hcpiter Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 oj chyba cos piles przed tym wyjsciem z pracy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 hej odswiezam wipik darmowy model : klick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 hehe ten wyzej skorupiakowaty 1 klasa ma kliamcik swietny przydalby sie tyl albo dół do niego jeszcze jakis, a nurek....hym przypmnialo mi sie ze mialem textury dla niego zrobić .... ale co sie odwlecze mam nadzieje ze nie uciecze :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 nie wiem co to ale ma charakter,no i czuć ze to na plecach to pancerz;] tak jak pisze donMario przydalby sie odwlok jakis;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Klicek, dwa pytania do sobotniego wydania New York Times xD - Ile zajął Ci ten nurek? - I modelujesz w edit poly, czy w edit mesh'u? A jak w drugim, to czy lepszy od poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Klicek, jak renderowałeś tego dziabonga ze śmiesznymi małymi łapkami? Podoba mi się bardzo, jest dość przekonujący. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Dobre takie cuś jak tak się da, dobre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 znowu brzydal... nie chce wiedzieć Klicek co ci tam jeszcze siedzi w głowie.... przebrzydki i........przepro.. nurek mniej ale tez fajny:) pozdrrówka! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 kosmita super ma rączki, model zapowiada się ciekawie ładny matreriał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 "- Ile zajął Ci ten nurek? - I modelujesz w edit poly, czy w edit mesh'u? A jak w drugim, to czy lepszy od poly?" Hmm na niego zeszlo mi dosc dlugo, bo musialem kombinowac z proporcjami na poczatku mialbyc gruby, a potem stal sie taki o ;) jakies ze 4 godzinki pracy. Tak w edit poly, lepszy od mesha :) a pozatym wings ma tylko poly :) "Klicek, jak renderowałeś tego dziabonga ze śmiesznymi małymi łapkami? Podoba mi się bardzo, jest dość przekonujący." Wiesz co hmm, w oswietlaniu jestem cienki jak barszcz, ale spoko... tutaj jest 5 swiatel, 2 glowne od bokow z malymi wartosciami swiatlo prawie 100% biale, z mult po 3 z prawej i 2 z lewej od przodu jest swiecacy murzyn do odbic, no i dopelnienie dosc ciemne ustawione na 4, od tylu kontra z bialym na 6 ;) no i reszta to fotoshop rendering ;) dzieki za komentarze chlopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 pierwszy wymiata ziomek ! Drugi taki lajtowya zarazem ciekawwy. Uzywasz Vray`a czy Finala a moze MR`a ?;) Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 Piter mimo ze nuras wyglada jak z finala, to wszystko bylo ciachane w vreju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Widzę że robisz małe FAQ :) Całkiem niezłe modele i fajnie dobrane proporcje, podoba mi się textura "kolesia" z pierwszego postu :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 malenki upd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Wings? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Hey. Mnie się podoba fajne to coś ;) AA szarpie ale wiadome testy...Jakiś pomysł na całość ? Nie znam się na organice i sposobie modelowania ale ta klata to chyba zbyt symetryczna jest. aaaa tam...fajne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Fajny ,KLICEK jak potrzebujesz referki to ubiłem takie coś wczoraj zwiniętą gazetą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 czekam na calego stwora bo wyglada genialnie ! To jakis wiekszy projekt czy modelujesz co do glowy wpadnie ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 kurcze no, nie wiem co z tym cialem, na razie postaram sie dokonczyc jakos to a pozniej pomysle o cielsku :) dzieki za komensty :D ps. zeet dawaj zgnieciaga z gazety przyda sie 1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Ale wypaśny, wygląda naprawdę sexi, brawo :) PS. Podobny do mojego kumpla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 bardzo fajny skorupiak :) kończyny i pyszczek są swietne - jedynie co, to oddzieliłbym mu jakoś ten pancerz na plecach od reszty ciała - no chyba ze to nie pancerz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 serwus :) Klicek - rewelacja ! :) bardzo mi sie podoba . pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 w sumie to oblech ale w formie PRO :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2008 Hej dzieki za komentarze :) szybki speed przed wyjsciem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 z języczkiem:) nos fajny i uśmiech od ucha do ucha których nie ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Cudny, aż chce się go objąć i przytulić ;). Przypomina moją mamę jak się rozzłości. Przyznaj się, robiłeś z niej referki nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 daje rade! tylko szejderek jakis taki nijaki, nie pasuje do tej postaci;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 fajesz dajesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 fajnie tamten robal ci wyszedl, doobre takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 a co ze szczęką? ;) Poka poka dalej KLICKOVSKY poza tym co wgniata mnie w pomarańczowy fotel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2008 dzieki misiaki za komentarze :) dzieki Leru a nic :D malutki postepik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 ja bym proponował troszkę inną konstrukcję chełmu - taką bardziej organiczną bo ta troszkę się gryzie z tym oblechem w środku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2008 spoko Jarku jutro postaram sie cos pokombinowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 helm z lego a model gut, popraw to co jarek mowi i zmywaj tam dalej podlogi nie odzywajac sie na gadu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Zarabiaszczy jaszczostwor moglbys zrobic cos ala cybernetyczny waran. Cybernetyczny szkielet chroniacy jego wnetrznosci , uwidocznic jakos wlokna miesni itp :). Tak czy siak bardzo dobra robotka z fejsem czekamy na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 ale smród z tym pancerzem w DOFie ;) Bez jest stylowo, i jaki gładki skurczybyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 mordka spoko czoko! ale ten garnuszek na niej do wymiany ;-) Patrze na te twoje sculpty i tęsknie za czy-de :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 (edytowane) ten typ zębaty jest nowoczesny i dlatego ma taki hełmik......... a nie wyglada. Hindus... a ty sie gdzie podziewasz ze nie masz czy-de w zasięgu... piszesz z dorzecza amazonki?;) Klicek- po namysle ja bym mu zmienił na taki: :D Edytowane 25 Sierpień 2008 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 No Klicku niezłego brzydala zrobiłeś ale z hełmami jeszcze chyba warto popróbować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 o kurde, kliment rozwaliłes mnie tym chełmem :) ... tak po prawdzie to mu nawet pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 Kliment dzieki wilkie :) kurcze strzal w 10 zrobie z niego (w przyszlosci... prapobly not :) ) esesmana :D dzieki za komentarze :) kolejny speedo-wip z dedykacja dla Klimenta : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 :D dziękować!. ciekawi mnie jak ją sobie wyobrażasz w dół od szyi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 kliment - no jak to jak? Huge juggs z dedykacją dla mayka :) BTW Klicek piękności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 wiedzialem ze ten dziad nade mna o to zapyta .. 100 letni zberezniol :D edit : :D nie chodzilo mi o mayka tylko o klamenta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 niezłe dziwadło Klicor :) nie wiem co zawiniło ale na renderze oczka wyglądają jakby ktoś nożem zciął na płasko źrenice :) Te rogo-zawijasy skręcone w dół.. albo je poprowadzisz gładko - w sensie miękkiego, równego łuku, albo dajesz jakieś nieregularności i fakturkę.. teraz widać jak ten kształt lekko się wymyka spod Twojej kontroli. usteczka fajnie wyszły. A szkoda, że na górnych rogach nie ma więcej nierówności... tak jak na korze drzewa.. wiesz... że to nie tylko fakturka, ale że widać wcięcia i wypukłości wyraźnie.. jak na speeda i na Twoje możliwości to 4+ :) Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Bardzo fajnie ! czyzbys wzorowal sie na concepcie hellchick ?:D bedziesz ja pucoal od stop do glow czy tylko samego head'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 jak jej troche zmniejszysz oczy i wywalisz teczowki i zrenice bedzie bardziej hell klicor, ja bym w ogole jej wydlubal oczy i zrobil ja troche bardziej scary, bo teraz to za bardzo modelka w czapce z rogami jest, a tamten w chelmie z lego niezly, fajny kontrast sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Mógł byś pokazać jak głowa wyglądała przez zbrushem? :) Uczę się zbrusha i oglądam twoje tutoriale i chcę zobaczyć jak to robi sam mistrz :D od czego zaczyna. Pozdrawiam Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2008 Seba tak dokladnie, nie pamietam nazwiska misia, ale kolo napierdzielal concepty po q4 jestem pod duzym wrazeniem jego Tworczosci, tak samo jak dzoszuły dzejmsa :) inspiracja non stop :) a robil bede raczej glowe, ale cholera wie co bedzie hehe:) Misiek no troszke rzeczywiscie na tym renderze to nie wyszlo, ale postaram pojsc za Twoimi wskazowami :) Krisu hehe bedzie zrobione :) Veg trzymaj : ( na przyszlosc jezeli bym cos w tym basie poprawial to zdecydownie duzo duzo wiecej podzialow na rogach :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 pecyna lux, moze jedynie oczy czy tez zrenice trochu psują efekt ale to kosmetyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi