z lat osiemdziesiątych miałem możność konfrontacji z reprodukcjami jakie podawało pismo . Edytowane 1 Lipiec 2012 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 jakby musiał to by nie jeździł, mie musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 tez spotkalem Siudmaka, na festiwalu w Nidzicy. Fajnie gosciu gada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 naprawę bardzo fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2012 dla ruchu w teczce: BETON Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 AKRYL, PREZES Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2012 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 Portret mi się nie podoba ale ten ostatni komiksowy szkic wygląda fantastycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 U Prezesa te błękity są w rzeczywistości tak nasycone? W sumie odważne zestawienie kolorów, mi tam się podoba - zwłaszcza twarz, ładnie plamą budowana. Nigdy nie widziałem Twoich rysunków cz/b, ekstra kreseczka! Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2012 nie, podkręciłem wszystko żeby pokazać lico. Coś za coś. pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 świetny ten czarnobialy ostatni, czysty taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Październik 2012 Autor Share Napisano 12 Październik 2012 (edytowane) żeby nie było iż zaginąłem. Analog babol są tacy, którzy widza cztery piersi Uploaded with ImageShack.us czy ja ten rysun pokazywałem? nie pamiętam Uploaded with ImageShack.us i jeszcze taki babol Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Październik 2012 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 13 Październik 2012 Autor Share Napisano 13 Październik 2012 zapraszamy serdecznie Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Listopad 2012 Autor Share Napisano 1 Listopad 2012 CYBER_ _X Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 wyśmienite! miażdzysz stylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 Miazga to ostatnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 miazga ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 Miazga !! Wizualnie przepięknie. Jednak jestem tak tępy, że nie wiem co się dzieje w drugim kadrze może ktoś mi wytłumaczyć? O co chodzi? 1 Pieści jej mechaniczne udo 2 No właśnie kopuluje ją od tyłu ??3.Całus 4.?? Toną w objęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek35 Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 CYBER_ _X wyszedł odlotowo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi