kliment woroszyłow Napisano 24 Lipiec 2008 Napisano 24 Lipiec 2008 (edytowane) Robie rekwizyt do scenki która mi sie przyśniła:) musi palec Boży! [/img] Edytowane 28 Maj 2009 przez kliment woroszyłow
marcin wuu Napisano 24 Lipiec 2008 Napisano 24 Lipiec 2008 wow ale detal... masz cierpliwość chłopie.
Vega Napisano 24 Lipiec 2008 Napisano 24 Lipiec 2008 Bardzo dobry modeling :) Wszystko dobrze dopracowane. Widać, że masz cierpliwość i dokładność
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Lipiec 2008 Napisano 24 Lipiec 2008 Masz ostro pojechane sny... ;P POwiedzialbys wiecej o tej scenie.. no chyba z w nastepnym upku bedzie wszystko skonczone hehehe. Modelling jak zwykle jak ze szpicy ;) czy jak sie to tam mowi..
kliment woroszyłow Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Napisano 24 Lipiec 2008 3D CREATIVE hehe, wiem jak to brzmi, ale nie jest tak xle.. to pierwszy raz w moim zyciu wysniłem scenke 3d ,zwykle nie snią mi sie pojazdy wojskowe i wojna, przysięgam :D
hcpiter Napisano 24 Lipiec 2008 Napisano 24 Lipiec 2008 powiedzial bym ze normalnie jak ze snu ;) Super !
kliment woroszyłow Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Napisano 25 Lipiec 2008 spód skonczony, pozostała kolba i dwójnóg. wrzucam tez siatke dla maniaków;). [/img]
faithart Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 No jestem pod wrażeniem (chociaż to może żaden komplement z moich ust). Naprawdę świetny projekcik materiały i render będą takie jak są czy będziesz próbował osiągnąć coś bardziej realistycznego? :)
kliment woroszyłow Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) docelowo ma wygladac realistycznie. o scenie narazie nic nie mówie :P Edytowane 25 Lipiec 2008 przez kliment woroszyłow
kliment woroszyłow Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Napisano 25 Lipiec 2008 ostatni upek przed urlopem chyba ;) :
routee Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 wow :O na everach jest fajny tut o pokrywaniu drzew śniegiem może byś się skusił trochę błotka w ten sposób na niego nanieść. detal daje ostro. jedynie co to imo za gęsto te 'zębatki' z przodu
DonJakub Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 mmmmmm przyjemna sprawa ;p uwielbiam MG 42, może chcesz mojego żołnierza Wehrmahtu :)
kliment woroszyłow Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 skłamałem... w przerwach w pakowaniu dodłubałem jeszcze drugi rekwizyt, czyli hełm: do zobaczenia po urlopie!:)
J|L Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 niezle obiekty podobaja mi sie... az chbya pujde sobie zagrac w day of defeat
Ania Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 Daj tego bumpa mocniejszego na farbę na hełmie. Nie tylko na brzegach farba jest wypukła, w środku też widać strukturę pędzla.
DonJakub Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 uwielbiam takie widoki :D ale hełmik do małej korekty mianowicie krawędź za daszkiem powinna być bardziej zaokrąglona i tak samo dal bym jakiegoś lekkiego bumpa na śnieg http://www.festungbreslau.wroclaw.pl/galerie/twierdza/fanty/helm_m42_zima.jpg http://www.militaria.neostrada.pl/zdjecia/m42SD-2.jpg
kliment woroszyłow Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 mg skonczone..., teraz znów wyjeżdzam na kilka dni, ale po powrocie ostro biore sie za scenke ;).
Valery Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 oj ale ten hełmik to tak tak na oko chyba robiłeś :) albo masz za blisko daszka oznaczenia albo za daleko wywietrznik. oznaczenia powinny byc pod wywietrznikiem a nie jakoś z boku przejście pomiedzy daszkiem a osłona karku jest zbyt ostre, a przynajmniej pod takim kątem tak wygląda dziwnie. to było bardziej zaokraglone :) zakładam że to m40 a nie m42 bo rant masz schowany do wewnątrz. a w m40 (patrząc od przodu) osłona karku nie rozłaziła się aż tak na boki koło mnie stoi po jednym egzemplarzu m40 i m42 więc mam dobre porównanie :) niestety przyczepię się jeszcze textury drewna na mg42. jest taka jakaś plastikowa, tzn zbyt jednolity kolor, zbyt czysta. nie wygląda to fajnie. niewielkim wkładem pracy w tex na kolbie możesz tutaj sporo podniesc jakosc całego mg42 a wtedy bedzie super
dynia Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 MG ładnie wygląda textura metalu fajna drewno bym jedynie zminił za czyste troche
kliment woroszyłow Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Napisano 13 Sierpień 2008 to wciąz wip panowie, modelik nie jest unwrapowany jeszcze, tak więc nad texturkami jeszcze posiedze.
makbol Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Klimet jak zwykle wymiatasz. Czekam na dalsze postępy.
ognisty Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 kliment jak zwykle mnie w kompleksy wpędza... ehh ;)
kliment woroszyłow Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 pora wrócic do rekwizytów i scenki...udłubałem głowe pierwszego zołnierza do scenki...powiedzmy ze on bedzie obługiwał MG 42. Ponizej w hełmie( wariant zimowy), brakuje jeszcze paska pod broda...jest jeszcze u rymarza;) [/img] pozdrawiam!
hcpiter Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 jeb*** ale zes to wymalowal nam kapitanie xD Super ! Fajnie ze dalej cos robsz z ta scenka a skarpeta na glowie wyszla genialnie. Pozdro !
Matchias Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 No ładnie Ale jak tak teraz patrzę na niego to wydaje mi sie że musiałbyś leciutko nosek poprawić, coś mi te dziurki nie leżą. Hełm jak z boku patrzę troche chyba bardziej obły winien być. Ale kominiarka wyrypana w kosmos. Widzę że muszę sie śpieszyć Pozdrawiam
Ania Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Świetna główka, a pamiętam jak usiłowałeś mi wmówić że z organiki jesteś słaby. Można spytać jakie uzasadnienie ma ta farba na hełmie? Jeśli to kamuflaż zimowy, to czemu nie jest cały biały? Gdybym się miała czepiać to bym się czepiła tekstury na tym materiale naokoło szyi, powinna iść wzdłóż a nie pod kątem.
ReflectVision Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 i dlaczego na tym kapslu na helmie mapowanie jest odwrocone o 90* :P chyba osobno nie byly malowane :D ! gotya ! :D
Chrupek Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 ten człowiek wie co robi :-))))))) Boskie...
uncle Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 zimowy zimowy, niemcy jak szla zima brali cokolwiek bialego i chlapali to na wszystko co mozna bylo pochlapac:) malowali tez czymkolwiek, chyba czasem nawet galeziami itp:), z tym ze kliment troche popraw te machniecia pendzlem bo cos fotoszopowate:D
rallyman Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Można prosić o siatke główki ?? ja bym się dołączył i jakiegoś makeing of'a małego skarpetki :D:D
kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Napisano 17 Wrzesień 2008 kawałek siatki i pasek od rymarza przysłali;)
ReflectVision Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 jak Ty to robisz kosiarzu umyslow .
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 światnie! bardzo dobrze twarz wygląda jak na taką ekonomiczną siatkę ;)
FF Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 Super, nie wiedziałem że umiesz organike a tu takie zaskoczenie;p Jedynie za mocne chamfery gdzieniegdzie i oczy za małe. Z tego co wiem to przerwa miedzy oczami powinna byc wielkosci oka a tutaj chyba tak nie ma. I mi szczęka opadła jak zobaczyłem że kliment robi takie głowy:P
Matchias Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 Klimencie z tym paskiem to chodziło mi o to czy takie zapięcie jakie jest u Ciebie było stosowane przez ówczesnych. Nie traktuj tego jako czepianie się :) po prostu ciekawy jestem.
kliment woroszyłow Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Napisano 20 Wrzesień 2008 (edytowane) Mały up co by nie było ze nic nie robie.... spodenki umundurowania zimowego waffen-ss A.D. 1943- powszechne podczas niemieckiego kontruderzenia na Charków. Buty żeby były, będę je robił na nowo. pozdro! Edytowane 21 Wrzesień 2008 przez kliment woroszyłow
Rekomendowane odpowiedzi