olaf Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 spoko wyszło, trudne zadanie sobie postawiłeś. Skomplikowana scena i ambitne ustawienie kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2014 dzięki! nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Łapa Ci się wyrobiła :) Czuć klimat w ostatnich pracach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 1 Maj 2014 Autor Share Napisano 1 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 Znowu uszy? ;) Futurystyczny zachód słońca osom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Gratulacje, mega inspirujacy progress. Dajesz mi wiare! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 Okej zostałem przywołany do tablicy a teczka odkopana to coś dorzucę do tej sterty :D pieseł do risen i prywatne głupotki co lepsze. jak ktoś łaknie więcej zapraszam na: https://www.facebook.com/mzamecki a jak ktoś nie lubi fejsbuka to na tamblera http://mathiaszamecki.tumblr.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Świetne.Gratulacje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 wow, coyote w Platige, gratulacje! afganistan super, swiatełko jak u najlepszych. Tyleczek panny mniam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 wow, coyote w Platige, gratulacje! dzięki ale to tylko na freelansie jeden strzał :D ogolnie teraz robie w Juice bardzo fajna firma, super atmosfera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 Fajnie ci poszlo na streamie, troche sie stresowales chyba (przynajmniej tak mi sie wydaje xd) ale niepotrzebnie, bo tek krasnal super wygladal :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Podziwiam. Profeska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 22 Maj 2014 Autor Share Napisano 22 Maj 2014 Rozpu Dzięki stres wynikał z tego że nie robiłem na swoim sprzęcie, w środku było niesamowicie ciepło pozatym chciałem sie zachować profesjonalnie i coś ciekawego pokazać bo byli ludzie którzy przyjechali z krakowa/tych specjalnie na to wydarzenie. dzięki, ciesze sie że się podobało. theSZ dzięki! jak siedzisz we Wrocławiu to wpadaj na rysunek pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cichy0199 Napisano 24 Maj 2014 Share Napisano 24 Maj 2014 Jedna z moich ulubionych teczek na maxie bardzo motywująca do dalszej pracy :P Prace są świetne, dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 besss lipy kojocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 30 Maj 2014 Autor Share Napisano 30 Maj 2014 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 Urwałeś z tym husarem. Idź, daj żyć! Najwyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 Jedna z najlepszych twoich prac! Podoba się bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Maj 2014 Share Napisano 31 Maj 2014 na pierwszy rzut oka bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 31 Maj 2014 Share Napisano 31 Maj 2014 Klimacior! i gwiazduchy w liczbie 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 31 Maj 2014 Share Napisano 31 Maj 2014 Na pierwszy rzut oka genialne, ale jak sie przypatrzylem na nogi tego konia, to jest to wyjątkowo dziwny kon. Brzuch ma chyba pełen źrebaczków, nogi przytwierdzone bezpośrednio do szyi, szczerze mowiac nie wiem ktore nogi są z przodu, ktore z tylu xd dziwnie mi to mowic, bo jestem kilkaset poziomow nizej, ale to jednak widac, ze z tym koniem jest cos nie tak ;d no ale siedzacy na koniu husarz jest niesamowicie zrobiony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Piękna praca, 55555 pięć piątek.To uczucie kiedy hm, krew pulsuje w skroniach to chyba zazdrość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 2 Czerwiec 2014 Share Napisano 2 Czerwiec 2014 zacne:) aż dziwne że nie ma fronta jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 2 Czerwiec 2014 Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Widać, że władasz cyfrowymi pędzlami na bardzo wysokim poziomie. Gratulacje świetny skill:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 kojocie to jest piękne :D jak masz siłę to popraw tego konia, bo będziesz miał mega wyczesaną pracę do folio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Coyote - WTF. Co Ci sie stalo ostatniooo!!? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 9 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2014 dzięki wszystkim :) dorzucam jeszcze hełmik alchemy>zbrush>modo>photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cichy0199 Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Brak słów.. świetna praca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Wow! piękne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soto Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Szczerze powiem, że brak mi słów na tą pracę. Gratuluję detalu i szczegółów modelu. Pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 no sztosik świetny balans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Ladne! Pachnie Kuciara;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Świetno to. Według mnie pachnie dzisiejszym trendem, a w trendy też trzeba umieć się wstrzeliwać :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Husar niesamowity! No i po raz kolejny wychodzi, że trzeba zmienić system powiadamiania o takich pracach. Właśnie nad tym myślę, jak to rozwiązać. Nie może być tak, że coś takiego ginie (jest przeoczone). To mi daje do myślenia. To jedna z Twoich lepszych prac. Ostatnia też świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Czerwiec 2014 Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Adek rozwiazanie jest - tak jak na cgt, autor wrzuca prace a moderatorzy dopuszczają ją (lub nie) do opublikowania w galerii usera. Jesli praca jest wybitna to od razu ląduje w rekomendacjach. Coyote - swietne te rzeczy, brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Noo husarz jest w dechę, hełm też ładniutki tylko że jest na tyle podobynch prac, że cięzko coś nowego w tym temacie powiedzieć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 15 Czerwiec 2014 Share Napisano 15 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Coyote świetnie Ci idzie, nie próżnujesz :D Husar wyszedł naprawdę świetnie. Czy będziesz poprawiał konia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Moim zdaniem nie ma sensu poprawiać konia. Praca sprzedaje klimat, uczucie, istotna jest expresja, która jest fajna. Tu praktycznie nie widać konia, bo jest zasypany śniegiem i pod jeźdźcem jego poprawność lub nie nie ma specjalnie znaczenia w odbiorze. Czuć natomiast, że koń nie ma lekko i ta ekspresja jest dużo ważniejsza w mojej opinii i fajnie oddana. Jeżeli malować anatomie konia to lepiej zrobić nowego gdzie będzie go bardziej widać, bo tu w domysłach każdy zobaczy co innego i można poprawiać w nieskończoność ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 tez uwazam, ze konia nie ma co naprawiać w dobrej pracy. Ludzom się podoba - wczoraj tą koślawą szkapę widziałem na kwejku ;) Więcej wprawek przed następną praca wskazane i będzie tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 od dzisiaj tutaj nie zaglądam bo mam przez to coraz wieksze kompleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 a mi ten kon psuje odbiór calej pracy, widze tylko jego giry :C weź go calkiem przysyp śniegiem, albo mu narzuć koc na grzbiet i tanim kosztem ukryjesz jego niedoskonalosci xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Noo husarz jest w dechę, hełm też ładniutki tylko że jest na tyle podobynch prac, że cięzko coś nowego w tym temacie powiedzieć ;) właśnie szykuje coś nowego ;) Czy będziesz poprawiał konia? dzięki za pozytywny feedback :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 fajne rzeczy , husarz miazga :D świetnie oddany klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2014 dziękóweczka! taki plakacik sobie zrobiłem bedzie jeszcze kilka obrazków w podobnym klimacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 27 Czerwiec 2014 Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Super światło i perspektywa! Aż przyjemnie popatrzeć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2014 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 łoż ty... ale detal kozacki, cheater !!! pięknie... ale coś bardzo dziwnego się dzieje ze skrzydłem (samolotu w prawym dolnym rogu), strasznie się to rzuca w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Te "skręcające linie" mi nie pasują zupełnie i sprawiają, że moja dusza nie może zaznać spokoju. No ale tak poza tym spoko. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi