Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam. Postanowiłem wrzucić parę domków robionych ostatnio i trochę wcześniej. Wrzucam kilka żeby nie zanudzać :)

1

1.jpg

2

2.jpg

3

3.jpg

4

4.jpg

5

5.jpg

6

6.jpg

7

7.jpg

8

8.jpg

9

9.jpg

10

10-2.jpg

11

11.jpg

12

12.jpg

detal:

detal.jpg

Edytowane przez siwy
  • Odpowiedzi 44
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

ostatnie 3 bardzo fajne, reszta to takie składaki jakieś :) ale też pozytywnie

no ja po prostu jestem spaczony na punkcie all in czy de :D

Edytowane przez carlosss
Napisano

O cicho siedziales swego czasu a tu widze ostro pracowales :)

Bardzo mi sie podobaja, te gorne to takie wiadomo pod katalog ale dwa ostatnie to naprawde ladnie wyszly.

Pozdrawiam :)

Napisano

Bardzo przyjemne zwłaszcza te wieczorne! Poprzednie też fajne tylko trochę drzewka odstają (zwłaszcza te na pierwszym planie). Mógłbyś na 1,5,6,7,8,9,10 dodać taki glow na drzewach jak dałeś na 2 i 4. Trochę zblurować maskę i lepiej się wlepią w tło. Ale i tak git!

Napisano

Ooo, znajome domki po części ;). Pierwszy i dwa ostatnie najlepsze. Widzę, że też robisz składankę. Gdybyś bardziej dopracował cienie wyglądałoby to o wiele lepiej bo się bardzo rozjeżdżają lub ich wogóle nie widać pod krzewami. Niektóre drzewka też przydałoby się odwrócić.

Napisano

no gdybym na własne oczy nie widział że Ty to malujesz w MS PAINT to bym w życiu nie uwierzył !

a tak serio to przez te dwie ostatnie wizki nocne to te dzienne wyglądają jak ubodzy kuzyni , chyba powinieneś założyć dwa wątki ;) nocny i dzienny

gratki Siwy !

Napisano (edytowane)

To ja mam pytanie z cyklu czepialskich. Czy to tak będzie w realu? ;P

db2a2881d6bd31f5.jpg

Jakby co to wywalę.

Edytowane przez pionix
Napisano

nie, w realu będzie troche inaczej :) . W sumie to była gdzieś wersja poprawiona a tu przez nieuwagę dałem tą starą. gratuluję wprawnego oka :)

Napisano

screeny może zrobię innym razem. tak na szybko to: sky + iesy + vraylight w środku domu i niektóre lampy zewnętrzne też na vraylightach. Hdrka w odbiciach tylko.

• Like 1
Napisano

no robi wrażenie :) aczkolwiek czasami elementy foto dziwnie wklejone, szczególnie ten passat. No i wydaje mi się, że nie usuwałeś tła zza szyb :)

Napisano

Wizualki super, ostatnie dwie jakoś najbardziej mi przypadły.... Czy przy okazji mógłbyś zdradzić patent na dachówkę, bardzo ładnie wyszły. Pozdrawiam.

Napisano

A łączenia dachu też mają disp czy to jest wymodelowane?? :) Np. Rendering 4.

dach.jpg. Robię scene z dachem i moja referka coś takiego posiada :D

Napisano

No ładnie panie Siwy :).

Teraz dzięki zbliżeniom widać, że żeś na materiałach oszczędzał przy budowie bo jak nie lewitacja to cięcie w polygonach no chyba, ze te klosze to takie mają tam być ;).

Napisano

Znalazłem jeden z twoich obrazków na okładce jakiejś książki z projektami domów na dworcu w Katowicach, chciałem nawet kupić, ale kiosk zamknięty byl :/

W druku (zza szyby oglądane) wygląda miodnie :)

mój telefon nie poradził sobie niestety ze zrobieniem rewelacyjnego zdjęcia, ale fakt został udokumentowany.

siwyj.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności