Camel Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 witam... jak tytuł mówi... przedyskutujmy sobie. po co nam 3d w życiu, i dlaczego niektórzy sie przy tym załamują, inni są cierpliwi... to właśnie ja jestem załamany... :rolleyes:
Reanimator Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Nie przejmuj sie. Jak skonczysz 14 lat to Ci przejdzie;) ;P Jako nastepny temat proponuje "Uzdrowicielskie zastosowania Photoshopa - przyklady z zycia codziennego". ;)
aduko Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Hmm jednym z aspektów 3d w życiu jest kasa :) Sposób zarabiania na życie :)
dzudzu Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 w ogóle życie samo w sobie nie ma sensu, sami musimy sobie go nadać... to oczywiste.
Dirk Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Jako nastepny temat proponuje "Uzdrowicielskie zastosowania Photoshopa - przyklady z zycia codziennego". ;) Późno już musi być skoro przeczytałem zamiast "uzdrowicielskie" to "uwodzicielskie". Takie zastosowania w sumie też są w niektórych gazetach ;) Mi 3d w życiu jest potrzebne-lepiej się ogląda przekładnię zębatą w 3d niż w 2d ;)
JunioR Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 no 3d to hajs kasa manymany jo na rapie bling bling złote fury i laski wszędzie.
aduko Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Złotej fury jeszcze nie ma :P Ale wyżyć się da :)
mirach Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 ty to lubisz spamowac to forum. Rob wiecej grafik, a mniej siedz na forach to ci przejdzie :)
hcpiter Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 jol hajs mamy hajsu, many, many jabłka banany ! ;) Jak ja kocham patrzec na 3d pryzmatem siana ! ;) A sens zycia dosc glupi temat tymardziej ze to jest zajecie a nie jakas droga zycia nie popadajmy w paranoje :) Pozdrawiam
tweety Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 po co nam 3d w życiu Po nic. 3D to tylko narzędzie. Skoro narzędzie porównywalne z młotkiem wprowadza Cię w stany depresyjne... skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą albo najlepiej nie zażywaj tego więcej. Skoro już tak zaczynasz ładnie filozofować... to co to jest to 3D o którym piszesz?
aspenboy Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 No co ty? Wszyscy wiedzą, że 3D to wódka, konserwy, dziwki bez przerwy.
Gość Cornelius Scipio Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Jak to po co ??!! By dociułać do 1-ego, kiedy kończy się 15-ego :D Pzdr.
Leru Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 to właśnie ja jestem załamany... Ojej! To straszne po prostu, STRASZNE! Mogę Ci powiedzieć tylko, że albo dajesz tu cycki albo... ;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 3d jest po tooo zeeeby sobie wykreaturować cojsik fajnego i podziwiać se to se :) A i mozna oczywiscie - jak to koledzy pisza wyzej - zarobic troche kasiury i szpanowac przed lahonami ;P I mozna pokazac swoje "wypociny" na forum max3d.pl i poznac ciekawych luuudziii, ktorzy sa tak samo skrzywieni psychicznie i to NADAJE SENS ŻYCIU :) Pozdrawiam Wszsytkich w swiecie realnym jak i 3de :)
dzudzu Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Chłopak chciał pogadać w dziale "wolne dyskusje" a wy się nabijacie. Wstyd!
ttaaddeekk Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 po nic, zajmij sie piciem wina, podrywaniem lasek, i robieniem glupich rzeczy, 3d sie zainteresuj jak bedziesz mial 26 lat i bedziesz szukal pracy. jezeli jestes starszy niz 26 lat to hmm... faktycznie daj tu lepiej cycki :D
mirach Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 3d jest po to zeby sobie te cycki zrobic jak ich nie masz. Fajny ten wieczorny spam.
piotrek Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 w ogóle życie samo w sobie nie ma sensu, sami musimy sobie go nadać... to oczywiste. Z jakiego to filmu czy książki? Wiem, że coś takiego było, ale nie mogę sobie przypomnieć, gdzie. "Życie nie ma sensu ─ trzeba mu go nadać samemu..."
