Napisano 3 Czerwiec 201014 l fajna ekspresja i kompozycja, ale ten podly fioletowy rozbija zupełnie cień bryłę i kompozycję:P kolor dla mnie do poprawki, krecha b.fajna
Napisano 19 Czerwiec 201014 l Autor reedycja filozofów i w postaci pocztówek i przez nasze WICI INFO rozprowadzone po lokalach w ckowie..od tak dla zabawy Uploaded with ImageShack.us
Napisano 19 Czerwiec 201014 l Kucze mać ! Nie wiedziałem że Pan szanowny z CK ! Co do artu jak i całej teczki hmm "Jedyna w swoim rodzaju" Edytowane 19 Czerwiec 201014 l przez Grzessko
Napisano 19 Czerwiec 201014 l o zesz.... spodobaly sie odbiorcom te szmaty! e.. gitara ^^ noo dokladnie takie same mam spostrzezenia - przestrzen czuc bardzo.!
Napisano 19 Czerwiec 201014 l szkoda, ze zostawiles teren za nim. Kula i satelita lepiej by zagrały i czyściej w przekazie. Gratuluje indywidialnej techniki, ktora przy okazji sprzedaje się wizualnie (czyli cieszy oko).
Napisano 20 Czerwiec 201014 l Autor i jeszcze mały powrót do scen dawno zamierzchłych Uploaded with ImageShack.us
Napisano 18 Styczeń 201114 l Autor przy dywagacjach o Torturowym biuście przypomniałem sobie, ze mam taką Marię z Metropolis Uploaded with ImageShack.us oczywiście jest ona męsko--chłopięco--dziewczyńska o dziwnych proporcjach ale co tam
Napisano 19 Styczeń 201114 l hmm.. ona jest męsko dziewczęco chłopięca i ma dziwne proporcje :], nawet ciekawie sztalugowo wygląda jazdowsko :]
Napisano 23 Grudzień 201113 l Autor wrzucam pewien koncept, który zalega mi w kompie. jest to maziaj rozpoznawczy dla kumpli zajmujących się grami karcianymi. połączenie komiksu historią- standard Uploaded with ImageShack.us nigdy nie mazałem historii
Napisano 26 Grudzień 201113 l Oho, jak plakatowo :) Fajniste, jeno jakoś tego mp40 szkopek trwożnie trzyma... Widać to ofensywa w Ardenach :D
Napisano 10 Styczeń 201213 l Dawno nie zaglądałem, ale lecisz równo cały czas. Kolor świetny i bawisz się proporcjami, stylizacją.. Łapa szkopa niezbyt zpompowana? ;)
Napisano 10 Styczeń 201213 l Achhh.... piękne to ostanie... bomba ! ja chce to na koszulce.. !!! w jakiej rozdzielczości to robiłeś ? muszę się zacząć uśmiechać do ludzi :):):) pracuje w dużej drukarni i dobrze żyję z kolegami no i sobie mogę drukować za freeee pod warunkiem że koszulkę dostarczę :):) świetne to ostanie ale ja mówię jak najbardziej poważnie ... da rade coś ten temat pociągnąć ???
Napisano 15 Maj 201212 l Autor Obiecalem sobie i dziewczynom, ze wezme sie zalolki. Nie ukrywam, ze to trudny temat: seksualizm pomieszany z meska dominacja Edytowane 15 Maj 201212 l przez Thx
Napisano 15 Maj 201212 l mógłbys normalnie wrzucić obrazek? chyba ze to zamierzone działanie ;] zadziwia mnie zawsze to w jaki sposób tworzysz wydaje sie to takie proste, ale czuć takie zdecydowanie w każdej kresce, że nie czuje się że jest coś zbędnego w danym obrazie + dynamika i ekspresja coś pięknego
Napisano 17 Maj 201212 l Swietny styl i konkret suty :] masz moze jakies pisakowe, albo ołówkowe prace czy na tablecie wszystko śmigasz? Twoje prace często w digitalu wyglądają "analogowo" ciekaw jestem jak wygladają analogowe :]
Napisano 17 Maj 201212 l Autor analogowo to teraz Maryjke maluję. A poważniej to mało już w analogu działam. Tutaj sa jakieś jeszcze, rzeczy analogowe: http://yob.digart.pl/ pozdro
Napisano 19 Maj 201212 l Na maksa mi się podoba sposób w jaki różnicujesz tu grubość kreski, chętnie bym jeszcze zobaczył jeszcze jakieś bardziej rozbudowane kadry w tym stylu (nie wspomnę nawet o tym jak by się on mógł niesamowicie sprawdzić w... ekhm... odpowiednio zaaranżowanej, kilkukadrowej narracji graficznej) No i kurde, po samej anatomii widać na pierwszy rzut oka że to Twoje prace :} slidna dawka inspiracji!
