Knysha Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Final Fantasy VII: Advent Children - wgniotlo mnie w fotel. Sceny walk itp wymiataja, ale w niektorych momentach nie podobala mi sie animacja postaci [momentami Tifa chodzila jak kijek od miotly :/], ale to szczegoliki. 10/10 Szczerze polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 A ja 5 minut temu obejzalem TGND, poraz setny. Musze sobie dvd kupic ;p Pozdro loozack ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 "The Girl Next Door/Dziewczyna z Sasiedztwa" obejrzalem:) i .... spodziewalem sie czegos w stylu "American Pie"... i jakie bylo moje zdziwienie jak okazalo sie ze to zupelnie cos innego...ps American Pie jest ********* ale TGND tez jest zajefajne to taka naprawde wypasina komiedia romantyczna:) po porostu warto:) naprawde fajna zabawa:) polecam goraca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 the big lebowski :) genialna komedia o luzaku - jeff bridges-; nie jest to film pokroju "american pie"- smialem sie przez caly czas:) dialogi bardzo fajne wyspa- nic ciekawego i'm sam- bardzo wzruszajacy film, prawie sie 2 razy popłakalem :) shon penn jest swietny the longest yard- klimaty wiezienne- heh pudło na wesolo- mi sie podobal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 ja czaje sie teraz na "broken flowers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Poraz setny Milczenie Owiec. Thriller wszechczasow. Hanibal i agentka Starling, a pozniej dlugo, dlugo nic. Tylko niech nikt nie wyskakuje mi tu z Seven. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 illy tak mnie nakreciles z tym filmem(TGND), ze tez go musialem ogladnac;), hehe i znow sie podobal, a nawet bardziej. hehe dzis tez chyba obejze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 o se7en to był thriller ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 wczoraj ogadalem ten film dokumentalny "superwulkan" powiem ze sie troche zawiodlem.... gdyz to byl zwykly film katastroficzny z odrobina dokumentu...... ale yellowstone robi wrazenie aha i jeszcze dlug obejzalem...... flash big'a lebowskiego ogladalem dawno temu ale film super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Powiem szczerze, ze Dlug mnie mile zaskoczyl. Spodziwalem sie strasznie nudnego filmu opartego na faktach, a to jest calkiem dobra produkcja. Ale moze jestem malo wymagajacy od wspolczesnego kina. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dług jest strasznie stary :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 ale jaki fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Land of the Dead (Ziemia żywych trupów) - horror to to nie jest, ale film byl naprawde niezly, bo jak w np. wszystkich zywych trupach i residentach byl ciagle ten sam pomysl, to tutaj juz zombi'ki ucza sie^^ posluguja sie bronia, chodza pod woda (!) itp. a akcja byla prawie non stop, moze i nie jest to film roku, ale polecic go moge:) moja ocenka 7+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 noi znowu stary film ale wedlug mnie najlepszy jaki ogladalem(jeden z najlepszych) "Donnie Brasco" nie dawno byl w polsaci film masakra poprostu the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michajlo Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Strzyżenie Owiec to był film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Malevolence - troszke dziwna rola aktorow, amatorsko to wygladalo, pomysl tez wyklepany (ktos zabija i sie starzeje uczy kogos mlodego zabijac, mlody zabija starego i tak w kolko...), ale mozna obejrzec choc przestraszyc sie nie mozna, niestety The Jacket (Obłęd) - przepiekny film, strasznie mi sie podobal, na poczatku wszystko bylo pomieszane, ale pozniej sie wszystko fajnie wyjasnialo. polecam! Głosy - nawet niezly, tylko ze to raczej podpinam pod dramat niz jakis thriller albo horror... Karol - człowiek który został papieżem - yyy nuuuuda.... EDIT: Ostra jazda (Roadtrip) - niezla komedia, wprost dla mnie:D Requiem For A Dream - bez komentarza o_O Las Vegas Parano - wszystko no normalnie wszystko tam cpali i pili^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Właśnie oglądam klątwę yu-on. Strasznie stresujący