ttaaddeekk Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 piotrek pewnie nie jednej/jednego zeby zycie bylo takie proste jak spamowanie na max3d :D
kliment woroszyłow Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 w końcu dział wolne dyskusje od spamowania jest....wiec nie rozumiem waszego zdegustowania ;) a takie mondre tematy dyskusyjne są najlepsze! ( i jeden post do przodu! tez mi sie podoba to spamowanie :) )
Gotham Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Nie łam się, nie porzucaj 3D... Bez ciebie nie damy sobie rady :(, już czuję się zagubiony. Niech mnie ktoś przytuli ;(. Pograj sobie w FPP przed Q1 to poczujesz po co ludzie nad tym się wykrwawiają... Inne zastosowania to oszukiwanie ludzi w kwestii wyglądu czegoś, w pl głównie wyglądu ich przepłaconych domów.
CzAk1 Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 3D jest po to, by nie było płasko XD! Jak mi idzie dzisiaj myślenie? 1
peterr Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 3d jest po to zeby sobie te cycki zrobic jak ich nie masz. swój chłop :D a jaki jest ten jedyny sens życia bo zapomniałem ?
Shogun 3D Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 A, to tu można pisac co sie chce, byle o życiu i 3d? Karol, a CZY DE majtki w końcu z siebie zdejmiesz i dasz mi do prania, bo już zaczynają żyć własnym zyciem? - zawołała Halinka z łazienki pochylona nad pralką.
Stalker Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 3d jest dla tych, co nie umieja ladnie rysowac w 2d :D lol
Filip Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 Moze sie przyda: http://www.cgarchitect.com/vb/28616-white-dots-my-vray-rendering-help.html
wormer Napisano 31 Marzec 2009 Napisano 31 Marzec 2009 ;795634']3d jest dla tych' date=' co nie umieja ladnie rysowac w 2d :D lol[/quote'] Tu siem zgadzam, rysować nie potrafię, a photoshop się na mnie wypiął więc moja jedyna nadzieja w czy de. Jak sie mi nie uda to moje życie będzie bez sensu/3d.
Hynol Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Rysowanie to w 80% kwestia nauki a nie talentu. Jak się go nie ma to dobra szkoła i po kłopocie...
Shogun 3D Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Ale te 20% to jest właśnie to wyczucie plastyczne, które decyduje o poziomie artyzmu.
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 (edytowane) dzięki chłopaki, zwłaszcza mirach na pewno mi przejdzie zamiast gadać ciągle na forum, bo to jakaś się ze mną cholera robi :D :P Reanimator - nie mam 14 lat tylko 17 xD SWRSC - zmienić dealera albo brać połowę? Ciekawe :) :D kilment woroszyłow hehe, fajnie że Ci się spodobało tutaj x) Leru nie przerażaj sie tak ;) Robienie cyców jak się ich nie ma... LOL :D Gotham ! nie porzucę 3d, dziękuję za przyjemny klimat jaki w moją głowę walnąłeś :) Wszyscy, co się dosyć pozytywnie i ciekawie wyrazili zasługują na reputację ale nie nałapię się bo jestem przemęczony.. :P WiOSnA siĘ ZaCZynA i szukamy inspiracji :D:D:D Edytowane 1 Kwiecień 2009 przez Camel
bartolomeo Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 przeczytałem dyskusję. sens życia = cycuszki! 3d sie nie liczy. jeaaah! dawajcie te cycuszki!