Napisano 20 Maj 201212 l Autor u nas w ckowie wczoraj w noc muzeów mistrzu Siudmak był. pięknie mi sie uśmiechnął do foty , kulturalny koleś a tu taki kolorowy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Maj 201212 l przez Thx
Napisano 17 Czerwiec 201212 l Autor Uploaded with ImageShack.us - - - Updated - - - Uploaded with ImageShack.us
Napisano 19 Czerwiec 201212 l Uwielbiam Twoje palety kolorów. Ciężko mi je odnaleźć w pracach kogokolwiek innego. Świetny klimat w ostatniej.
Napisano 20 Czerwiec 201212 l Napis się powinien pojawiać z czterech pionowych kresek ;) Poprzednia wersja bardziej mi się podoba ale jak zwykle oba świetne.
Napisano 20 Czerwiec 201212 l bardziej by pasował jakiś prosty napis, może nawet zdecydowanie mniejszy i nieco ukryty, ale i tak fajnie że sam kombinujesz z fontem...
Napisano 30 Czerwiec 201212 l Ale czaad :D Poznales Siudmaka! :D Ja jeszcze mam gdzies plakat (w wawie gdzies zostal) z jedna z jego grafik xD o, tą : http://shop.siudmak.fr/component/page,shop.product_details/flypage,flypage_siudmak/product_id,33/category_id,7/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,45/ XD Ja go bardzo cenilam zawsze :D ale jak zobaczylam ze pelno jego plakatow jest w jednym z warszawskich chińczykow, to mnie to rozwalilo. :P Fajne te ostatnie rzeczy. zwlaszcza ten mi sie podoba. http://imageshack.us/photo/my-images/593/p8komp.jpg/ super kolor.
Napisano 30 Czerwiec 201212 l Autor telthona codziennie zastanawiam się dlaczego nurzam sie w digitalu i w sf? Dlatego bo generalnie nie szanuje co sie wyprawia w tej materii. To był przypadek z tym Siudmakiem, choć juz parę lat temu był u nas na prowincji z wystawą , którą sponsorował koncern renaut. Szkoda mi chłopa, ze musi w tym wieku jarmarcznie objeżdżać prowincję- nie żartuje , bo miałem sposobność widzieć odbiorców: zagubionych, niespełnionych dyletantów. Sam się taki poczułem ale namolność słowna tych "osobowości" urzekała mnie swym prostackim egoizmem. ja miałem przyjemność zobaczenia w originale maziaji, które znalem z fantastyk z lat osiemdziesiątych miałem możność konfrontacji z reprodukcjami jakie podawało pismo . Edytowane 1 Lipiec 201212 l przez Thx
Napisano 9 Sierpień 201212 l Portret mi się nie podoba ale ten ostatni komiksowy szkic wygląda fantastycznie.
Napisano 16 Sierpień 201212 l U Prezesa te błękity są w rzeczywistości tak nasycone? W sumie odważne zestawienie kolorów, mi tam się podoba - zwłaszcza twarz, ładnie plamą budowana. Nigdy nie widziałem Twoich rysunków cz/b, ekstra kreseczka! Pozdro.
Napisano 12 Październik 201212 l Autor żeby nie było iż zaginąłem. Analog babol są tacy, którzy widza cztery piersi Uploaded with ImageShack.us czy ja ten rysun pokazywałem? nie pamiętam Uploaded with ImageShack.us i jeszcze taki babol Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Październik 201212 l przez Thx
Napisano 2 Listopad 201212 l Miazga !! Wizualnie przepięknie. Jednak jestem tak tępy, że nie wiem co się dzieje w drugim kadrze może ktoś mi wytłumaczyć? O co chodzi? 1 Pieści jej mechaniczne udo 2 No właśnie kopuluje ją od tyłu ??3.Całus 4.?? Toną w objęciach