telthona Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 ten poprzedni speed bardzo fajny. bo i story telling, i światło, i kompozycja i emocje. ładnie ładnie. węcej takich PS: twoje logo jest za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Luty 2011 Autor Share Napisano 11 Luty 2011 @telthona: dzięx, będzie więcej naoglądałem się indian: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 taka techniczna uwaga do pracy: nie ściemniaj czarnym kolorem, w najnowszej pracy cień jest prawie wyłacznie czarny. Cień jakiegoś przedmiotu to ciemniejszy kolor podstawowy, bądź jego dopełnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blejsoid Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 mi tam się podoba takie użycie czerni. ja tu widzę stylizację, a nie błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Luty 2011 Autor Share Napisano 12 Luty 2011 :} zombie portret: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Jaram sie jak zawsze! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Luty 2011 Autor Share Napisano 17 Luty 2011 \o/ a dziś dzień kota http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiatowy_Dzie%C5%84_Kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 em ten ząbi na siłe malowany. ale kot świetny jak reszta. nie mogę sobie tylko gry przypomnieć w której podobnego widziałem. tak trzymaj i więcej pomarańczu bo dodaje Twoim pracom spida siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 american mcgee's alice? http://gfx.gaminator.tv/data/news/8359/4517.2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 dokładnie Status. no nie jest podobny ale mi się skojarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 dzięksik za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 W ostatniej pracy, wersja komiksowa (środkowa, na dole) kozak! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 szybki spontan w przerwie czegoś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 pi pi pi pi pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 To jest po prostu cudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 łał ale wypas! jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 ;d a tu takie dziwadło nieskończone sprzed pół roku odkopałem na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 To przed ostatnie ze szczurkiem świetne, na ostatnim za dużo chaosu, a nic konkretnego nie widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 5 Maj 2011 Autor Share Napisano 5 Maj 2011 hmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 no nie no ta pyta na drągalu mnie rozwaliła.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Po graniu w Dead Rising 2 nawet penis na patyku juz mnie nie zdziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 włączyłem se gameplaya na jutubcu, i przyznam nieźle posrane. Swoja drogą zastanawim sie kto kupuje takie gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 co jak co ale miał jaja ten smok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 24 Maj 2011 Autor Share Napisano 24 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 że tak powiem w pytę xD choć nie przepadam z a pytami na obrazkach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Maj 2011 Autor Share Napisano 25 Maj 2011 oczopląąąąąssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 jeb... fajne surrealistyczne kolory... w ogóle te ostatnie są na wypasie, brutalizm troche jak w Lobo... niezły z Ciebie popie**ol! pozdron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 25 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2011 superszybki bazgr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 hehe fajne... ale dla kompozycji mógłbyś dać chmurkę wyżej (tak z 2 cm od lewej i 4cm od rogu)... pozdron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Przedostatnie dwie prace bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 O to mi chodziło... teraz tworzą się dwie charakterystyczne linie przecinające się w miejscu odstrzelenia głowy... no i fragment pustej przestrzeni u góry teraz ma znaczenie bo we wcześniejszej wersji można było śmiało uciąć górę pozostawiając tylko trochę oddechu dla robota... pozdron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2011 hah, a ja jednak wolę swoją wersję i specjalnie ją tak zostawiłem, ale całkowicie czaje o co ci chodzi ;d bardzo doceniam fatygę i krytkę i zapraszam do poprawiania kolejnych bazgrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2011 superspeedzik machnięty zeby odetchnac od innego speeda, ktory byl z kolei robiony zeby odsapąć od czegoś większego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 miał być szybki szkicyk, ale przysiadłem chwilę dłużej jednak ;d ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Przejrzałem Twoją teczkę, niezłe dziwności. Nie przepadam za tego typu pracami, ale warsztat masz niezły, nie można zaprzeczyć. Fajne malarskie pędzelki, kompozycje, poczucie bryły i kolorki. Będę obserwował Twoje postępy. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Jak dla mnie brakuje nasycenia i jakiegoś punktu co przyciągnie wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Mi tam w jednym punkcie przyciąga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2011 ;D szybki fanart jednej z postaci z http://www.leagueoflegends.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Lipiec 2011 Share Napisano 6 Lipiec 2011 Troszkę wyprane kolory wyszły na skórze. Proporcje twarzy też coś nie tego. Brakuje chyba po prostu mocniejszego zaznaczenia światła na postaci, co by była bardziej przestrzenna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 12 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2011 taki bardzo luźny speedzik, żeby się rozgrzać po weekendzie.spodobał mi się i chciałoby się jeszcze przysiąść nad szczegółami i światłem, ale trzeba wracać do zaczętych projektów ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 14 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2011 szybki test nowych textur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2011 żartobliwa ilustracyjka na szybko. wszystko szybko ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 17 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2011 speed w nowej technice, ktora odkrylem przypadkiem i ktora bardzo przypadla mi do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2011 w końcu coś nie na szybko ;D THE WOLF SHARK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 nieźle pokręcony wilkorekin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 znudziło mi się brudzenie mixbrushem, więc postanowiłem podziałać trochę inną techniką. niestety komp mi nie wyrabiał, więc byłem zmuszony przedwcześnie zakończyć ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 wilkorekin w pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 kolejny speedfanarcik z league of legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 11 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2011 abstrakcyjny landskejp, znajdzie się na pewnej okładce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi