Pionier Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Witam serdecznie. Wrzucam pracke ktora powstala na potrzeby konkursu Alienware Evermotion Challenge. Mam nadzieje ze sie spodoba. Czolg i dym 3D, reszta w 2D (tlo w polowie malowane myszka w ps). Render w brazilu, postwork photoshop. Podziekowania dla : - Archangel ! - Kliment woroszyłow ! - Lookas !! ...i wszystkich innych z forum max3d.pl ktorzy mi pomagali i wspierali :) >> Sturmtiger Hi-Res Sam czołg: (mysle ze wieczorem bede mogl podac oficjalnie pare waznych informacji...;) ) NAGRODY: Alienware Evermotion Contest Winner __________________ 3DM PROFESSIONAL: __________________ Max3D.pl Golden Gallery: __________________ CGUnderground Honor Gallery: __________________ 3D Total - Excellence award: __________________ Image of the Day: __________________ Pozdrawiam Pionier. Cytuj
nielot007 Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Pionier: ERROR 403 Forbidden hotlinking is not allowed! -> DeluXe Host ale miniaturka wyglada super:D:D edit juz dziala Oo WOW super to wyglada mi sie najbardziej z tego wszystkiego podoba ziemia:D:D ale pracka super nawet kadr:D ps. gratuluje wygranej;) pozdro moglbys powiedziec ile (godzin) to robiles?? Cytuj
Marcin Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 a wiec ... swietna pracka ... nie ma co kadr mi nie poschodzi ale to juz i tak nie aktualne ;] gratulacje wygranej ;] Cytuj
kliment woroszyłow Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 pracke znam więc niedziałający link mi nie przeszkadza...jeszcze raz: Gratulacje!!!! zwycięstwo w alienware to jest coś....byłes moim faworytem od początku i nie zawiodłeś oczekiwań:) great!!! Cytuj
Carmen Ramirez Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Słoń się zesrał ...i bardzo dobrze!! GRATULUJE :) Cytuj
Predator Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 juz swoje powiedzialem ci Pionier o tym modelu ,pracy ,texach, piekna sprawa ... wiem ze kupe godzin spedziles nad ta pracka :) informowaly o tym twoje statusy g-g. No ale mysle ze oplacalo sie czekac :) na final twojej pracy :) gratuluje , poprzeczka zostala podniesiona o kilka metrow :) czekam na nowe towje prace:P Cytuj
kozioo Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Ehhh... A ja tak liczyłem na making-of lasu albo słonia... A tu czołg ;> Co do pracki - model świetny, teksturki świetne. Wpasowanie w fotke mogłoby być lepsze, gleba nieładnie urywa się po prawej stronie. Troche brakuje 2 planu. Koniec przytruwania - gratulacje ;) Cytuj
Leru Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Miałem tą przyjemność widzieć każde stadium rozwoju tej pracy. Pionier kosił Panie i Panowie, a to tego najlepszy dowód :) Świetny model, moje gratulacje wygranej (jak już jest przciek to można :P) Cytuj
AGmakonts Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 o Jezu... wow naprawde piękne. Bardzo podobają mi się texturki jak i cała reszta. Moje gratulacje:) Cytuj
sartr Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 nie zabardzo lubie takie kolaze 3d/2d ale naprawde kawał swietnej roboty - gratuluje wygranej - super pracka Cytuj
olej Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Eh... W zasadzie to co ja moge dodac? Mam prosbe Pionier adoptuj mnie, jestem tani w utrzymaniu, moge Ci robic obiady, sprzatac... a w zamian mnie bedziesz uczyl trzyde... Cytuj
dirty Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 zrabales wkomponowanie go w ten gruz. troche nie czuc tej wojny, wyglada jak jakis model bryki z salonu na wybiegu. textura tez mi nie pasi, szczegolnie na lufie. jak wspomniano wczesniej kadr tez troche kuleje, swiatlo zbyt jednolite i malo ciekawe, niebo zupelnie gryzie sie z tematem. najbardziej podoba sie mi ten dym, swietnie wyszedl. dobra, dosc zrzedzenia bo ogolnie wyglada to niezle. przde wszystkim gratuluje wygranie konkursu, nagrody na pewno sie przydadza :) Cytuj
kliment woroszyłow Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 hmm...baju mnie wyprzedził choc nie do końca..Pionier....Wiem! ja cie zaadoptuje!!! Cytuj
chveti Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 i teraz pionierze z czystym sercem mogę powiedziec : A NIE MOWILEM? ;) Cytuj
JohnZi Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 mi sie bardzo podoba, szczegolnie texturki, krotko i na temat:D Cytuj
Badyl Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 jak z okładki modelu do sklejania :D - bardzo ładne Cytuj
Master Kiełbaster Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Troche czołg nie pasuje do tła (nie ma wszystkich cieni). Cytuj
Ufooox Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 No, nareszcie wrzuciles to tutaj :) - genialna sprawa, poprostu nic dodac nic ujac... no, moze jednak razi zdeko podloze, szczegolnie po prawej stronie. Ale nic tam... powodzenia czolgisto ;) Cytuj
Kris_R Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 No i proszę! Tak to się robi :) Alieny mogą się schować :) Brawo Pionier! Cytuj
MareG Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Bardzo dobra praca! Popadłem w zachwyt i to przy temacie, który kompletnie mnie nie interesuje! To pierwszy "czołg" pod którym ośmieliłem się wypowiedzieć;) Nominacje do Złotej masz ode mnie napewno przy najbliższej okazji! Pozdrawiam Cytuj
Knysha Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 [ Hym dawno mnie tu nie bylo :(...] Pionier - coz ja moge powiedziec na temat Twojej pracy - moje zdanie znales od poczatkow. Gratulacje :). BTW. Wisisz mi piwo ;). Pzdr :). Cytuj
RA Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 wiec... co jest czego brak? jest - wypasiona praca brak - konkurencji pozdr Cytuj
misiold Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 powiem tak jeszcze nigdy nie dawałem obrazka kogoś innego na moj pulpit... try bedziesz pierwszy naprawde starty, COOL WORK Cytuj
Szymeq Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 widzialem pracke w fazie produkcji jak to sie mowi "jestem na tak":D Cytuj
sikham Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 "spłodziłeś" bardzo ładną prackę :) naprawde ładną :D Cytuj
Loozack Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 co tu dużo mówić, nasz forumowy "Panzer-master" znowu pokazał pazurki :) świetna praca pozdrawiam Cytuj
Yamakasi Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 no tak ... tylko takich albo lepszych prac chce sie po tobie spodziewac :) dla mnie bomba :) Pozdrawiam Cytuj
Conrad Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Ciekawa praca, żywe kolory, ale odrazu jak zobaczyłem zdjęcie to wiedziałem , żę z tym gruzem cośnei tak..że jest płaski.. Cytuj
Reanimator Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Pierwsze miejsce zdobyl nasz kolega, jezeli jeszcze ktos nie wie;) http://www.evermotion.org/index.php?unfold=contest Cytuj
uncle Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 heheno fajnie ci to wyszlo;) wiesz ze znalazlem o tym czolgu ksiazke?;) przegladne ja i poogladam twoj model to sie bede czepial;D Cytuj
MF Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Tak tak swietna pracka :).... Gratulacja wygranej... uncle: Prawdopodobnie Pionier ma ta sama ksiazeczke wiec za wiele sie nie poczepiasz :P. Cytuj
Lookas Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 no i stało sie:)) Podziwiam, poza wiadomymi ( wiesz o co mi chodzi...:P) zastrzezeniami, jest extra. To zreszta było do przewidzenia:)) OFICJALNE GRATULACJE!!! Cytuj
Falcrum Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 A mowiłem ?? mowilem...:D Wielkie gratulacje Pionier !! Konkurencja na Evermotion była naprawde dobra, ale twoja praca jak najbadziej powinna wygrac i...wygrala :D Brawo!! Pracka naprawde robi wrazenie. Oby to nie był Twoj ostatni sukces !! Pozdr Cytuj
Pionier Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Witam serdecznie :) Zabrano mi juz ostatni element zaskoczenia (info o wygranej) ;) wiec nie zaskocze Was mowiac "tak, wygralem Alienware!"... Tak, wiem ze jest masa bledow o ktorych napisaliscie. Jak widac musze jeszcze potrenowac montaz w ps (choc imo - wyszlo niezle ;) ). Nagrody sie oczywiscie przydadza i to bardzo. Nie mniej niz zdobycie tych nagord cieszy mnie fakt ze "zdobycia" frontpage na max3d.pl, Forum3d, military-meshes. :). Złota Galeria?, bedzie ciezko ale zobaczymy ... Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi i glosy (mam nadzieje ze jezeli glosowaliscie na moja prace to z powodu ze podobala Wam sie najbardziej) Coz, wygralem wiec musze zrobic making-of :). Pozdrawiam Pionier Cytuj
Falcrum Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Gratki gratki....jeszcze raz!! Czekam na ten making-off !! PS. Powiedz co zrobisz z wygraną ?? :P Pozdr Cytuj
Marcin Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 PS. Powiedz co zrobisz z wygraną ?? :P za pozno ;] ja biore space balla ;] a teraz cos czego Pionier nienawidzi ;] POKAZ SIATKE :D:D:D Cytuj
Pionier Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Marcin, masz u mnie kreske dluga jak ze Słupska do Krakowa :]... masz siateczki ktore wyslalem razem z finalnym obrazem: i sam model jakby ktos nie widzial: nic specjalnego jak widac. Pozdrawiam Cytuj
kliment woroszyłow Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Pionierku...ciekawe czy ktoś zauważy?:) jak myślisz?:D co do make-of..bardzo pościemniasz czy jak na spowiedzi?:) Cytuj
pan Edek Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Podoba mi sie..uważaj tylko na tego co chce zebys go adoptował, chyba jakiś sznycelek Cytuj
Pionier Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 pozwole sobie odswiezyc topic bo chcialbym poinformowac o tym ze: Making of Sturmtiger jest juz online: http://www.evermotion.org/?unfold_exclusive=89&unfold=exclusive Nastepna fajna sprawa to email ktory dostalem od Ballistic Publishing, tytul emaila: "elemental2 invite - Peter Kolus" :) trzymac kciuki to moze sie uda! pozdrawiam Pionier Cytuj
DraB Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Stales sie moja inspiracja pionier CHCE BYC TAKI JAK TY :) Trzymaj sie chlopie, wiecej sukcesów takich jak to ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi