siwy Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam. Postanowiłem wrzucić parę domków robionych ostatnio i trochę wcześniej. Wrzucam kilka żeby nie zanudzać :) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 detal: Edytowane 6 Maj 2009 przez siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 bardzo przyjemne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) ostatnie 3 bardzo fajne, reszta to takie składaki jakieś :) ale też pozytywnie no ja po prostu jestem spaczony na punkcie all in czy de :D Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez carlosss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 O cicho siedziales swego czasu a tu widze ostro pracowales :) Bardzo mi sie podobaja, te gorne to takie wiadomo pod katalog ale dwa ostatnie to naprawde ladnie wyszly. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Bardzo przyjemne zwłaszcza te wieczorne! Poprzednie też fajne tylko trochę drzewka odstają (zwłaszcza te na pierwszym planie). Mógłbyś na 1,5,6,7,8,9,10 dodać taki glow na drzewach jak dałeś na 2 i 4. Trochę zblurować maskę i lepiej się wlepią w tło. Ale i tak git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 bardzo ladne szczegolnie ostatnie powalaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Naprawdę świetne prace, miejscami trzeba dobrze szukać łączeń... Ten z basenem chyba najlepszy, chociaż z psami też nieźle... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 super renderki zwłaszcza dwa ostatnie ! pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasmine Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 dwa ostatnie świetnie wyszły, budynek współgra z otoczeniem i tło nie wygląda na doklejone :) ładne światło gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 KLASA!!!!!!! ZIOM!!! NAPRAWDĘ zwłaszcza te ostatnie obrazki...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Niedoczepialne. Cukierkowo. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Ooo, znajome domki po części ;). Pierwszy i dwa ostatnie najlepsze. Widzę, że też robisz składankę. Gdybyś bardziej dopracował cienie wyglądałoby to o wiele lepiej bo się bardzo rozjeżdżają lub ich wogóle nie widać pod krzewami. Niektóre drzewka też przydałoby się odwrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Swietne wizki i nie bede tu oryginalny ale dwie ostatnie najlepsze, tzn mi sie najbardziej podobaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 siwy wiesz, że 2 ostatnie ubóstwiam :D świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksymilion Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 przed ostatni jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 moja opinie znasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 heh, moja też! nocne są na maxa! 5 gwiazdek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 no gdybym na własne oczy nie widział że Ty to malujesz w MS PAINT to bym w życiu nie uwierzył ! a tak serio to przez te dwie ostatnie wizki nocne to te dzienne wyglądają jak ubodzy kuzyni , chyba powinieneś założyć dwa wątki ;) nocny i dzienny gratki Siwy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 ostatni powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Bardzo przyjemne w odbiorze wizki a nocne/wieczorne to już jazda bez trzymanki:) moja opinie znasz :) Ale ja nie znam a chciałbym znać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martenka Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 bardzp mi sie podobaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Dzięki za wszystkie komentarze. Cieszy mnie że prace się podobają. W razie pytań służę pomocą. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 (edytowane) To ja mam pytanie z cyklu czepialskich. Czy to tak będzie w realu? ;P Jakby co to wywalę. Edytowane 17 Kwiecień 2009 przez pionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2009 nie, w realu będzie troche inaczej :) . W sumie to była gdzieś wersja poprawiona a tu przez nieuwagę dałem tą starą. gratuluję wprawnego oka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Render wyżej jest już OK :) To czepianie się to tylko z czystej niewymuszonej sympatii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 To ja mam pytanie jak oswietliles te dwa ostatnie ? :) moga byc przyklady w postaci screenow ;) Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2009 screeny może zrobię innym razem. tak na szybko to: sky + iesy + vraylight w środku domu i niektóre lampy zewnętrzne też na vraylightach. Hdrka w odbiciach tylko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 klasa sama w sobie pieknee ostatni super :] i pozamiatales Ziom miazdzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 dzieki wielkie :) + pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 no robi wrażenie :) aczkolwiek czasami elementy foto dziwnie wklejone, szczególnie ten passat. No i wydaje mi się, że nie usuwałeś tła zza szyb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 wszystko jest zajefajne :) Teraz wiem kto dawał mi cenne rady ;] Nie pasuje mi tylko pies na 3 renderzde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Wizualki super, ostatnie dwie jakoś najbardziej mi przypadły.... Czy przy okazji mógłbyś zdradzić patent na dachówkę, bardzo ładnie wyszły. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2009 dachówka robiona mapą displacement. mapa robiona z modelu 3d dachówki - render przez vray z-depth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 18 Kwiecień 2009 Share Napisano 18 Kwiecień 2009 A łączenia dachu też mają disp czy to jest wymodelowane?? :) Np. Rendering 4. . Robię scene z dachem i moja referka coś takiego posiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2009 modelowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2009 dodałem zbliżenia ostatniej wizualki w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Świetny detal światło i w ogóle wszystko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 No ładnie panie Siwy :). Teraz dzięki zbliżeniom widać, że żeś na materiałach oszczędzał przy budowie bo jak nie lewitacja to cięcie w polygonach no chyba, ze te klosze to takie mają tam być ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Fajne domki, ładne swiatelko i kolory, pewnie mozna by sie czepić kilku detali ale to czepialstwo by było:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur03 Napisano 7 Maj 2009 Share Napisano 7 Maj 2009 Gratuluję, wszystkie są super ale na 11 i 12 nie mogę się napatrzeć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 ..........nice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PT82 Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 git produkcja!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Znalazłem jeden z twoich obrazków na okładce jakiejś książki z projektami domów na dworcu w Katowicach, chciałem nawet kupić, ale kiosk zamknięty byl :/ W druku (zza szyby oglądane) wygląda miodnie :) mój telefon nie poradził sobie niestety ze zrobieniem rewelacyjnego zdjęcia, ale fakt został udokumentowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 :) tak to moja okładka. W druku rzeczywiście wyszło lepiej niż na ekranie, doszła folia błyszcząca na fragmentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 już chyba nie pierwsza okładka siwego ;) też widziałem w realu i wygląda bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi