Napisano 21 Sierpień 200816 l hehe ten wyzej skorupiakowaty 1 klasa ma kliamcik swietny przydalby sie tyl albo dół do niego jeszcze jakis, a nurek....hym przypmnialo mi sie ze mialem textury dla niego zrobić .... ale co sie odwlecze mam nadzieje ze nie uciecze :o)
Napisano 21 Sierpień 200816 l nie wiem co to ale ma charakter,no i czuć ze to na plecach to pancerz;] tak jak pisze donMario przydalby sie odwlok jakis;)
Napisano 21 Sierpień 200816 l Klicek, dwa pytania do sobotniego wydania New York Times xD - Ile zajął Ci ten nurek? - I modelujesz w edit poly, czy w edit mesh'u? A jak w drugim, to czy lepszy od poly?
Napisano 21 Sierpień 200816 l Klicek, jak renderowałeś tego dziabonga ze śmiesznymi małymi łapkami? Podoba mi się bardzo, jest dość przekonujący. pozdro!
Napisano 21 Sierpień 200816 l znowu brzydal... nie chce wiedzieć Klicek co ci tam jeszcze siedzi w głowie.... przebrzydki i........przepro.. nurek mniej ale tez fajny:) pozdrrówka! ;)
Napisano 22 Sierpień 200816 l Autor "- Ile zajął Ci ten nurek? - I modelujesz w edit poly, czy w edit mesh'u? A jak w drugim, to czy lepszy od poly?" Hmm na niego zeszlo mi dosc dlugo, bo musialem kombinowac z proporcjami na poczatku mialbyc gruby, a potem stal sie taki o ;) jakies ze 4 godzinki pracy. Tak w edit poly, lepszy od mesha :) a pozatym wings ma tylko poly :) "Klicek, jak renderowałeś tego dziabonga ze śmiesznymi małymi łapkami? Podoba mi się bardzo, jest dość przekonujący." Wiesz co hmm, w oswietlaniu jestem cienki jak barszcz, ale spoko... tutaj jest 5 swiatel, 2 glowne od bokow z malymi wartosciami swiatlo prawie 100% biale, z mult po 3 z prawej i 2 z lewej od przodu jest swiecacy murzyn do odbic, no i dopelnienie dosc ciemne ustawione na 4, od tylu kontra z bialym na 6 ;) no i reszta to fotoshop rendering ;) dzieki za komentarze chlopaki :)
Napisano 22 Sierpień 200816 l pierwszy wymiata ziomek ! Drugi taki lajtowya zarazem ciekawwy. Uzywasz Vray`a czy Finala a moze MR`a ?;) Pozdro !
Napisano 22 Sierpień 200816 l Autor Piter mimo ze nuras wyglada jak z finala, to wszystko bylo ciachane w vreju :)
Napisano 22 Sierpień 200816 l Widzę że robisz małe FAQ :) Całkiem niezłe modele i fajnie dobrane proporcje, podoba mi się textura "kolesia" z pierwszego postu :) Pozdro
Napisano 22 Sierpień 200816 l Hey. Mnie się podoba fajne to coś ;) AA szarpie ale wiadome testy...Jakiś pomysł na całość ? Nie znam się na organice i sposobie modelowania ale ta klata to chyba zbyt symetryczna jest. aaaa tam...fajne. :P
Napisano 22 Sierpień 200816 l Fajny ,KLICEK jak potrzebujesz referki to ubiłem takie coś wczoraj zwiniętą gazetą :D
Napisano 22 Sierpień 200816 l czekam na calego stwora bo wyglada genialnie ! To jakis wiekszy projekt czy modelujesz co do glowy wpadnie ?:)
Napisano 22 Sierpień 200816 l Autor kurcze no, nie wiem co z tym cialem, na razie postaram sie dokonczyc jakos to a pozniej pomysle o cielsku :) dzieki za komensty :D ps. zeet dawaj zgnieciaga z gazety przyda sie 1 :D
Napisano 22 Sierpień 200816 l Ale wypaśny, wygląda naprawdę sexi, brawo :) PS. Podobny do mojego kumpla.
Napisano 23 Sierpień 200816 l bardzo fajny skorupiak :) kończyny i pyszczek są swietne - jedynie co, to oddzieliłbym mu jakoś ten pancerz na plecach od reszty ciała - no chyba ze to nie pancerz ?
Napisano 23 Sierpień 200816 l serwus :) Klicek - rewelacja ! :) bardzo mi sie podoba . pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 24 Sierpień 200816 l Cudny, aż chce się go objąć i przytulić ;). Przypomina moją mamę jak się rozzłości. Przyznaj się, robiłeś z niej referki nie?
