Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie.

Wrzucam pracke ktora powstala na potrzeby konkursu Alienware Evermotion Challenge. Mam nadzieje ze sie spodoba. Czolg i dym 3D, reszta w 2D (tlo w polowie malowane myszka w ps). Render w brazilu, postwork photoshop.

Podziekowania dla :

- Archangel !

- Kliment woroszyłow !

- Lookas !!

...i wszystkich innych z forum max3d.pl ktorzy mi pomagali i wspierali :)

86236_0.jpg

>> Sturmtiger Hi-Res

Sam czołg:

86236_1.jpg

(mysle ze wieczorem bede mogl podac oficjalnie pare waznych informacji...;) )

NAGRODY:

Alienware Evermotion Contest Winner

3DM PROFESSIONAL:

pro.gif

Max3D.pl Golden Gallery:

max3dpl_choice.jpg

CGUnderground Honor Gallery:

3D Total - Excellence award:

3dtotal_excellence_black.jpg

Image of the Day:

IOTD.jpg

Pozdrawiam

Pionier.

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 28k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pionier:

ERROR 403

Forbidden

hotlinking is not allowed!

-> DeluXe Host

ale miniaturka wyglada super:D:D

edit

juz dziala

Oo

WOW super to wyglada mi sie najbardziej z tego wszystkiego podoba ziemia:D:D

ale pracka super nawet kadr:D

ps. gratuluje wygranej;)

pozdro

moglbys powiedziec ile (godzin) to robiles??

Napisano

a wiec ...

swietna pracka ... nie ma co

kadr mi nie poschodzi ale to juz i tak nie aktualne ;]

gratulacje wygranej ;]

Napisano

pracke znam więc niedziałający link mi nie przeszkadza...jeszcze raz: Gratulacje!!!! zwycięstwo w alienware to jest coś....byłes moim faworytem od początku i nie zawiodłeś oczekiwań:) great!!!

Napisano

juz swoje powiedzialem ci Pionier o tym modelu ,pracy ,texach, piekna sprawa ... wiem ze kupe godzin spedziles nad ta pracka :) informowaly o tym twoje statusy g-g. No ale mysle ze oplacalo sie czekac :) na final twojej pracy :) gratuluje , poprzeczka zostala podniesiona o kilka metrow :) czekam na nowe towje prace:P

Napisano

Ehhh... A ja tak liczyłem na making-of lasu albo słonia... A tu czołg ;>

Co do pracki - model świetny, teksturki świetne. Wpasowanie w fotke mogłoby być lepsze, gleba nieładnie urywa się po prawej stronie. Troche brakuje 2 planu.

Koniec przytruwania - gratulacje ;)

Napisano

Miałem tą przyjemność widzieć każde stadium rozwoju tej pracy.

Pionier kosił Panie i Panowie, a to tego najlepszy dowód :)

Świetny model, moje gratulacje wygranej (jak już jest przciek to można :P)

Napisano

nie zabardzo lubie takie kolaze 3d/2d ale naprawde kawał swietnej roboty - gratuluje wygranej - super pracka

Napisano

Eh... W zasadzie to co ja moge dodac? Mam prosbe Pionier adoptuj mnie, jestem tani w utrzymaniu, moge Ci robic obiady, sprzatac... a w zamian mnie bedziesz uczyl trzyde...

Napisano

zrabales wkomponowanie go w ten gruz. troche nie czuc tej wojny, wyglada jak jakis model bryki z salonu na wybiegu. textura tez mi nie pasi, szczegolnie na lufie. jak wspomniano wczesniej kadr tez troche kuleje, swiatlo zbyt jednolite i malo ciekawe, niebo zupelnie gryzie sie z tematem. najbardziej podoba sie mi ten dym, swietnie wyszedl.

dobra, dosc zrzedzenia bo ogolnie wyglada to niezle. przde wszystkim gratuluje wygranie konkursu, nagrody na pewno sie przydadza :)

Napisano

No, nareszcie wrzuciles to tutaj :) - genialna sprawa, poprostu nic dodac nic ujac... no, moze jednak razi zdeko podloze, szczegolnie po prawej stronie. Ale nic tam... powodzenia czolgisto ;)

Napisano

Bardzo dobra praca! Popadłem w zachwyt i to przy temacie, który kompletnie mnie nie interesuje! To pierwszy "czołg" pod którym ośmieliłem się wypowiedzieć;)

Nominacje do Złotej masz ode mnie napewno przy najbliższej okazji!

Pozdrawiam

Napisano

[ Hym dawno mnie tu nie bylo :(...]

Pionier - coz ja moge powiedziec na temat Twojej pracy - moje zdanie znales od poczatkow. Gratulacje :).

BTW. Wisisz mi piwo ;).

Pzdr :).

Napisano

wiec... co jest czego brak?

jest - wypasiona praca

brak - konkurencji

pozdr

Napisano

powiem tak jeszcze nigdy nie dawałem obrazka kogoś innego na moj pulpit... try bedziesz pierwszy naprawde starty, COOL WORK

Napisano

Ciekawa praca, żywe kolory, ale odrazu jak zobaczyłem zdjęcie to wiedziałem , żę z tym gruzem cośnei tak..że jest płaski..

Napisano

heheno fajnie ci to wyszlo;) wiesz ze znalazlem o tym czolgu ksiazke?;) przegladne ja i poogladam twoj model to sie bede czepial;D

Napisano

Tak tak swietna pracka :).... Gratulacja wygranej...

uncle: Prawdopodobnie Pionier ma ta sama ksiazeczke wiec za wiele sie nie poczepiasz :P.

Napisano

no i stało sie:)) Podziwiam, poza wiadomymi ( wiesz o co mi chodzi...:P) zastrzezeniami, jest extra. To zreszta było do przewidzenia:))

OFICJALNE GRATULACJE!!!

Napisano

A mowiłem ?? mowilem...:D Wielkie gratulacje Pionier !! Konkurencja na Evermotion była naprawde dobra, ale twoja praca jak najbadziej powinna wygrac i...wygrala :D Brawo!!

Pracka naprawde robi wrazenie. Oby to nie był Twoj ostatni sukces !!

Pozdr

Napisano
  • Autor

Witam serdecznie :)

Zabrano mi juz ostatni element zaskoczenia (info o wygranej) ;) wiec nie zaskocze Was mowiac "tak, wygralem Alienware!"...

Tak, wiem ze jest masa bledow o ktorych napisaliscie. Jak widac musze jeszcze potrenowac montaz w ps (choc imo - wyszlo niezle ;) ). Nagrody sie oczywiscie przydadza i to bardzo. Nie mniej niz zdobycie tych nagord cieszy mnie fakt ze "zdobycia" frontpage na max3d.pl, Forum3d, military-meshes. :).

Złota Galeria?, bedzie ciezko ale zobaczymy ...

Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi i glosy (mam nadzieje ze jezeli glosowaliscie na moja prace to z powodu ze podobala Wam sie najbardziej)

Coz, wygralem wiec musze zrobic making-of :).

Pozdrawiam

Pionier

Napisano

Gratki gratki....jeszcze raz!!

Czekam na ten making-off !!

PS. Powiedz co zrobisz z wygraną ?? :P

Pozdr

Napisano
PS. Powiedz co zrobisz z wygraną ?? :P

za pozno ;] ja biore space balla ;]

a teraz cos czego Pionier nienawidzi ;]

POKAZ SIATKE :D:D:D

Napisano
  • Autor

Marcin, masz u mnie kreske dluga jak ze Słupska do Krakowa :]...

masz siateczki ktore wyslalem razem z finalnym obrazem:

siatka-sceny.jpg

siatka-sceny-gasiory.jpg

i sam model jakby ktos nie widzial:

003.jpg

004.jpg

nic specjalnego jak widac.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

pozwole sobie odswiezyc topic bo chcialbym poinformowac o tym ze:

Making of Sturmtiger jest juz online:

stopka.jpg

http://www.evermotion.org/?unfold_exclusive=89&unfold=exclusive

Nastepna fajna sprawa to email ktory dostalem od Ballistic Publishing, tytul emaila: "elemental2 invite - Peter Kolus" :)

trzymac kciuki to moze sie uda!

pozdrawiam

Pionier

Napisano

Stales sie moja inspiracja pionier CHCE BYC TAKI JAK TY :) Trzymaj sie chlopie, wiecej sukcesów takich jak to ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności