Napisano 5 Luty 201114 l ten poprzedni speed bardzo fajny. bo i story telling, i światło, i kompozycja i emocje. ładnie ładnie. węcej takich PS: twoje logo jest za duże.
Napisano 12 Luty 201114 l taka techniczna uwaga do pracy: nie ściemniaj czarnym kolorem, w najnowszej pracy cień jest prawie wyłacznie czarny. Cień jakiegoś przedmiotu to ciemniejszy kolor podstawowy, bądź jego dopełnienie.
Napisano 17 Luty 201114 l Autor \o/ a dziś dzień kota http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiatowy_Dzie%C5%84_Kota
Napisano 17 Luty 201114 l em ten ząbi na siłe malowany. ale kot świetny jak reszta. nie mogę sobie tylko gry przypomnieć w której podobnego widziałem. tak trzymaj i więcej pomarańczu bo dodaje Twoim pracom spida siema
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Autor ;d a tu takie dziwadło nieskończone sprzed pół roku odkopałem na dysku
Napisano 18 Kwiecień 201113 l To przed ostatnie ze szczurkiem świetne, na ostatnim za dużo chaosu, a nic konkretnego nie widać :P
Napisano 5 Maj 201113 l włączyłem se gameplaya na jutubcu, i przyznam nieźle posrane. Swoja drogą zastanawim sie kto kupuje takie gry ;)
Napisano 25 Maj 201113 l jeb... fajne surrealistyczne kolory... w ogóle te ostatnie są na wypasie, brutalizm troche jak w Lobo... niezły z Ciebie popie**ol! pozdron
Napisano 25 Czerwiec 201113 l hehe fajne... ale dla kompozycji mógłbyś dać chmurkę wyżej (tak z 2 cm od lewej i 4cm od rogu)... pozdron
Napisano 27 Czerwiec 201113 l O to mi chodziło... teraz tworzą się dwie charakterystyczne linie przecinające się w miejscu odstrzelenia głowy... no i fragment pustej przestrzeni u góry teraz ma znaczenie bo we wcześniejszej wersji można było śmiało uciąć górę pozostawiając tylko trochę oddechu dla robota... pozdron
Napisano 28 Czerwiec 201113 l Autor hah, a ja jednak wolę swoją wersję i specjalnie ją tak zostawiłem, ale całkowicie czaje o co ci chodzi ;d bardzo doceniam fatygę i krytkę i zapraszam do poprawiania kolejnych bazgrów
Napisano 30 Czerwiec 201113 l Autor superspeedzik machnięty zeby odetchnac od innego speeda, ktory byl z kolei robiony zeby odsapąć od czegoś większego ;D
Napisano 1 Lipiec 201113 l Przejrzałem Twoją teczkę, niezłe dziwności. Nie przepadam za tego typu pracami, ale warsztat masz niezły, nie można zaprzeczyć. Fajne malarskie pędzelki, kompozycje, poczucie bryły i kolorki. Będę obserwował Twoje postępy. Pozdro!
Napisano 6 Lipiec 201113 l Troszkę wyprane kolory wyszły na skórze. Proporcje twarzy też coś nie tego. Brakuje chyba po prostu mocniejszego zaznaczenia światła na postaci, co by była bardziej przestrzenna :)
Napisano 12 Lipiec 201113 l Autor taki bardzo luźny speedzik, żeby się rozgrzać po weekendzie.spodobał mi się i chciałoby się jeszcze przysiąść nad szczegółami i światłem, ale trzeba wracać do zaczętych projektów ;d
Napisano 17 Lipiec 201113 l Autor speed w nowej technice, ktora odkrylem przypadkiem i ktora bardzo przypadla mi do gustu
Napisano 21 Lipiec 201113 l Autor znudziło mi się brudzenie mixbrushem, więc postanowiłem podziałać trochę inną techniką. niestety komp mi nie wyrabiał, więc byłem zmuszony przedwcześnie zakończyć ;d