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 bartolomeo :P sens życia w 3d - jak nie masz dziewczyny to idź wymodeluj ją w 3d :D:D:D Wy wszyscy.... Wiek? Ja się uczę wytrwałości i samozaparcia, % się przyda, cielska wyobraźnia... najlepiej mi będzie jak dożyję 21 roku zycia.... :P
Filip Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Moze sie przyda: http://www.cgarchitect.com/vb/28616-white-dots-my-vray-rendering-help.html Chyba mi się wczoraj wątki pomyliły:D. 1
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 Filip eee tam :) artykuł pasuje do tego wątku bo siłownia jest świetną inspiracją :D ------> bez zaprawy fizycznej nie siada się do komputera, bo przez to się traci wenę do siedzenia na fotelu :P -------> powinniśmy założyć wątek: 3D a zdrowie fizyczne i psychiczne :D
Shogun 3D Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Jest taki wątek. o schorzeniach zawodowych. Poszukaj, to przy okazji Górnika Roku zgarniesz.
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 masz do niego link? albo zanim mnie karoshi dopadnie, sam ogarnę się i poszukam :) karoshi = jap. śmierć z przepracowania.
mirach Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 A skoro juz tak zaczeles watek o tobie. To mozesz powiedziec co ci tak na tych nabijaniu postow zalezy? Np tutaj, 2 posty, zupelnie nic nie majace wspolnego z dyskuja. Pozycjonujesz sie na googleczy jak? :) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=55392 Ja nie twierdze ze userzy tego forum sa swieci, kazdy pospamowac troche lubi, ale ostatnio zaczynam bac sie otworzyc konserwy bo Dunablaster mogl tam komentaz zostawic :D
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 eeej, masz się czego bać jak Bill Gates będzie w konserwie, Dunablaster jest na to za cienki. Ja tak naprawdę chcę pogadać o życiu a nie w celu robienia sobie większej liczby postów :P często w postach lubię wyrażać swoje zachcianki :D
aspenboy Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 To talk about life you have to own one first ;)
Destroyer Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 To talk about life you have to own one first true true ;) najlepiej kupić na allegro bo są tanie i duży wybór :D jak nie masz dziewczyny to idź wymodeluj ją w 3d wierz mi szybciej i łatwiej jest wyrwać w realu :D
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 (edytowane) TO WĄTEK O ŻYCIU, o życiu z jakim się musi zmagać grafik jak ja, który zastanawia się nad sensem życia w powiązaniu z zamiłowaniem do 3D :D wstydźcie się śmiać, bo zycie to poważna sprawa :D:D:D Ludzie, jak macie uważać mnie za egoistę, to lepiej nie gadać. zamykamy się wszyscy bo podsumowałem sobie: -- CZYDE JEST SMAKOWITYM UZUPEŁNIENIEM ŻYCIA, SPOSOBNOŚCIĄ NA KASĘ, LEKCJĄ CIERPLIWOŚCI I WYTRWAŁOŚCI, SAMOZAPARCIA, JEDNĄ Z DRÓG DO SŁAWY -- może wam się jako tako wydaje że to śmieszne co mówię, ale dla mnie life's brutal. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za śmiechy szczere i pogardliwe. Zamknąć wątek, ale jak? Edytowane 1 Kwiecień 2009 przez Camel
mirach Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 TO WĄTEK O ŻYCIU, o życiu z jakim się musi zmagać grafik jak ja, który zastanawia się nad sensem życia w powiązaniu z zamiłowaniem do 3D hmm, to czemu nic jeszcze na ten temat nie napisales? A tak seriously, niech ktos milosierny zamknie ten watek.
Marcin Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Stary, zajmij się czymś w ten piękny wieczór, zrób komuś psikusa a nam przyjemność i odpuść sobie.
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 oj właśnie mam zawroty głowy... litości, po prostu, skoro kocham 3d i nie chcę się z tym rozstać, a mam trudności z rozwojem w tworzeniu 3d to nie wiem co będzie z moją przyszłością. Załamanie się jest moim zmotywowaniem się do napisania tego wątku. Ja wszystkich was proszę dajcie spokój i zapomnijcie o tych bzdurach, bo to bardzo niewielki kawałek Waszego życia.
Rekomendowane odpowiedzi