film... cały czas mam wrażenie, że jakiś dzieciak mnie za nogę złapie spod łóżka :P Jednak jak horror to tylko japoński :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 niedługo ma mieć w Polsce premierę "Straż nocna" (czy jakoś tak, w kazdym bądz razei "Nocznoj dozor" w oryginale). Widział moze juz ktos ten film? Nie wiem, czy warto iść na to do kina. Choć czytałem juz jedną powieść Łukjanienki, i była wypasiona (ten film, to ekranizacja powieści tegoż autora). Generalnie połączenie fantasy, sf i nieco sensacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 mkk3a http://straz.nocna.filmweb.pl/. chyba nie zbyt:/ Cos ostanio reklowowali jakies anime polaczone z 3d, zapomnialem jak to sie nazywa, ale film sie nawet fajnie zapowiadal, znacie tytul? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 eno ja juz widzialem straz nocna i powiedziec moge tyle ze fabula byla spoko, a efekty specjalne w kilku momentach naprawde wypasione, a w innych na naprawde dobrym poziomie. Fajny filmik jest i tyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Cos ostanio reklowowali jakies anime polaczone z 3d, zapomnialem jak to sie nazywa, ale film sie nawet fajnie zapowiadal, znacie tytul? to chyba "Appleseed". tu zerknij i zobacz czy to ten film http://appleseed.filmweb.pl/ skoro już mowa o anime - jakie filmy moglibyście polecić, aby się nie zrazić do tego gatunku? na razie widziałem tylko "Ghost in the shell" i swego czasu oglądałem "Noir" na niemieckiej vivie, aby poćwiczyć rozumienie mowionego niemieckiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 no to jest to, dzieki, zaczynam zasysac:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 War of the Worlds :o przebija 100 razy na pysk Matrixa :o normalnei half life 2 na ekranei :o :o film roku i za efekty powinni dać im no nie wiem co bo i tak by było za mało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 nom wojna swiatow fajna bardzo mi sie podobala tylko niewiem kiedy tan czas mija na tym filmie wydaje sie ze trwa 30 minut tak szybko leci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 eeeee hemmm jak dla mnie wojna swiatow byla stanowczo za krotka i niektore watki byly mega smiesne np. syn glownego bohatera...ktory wiadomo gdzie poszedl i jak skonczyl [a raczej nie skonczyl...nie pisze jak bo moze ktos jeszcze nie widzial :P] wczoraj ogladalem "4 braci" calkiem fajny film sensacyjny chociaz jakos zabardzo nie powala ale mozna zobaczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Broken Flowers jest rewelacyjny. Polecam, jezeli ktos lubi czasem podumac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 filmy ktore ostatnio ogladalem : The Transporter 2 -czyli o takim co to syrenka potrafi 360 w powietrzu wywinac i bezpiecznie wyladaowac. jak dlmanie film sredni na jeza , niektore sceny poscigow przesadzone na maxa. The Skeleton Key - naprawde dobry thriller niepowtarzalnym zakonczeniem .[ film dla pasjonatow hoodooo [kult afrykanski] ,niemylic z voodoo . Devil Reject - niepolecam film rownie kiepski jak nazwisko jego tworcy . Land of the Dead - niewiem jak wy ale ja uwielbiam tego typu filmy przedewszystkim za harakteryzacje . I tu posjonatom chyba polecac niebede. Pitbull - oczywiscie mowa o ppolskim filmie , jedna z lepszych produkcji w ostatnim czasie przynajmniej mi sie tak wydaje. to tyle odmenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-mod Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Ostatnio hmm Appleseed, całkiem spoko film, w klimatach anime, s-f + grafika komputerowa, nie jakiś super duper ale miło się oglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Klucz do koszmaru - film godny uwagi, milo sie ogladalo, nie nudzilem sie na zadnej scenie, i co najwazniejsze zakonczenie bylo zle:D Kill Bill 2 - moze byc, motyw z okiem rulez:] Pacyfikator - myslalem ze bedzie to komedia jakich wiele (dzieci probuja pozbyc sie nianki) ale jakos film mi sie spodobal, ma to cos w sobie:] choc nie zmienia to faktu ze Van Disel nie pasuje tam:P Chłopaczki z sasiedztwa - jesli trawisz hip-hopowe komedie to warto obejrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 za linią wroga - jeden skopany