Napisano 24 Sierpień 200816 l daje rade! tylko szejderek jakis taki nijaki, nie pasuje do tej postaci;P
Napisano 24 Sierpień 200816 l a co ze szczęką? ;) Poka poka dalej KLICKOVSKY poza tym co wgniata mnie w pomarańczowy fotel ;)
Napisano 24 Sierpień 200816 l Autor dzieki misiaki za komentarze :) dzieki Leru a nic :D malutki postepik
Napisano 24 Sierpień 200816 l ja bym proponował troszkę inną konstrukcję chełmu - taką bardziej organiczną bo ta troszkę się gryzie z tym oblechem w środku ;)
Napisano 25 Sierpień 200816 l helm z lego a model gut, popraw to co jarek mowi i zmywaj tam dalej podlogi nie odzywajac sie na gadu xD
Napisano 25 Sierpień 200816 l Zarabiaszczy jaszczostwor moglbys zrobic cos ala cybernetyczny waran. Cybernetyczny szkielet chroniacy jego wnetrznosci , uwidocznic jakos wlokna miesni itp :). Tak czy siak bardzo dobra robotka z fejsem czekamy na wiecej :)
Napisano 25 Sierpień 200816 l ale smród z tym pancerzem w DOFie ;) Bez jest stylowo, i jaki gładki skurczybyk
Napisano 25 Sierpień 200816 l mordka spoko czoko! ale ten garnuszek na niej do wymiany ;-) Patrze na te twoje sculpty i tęsknie za czy-de :]
Napisano 25 Sierpień 200816 l ten typ zębaty jest nowoczesny i dlatego ma taki hełmik......... a nie wyglada. Hindus... a ty sie gdzie podziewasz ze nie masz czy-de w zasięgu... piszesz z dorzecza amazonki?;) Klicek- po namysle ja bym mu zmienił na taki: :D Edytowane 25 Sierpień 200816 l przez kliment woroszyłow
Napisano 25 Sierpień 200816 l No Klicku niezłego brzydala zrobiłeś ale z hełmami jeszcze chyba warto popróbować :)
Napisano 25 Sierpień 200816 l o kurde, kliment rozwaliłes mnie tym chełmem :) ... tak po prawdzie to mu nawet pasuje
Napisano 25 Sierpień 200816 l Autor Kliment dzieki wilkie :) kurcze strzal w 10 zrobie z niego (w przyszlosci... prapobly not :) ) esesmana :D dzieki za komentarze :) kolejny speedo-wip z dedykacja dla Klimenta :
Napisano 25 Sierpień 200816 l kliment - no jak to jak? Huge juggs z dedykacją dla mayka :) BTW Klicek piękności!
Napisano 25 Sierpień 200816 l wiedzialem ze ten dziad nade mna o to zapyta .. 100 letni zberezniol :D edit : :D nie chodzilo mi o mayka tylko o klamenta :)
Napisano 26 Sierpień 200816 l niezłe dziwadło Klicor :) nie wiem co zawiniło ale na renderze oczka wyglądają jakby ktoś nożem zciął na płasko źrenice :) Te rogo-zawijasy skręcone w dół.. albo je poprowadzisz gładko - w sensie miękkiego, równego łuku, albo dajesz jakieś nieregularności i fakturkę.. teraz widać jak ten kształt lekko się wymyka spod Twojej kontroli. usteczka fajnie wyszły. A szkoda, że na górnych rogach nie ma więcej nierówności... tak jak na korze drzewa.. wiesz... że to nie tylko fakturka, ale że widać wcięcia i wypukłości wyraźnie.. jak na speeda i na Twoje możliwości to 4+ :) Podoba mi się :)
Napisano 26 Sierpień 200816 l Bardzo fajnie ! czyzbys wzorowal sie na concepcie hellchick ?:D bedziesz ja pucoal od stop do glow czy tylko samego head'a?
Napisano 26 Sierpień 200816 l jak jej troche zmniejszysz oczy i wywalisz teczowki i zrenice bedzie bardziej hell klicor, ja bym w ogole jej wydlubal oczy i zrobil ja troche bardziej scary, bo teraz to za bardzo modelka w czapce z rogami jest, a tamten w chelmie z lego niezly, fajny kontrast sie robi
Napisano 26 Sierpień 200816 l Mógł byś pokazać jak głowa wyglądała przez zbrushem? :) Uczę się zbrusha i oglądam twoje tutoriale i chcę zobaczyć jak to robi sam mistrz :D od czego zaczyna. Pozdrawiam Vega
Napisano 26 Sierpień 200816 l Autor Seba tak dokladnie, nie pamietam nazwiska misia, ale kolo napierdzielal concepty po q4 jestem pod duzym wrazeniem jego Tworczosci, tak samo jak dzoszuły dzejmsa :) inspiracja non stop :) a robil bede raczej glowe, ale cholera wie co bedzie hehe:) Misiek no troszke rzeczywiscie na tym renderze to nie wyszlo, ale postaram pojsc za Twoimi wskazowami :) Krisu hehe bedzie zrobione :) Veg trzymaj : ( na przyszlosc jezeli bym cos w tym basie poprawial to zdecydownie duzo duzo wiecej podzialow na rogach :))
Napisano 26 Sierpień 200816 l pecyna lux, moze jedynie oczy czy tez zrenice trochu psują efekt ale to kosmetyka