pecet Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 24 h na nogach chyba raczej na d*pie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Strażnik Teksasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Matchias : klik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 A ja tak w sumie nigdy się nie pokazywałem... Miło mi, Szymon jestem. :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 widać, że za dużo przed kompem siedzisz :D te oczka przekrwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 To nie od kompa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 O lol Adam, aleś wredny. :P Pewnie, że od kompa. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Dawne dzieje: kadr z "Ogniem i Mieczem", scena pojmania Skrzetuskiego przez Kozaków. Jednego z nich grałem ja (ten w środku, na pierwszym planie). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 holy... cow! o jezusie maryjo.. ło matko bosko kochano! zapuść takie wąsy shogun! :D:D a tutaj tweety na dachu w pierwszy wolny weekend czerwca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 cwiczysz parkera? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Shogun o lol... xD Tweety ja to myśłałem, że każdy weekend jest wolny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 Johny: nic nie ćwiczę, ja tak normalnie chodzę :) pressenter: nie dla każdego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Johny: nic nie ćwiczę, ja tak normalnie chodzę :) chyba po wafle;P a tak w ogóle świetna fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 A ja się pochwalę swoją latoroślą :) Muszę przyznać, że to niesamowite uczucie zostać ojcem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 ile robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Pogratulować skilla, niezły model. Jak zrobiłeś materiał skarpetek? xD A serio to gratulacje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 I juz ma limo. Tak trzymac! Trzeba bic od malego, bo bedzie rozpuszczone i marudne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 On nie jest agresywny, on po prostu dominuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Bry ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 makak_ - do czego jest ten tajemniczy czerwony guzik na pasach? rakiety czy katapulta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 ttaaddeekk - z doświadczenia wiem, że robi sie szybko, tylko długo sie renderuje:) wiem bo mi sie teraz drugie renderuje:) makak_- Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Makak - gratulacje... Ale, STOP przemocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Dzięki chłopaki :) ttaaddeekk - sam poród trwał 5 min. (brałem udział i trzymałem się dzielnie, ale przy przecinaniu pępowiny zrejterowałem) i moja pierwsza myśl była: jak to już? A potem oczy mi się zeszkliły na widok malca. Dzięki pressenter :) Reanimator - ano przesunął się na finiszu to i się poobijał się przy wychodzeniu ;) SWRSC to pewnie guzik bezpieczeństwa ;) Matchias - dzięki :) sly - dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 heya w upalne popoludnie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 leszek pokaż się z frontu bo z profilu to wyglądamy jak bliźniaki jednojajowe:) Chociaż ściąłem wlosy to już nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Poka klatę, poka klatę...! :D BTW - fajowy monitor. nie Lepiej wyjść na niego jako rozszerzony pulpit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) lucek91 :D hahaha no ciekawe ciekawe :D zawsze mowilem ze mnie podmienili wiec kto wie :D sly: niestety prz kompie miesnie nie rosna :D a ja dbam o linie (jak widac ) a monitor hmmm ujdzie...poki co uzywam tylko jednego...bo mi stacjonarny komp zdechl ;)wczesniej jechalem na dwoch...a teraz do laptopa podlaczam tymczasowo :) Edytowane 24 Lipiec 2009 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Fight Club? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Za gruby jesteś Świerszczu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Świerszczu, rządzisz. To charakteryzacja, Photoshop, czy zatakował Cię chodnik znienacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Leru: Twoja ***** jest za gruba ! Shogun: u mnie na wsi niebezpiecznie. Ludzie z photoshopa potrafia zaatakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 (edytowane) [edit ]Edward za bardzo zmrużył oczka a światło trochę źle ustawili: Świerszcz nadal niedościgniony. Edytowane 26 Lipiec 2009 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Światło trochę nie to. Już myślałem, jakby Cię tu podrasować pod oryginał, ale... skopałeś świato, Świerszczu tym razem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 to oni skopali. Nie potrafili mnie skopiować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Czy dziewczyna mi coś sugeruje kupując mi taką koszulkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Porównaj ze spamem, jaki dostajesz na maila, odrazu zrozumiesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 yyyy piksar na diecie jestes ? bo co fota to chudszy jestes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Oprócz 3d interesuje się jeszcze deskorolka moją i sztuczkami: elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Wczoraj w godzinach późno-nocnych, zostałem Zaatakowany w swoim własnym domu. Pomimo że straciłem trochę Krwi, udało mi się zrobić zdjęcie napastnikowi zanim uciekł. Omijajcie typa szerokim łukiem. (pomysł na foto zaczerpnięty od Altus'a) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Oprócz 3d interesuje się jeszcze deskorolka moją i sztuczkami: elo. deskorolkę widzę... a gdzie sztuczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 nie widzisz, że napisał, że deskorolka JEGO? o tym ze sztuczki sa jego nic nie wspomniał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 deskorolkę widzę... a gdzie sztuczki? Trial na PSa się skończył. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Sly, niezle, grats;) A myslalem, ze w Twoich zylach plynie czarna smola;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Na zakupach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 hehe, chodzilo mi o sztuczki deskorolkowe ;) zapomniałem podpisać, ze pierwsze zdjęcie to kick flip a drugie to crooked grind. Lucek- sprzedajesz się w sklepie ? ;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Lucek- ile masz litrów? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 tani jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 tani jesteś To było okrutne... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Czy dziewczyna mi coś sugeruje kupując mi taką koszulkę ? Wciągasz czy schudłeś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi