Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ten poprzedni speed bardzo fajny. bo i story telling, i światło, i kompozycja i emocje. ładnie ładnie. węcej takich

PS: twoje logo jest za duże.

• Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taka techniczna uwaga do pracy:

nie ściemniaj czarnym kolorem, w najnowszej pracy cień jest prawie wyłacznie czarny. Cień jakiegoś przedmiotu to ciemniejszy kolor podstawowy, bądź jego dopełnienie.

Napisano

em ten ząbi na siłe malowany. ale kot świetny jak reszta. nie mogę sobie tylko gry przypomnieć w której podobnego widziałem. tak trzymaj i więcej pomarańczu bo dodaje Twoim pracom spida siema

Napisano

włączyłem se gameplaya na jutubcu, i przyznam nieźle posrane. Swoja drogą zastanawim sie kto kupuje takie gry ;)

Napisano

jeb... fajne surrealistyczne kolory... w ogóle te ostatnie są na wypasie, brutalizm troche jak w Lobo... niezły z Ciebie popie**ol! pozdron

Napisano

WOTBOTkorekta.jpg

O to mi chodziło... teraz tworzą się dwie charakterystyczne linie przecinające się w miejscu odstrzelenia głowy... no i fragment pustej przestrzeni u góry teraz ma znaczenie bo we wcześniejszej wersji można było śmiało uciąć górę pozostawiając tylko trochę oddechu dla robota... pozdron

Napisano

hah, a ja jednak wolę swoją wersję i specjalnie ją tak zostawiłem, ale całkowicie czaje o co ci chodzi ;d bardzo doceniam fatygę i krytkę i zapraszam do poprawiania kolejnych bazgrów

Napisano

superspeedzik machnięty zeby odetchnac od innego speeda, ktory byl z kolei robiony zeby odsapąć od czegoś większego ;D

gun%255Ds.jpg

Gość Wish69
Napisano

Przejrzałem Twoją teczkę, niezłe dziwności. Nie przepadam za tego typu pracami, ale warsztat masz niezły, nie można zaprzeczyć. Fajne malarskie pędzelki, kompozycje, poczucie bryły i kolorki. Będę obserwował Twoje postępy. Pozdro!

Gość Wish69
Napisano

Mi tam w jednym punkcie przyciąga ;)

Napisano

Troszkę wyprane kolory wyszły na skórze. Proporcje twarzy też coś nie tego. Brakuje chyba po prostu mocniejszego zaznaczenia światła na postaci, co by była bardziej przestrzenna :)

Napisano

taki bardzo luźny speedzik, żeby się rozgrzać po weekendzie.spodobał mi się i chciałoby się jeszcze przysiąść nad szczegółami i światłem, ale trzeba wracać do zaczętych projektów ;d

szybkinaut%2Bs.jpg

Napisano

znudziło mi się brudzenie mixbrushem, więc postanowiłem podziałać trochę inną techniką. niestety komp mi nie wyrabiał, więc byłem zmuszony przedwcześnie zakończyć ;d

tmtsvip.jpg

gutt%2B72s.jpg