aktor ale dobra akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Tak na rozluźnienie - "Speedmouse" w wykonaniu "The Umbilical Brothers". Dawno się tak nie ubawiłem, jak ktoś ma możliwość obejrzenia, to pozycja obowiązkowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Madhouse - dobry trzymajacy w napieciu filmik z zaskakujacym zakonczeniem (dobra gra aktorow) polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 DOOM: nie wiem czy cola była za ciepła czy popcorn za słony ale ten film zrobił na mnie takie samo wrażenie jak "Wiedźmin". Straszna niespójność akcji, a co najgorsze pogmatwali wątek z głównym bohaterem. Odradzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 A ja na razie slysze pochlebne opinie. Za to nalezy BARDZO szerokim lukiem omijac Plan Lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 A ja ostatnio obejrzałem sobie K-PAX, polecam serdecznie :) Na dooma się raczej nie wybiorę ale jak będzie okazja to rzucę okiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 nom k-pax super a na dooma poczekam az bedzie na dvd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Na D.O.O.M a chyba jutro sie wybiore, musze zobaczyc:D chcociaz mysle ze nienajlepszy bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Four Brothers - dosyc ciekawy... Green Street Hooligans - super :D Land Of The Dead - szmira :F The Brothers Grimm - bajka :P American Pie: Band Camp - hehe lol :P. Brat Stiflera wkracza do akcji xD Dust To Glory - ciekawy film opowiadajacy o wyscigu Baja i jego uczestnikach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Green street hooligans - wieje amerykanskim paluchem (ostatnio obseruje amerykanskie gowno w prawie kazdym filmie (tandetne scenariusze mają) , no ale ten film jest calkiem niezly ;] cale szczescie ze nie amerykanski jedynie kilka motywów pod to podchodzących , polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Marcin -> amerykańskie gówno ? Polecam zatem obejrzeć choćby wspomniane "Broken Flowers" (Bill Muray ponoć kończy karierę tym filmem) czy idąc tym tropem "Coffe and Cigarretes" (bardzo różny film, przez jego segmentową budowę, ale to co w nim poważne zostanie w głowie na długo) lub rewelacyjny IMO film "The Hours" (Godziny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 "Królestwo Niebieskie" - miła odmiana po tych wszystkich SF. "Der Untergang" - kolejny raz zachwycam się cholernie dobrą grą Brun'a Ganz'a... "Skazani na Shawshank" - bo gra tam Morgan Freemann :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szymek Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 gangstern0.1 strasznie strasny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 teraz czekam na Saw 2, mam nadzieje ze nie skopia tej czesci -> http://www.saw2.com/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 bylem dzis w kinie na "Corpse Bride" czyli Gnijacej pannie młodej i stwierdzam ze jest tak samo super jak Nightmare before christmas poprostu polecam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Lorelei. Calkiem dobry japonski film o lodzi podwodnej. "Fantazy" wplecione w II wojne. Poza tym duzo calkiem dobrej grafiki mimo, ze sceny podwodne wyszly lepiej niz sceny na "wolnym powietrzu". ;) Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Appleseed - anime, kapitalna muza, ciagla akcja, momentami smieszy "glupota" ale ogolnie wkreca , polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 21 gram, "jak ktoś lubi podumać" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Requiem for a Dream - ale schiza :o Heavy Hooters - nie polecam tylko jedna fajna pani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 "plan lotu" z Jodie Foster. Bylem w kinie, liczylem na ciekawe kino akcji, a sie milo rozczarowalem, film ciekawy przez wieksza czesc nie wiadomo kto jest winny zbrodni, tylko zakonczenie kiczowate szczególnie na tle reszty filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 a ja nie polecam solaris zwlaszcza jezeli ktos czytal ksiazke, nie polecam takrze Jason X , jezlei juz cos z tej seri to Piatek Trzynastego I wymiata a polecam "The Girl Next Door":P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi