kliment woroszyłow Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 (edytowane) Kolejny francuz. Char B1, na nim wzorowali chyba pojazdy do warhammera ;) Póki co tyle: Edytowane 22 Lipiec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Ejjjj, a co to się stało z poprzednim francuzem? :) EDIT: To fajny pomysł. Nie ma co komentować, bo jest świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 bedą oba w scence :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Klimek robisz go w skali 1:35?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Renault ;) powodzenia chociaż model będzie rewelacyjny to pewne, jeszcze tylko ładna scena;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Ejjjj, a co to się stało z poprzednim francuzem? :) Hmmmmm..... Sformatowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Bardzo to ładne znów. Jak patrzę na Twoje prace to mam ochotę odpalić maksia, oreintuję się, że jestem w pracy, przychodzę po 8h do domu i nie mam już mocy przerobowej... kurza stopa!! Sześciokątne nity... :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 kliment ja zawsze jedzie z koksem. Czekam na kolejne upy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Swietnie, ze cos nowego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 No i teraz widać jak pracuje polska straż pożarna, oj nieładnie :P A na serio to jak zwykle super i nie ma się do czego doczepić :) Czekam na postępy i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 mam wolne to dłubie, z praca w straży pożarnej to nie koliduje ;) zresztą w innym topiku Mrys to juz ładnie wytłumaczył . kolejny mały upek, poza kratą w wielkim otworze bok prawie skończony, teraz zrobic z tego skrzynie , dać płozy slizgowe pod gąskę, koła i juz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Kolejny Charles Aznavour!? Na tych gąsiorach to tylko śluzu brak i będzie ślimak! A tak poważnie, piękny modeling Wojtuś. Jak zwykle z resztą. Dopiero początek a kopara już rozdziawiona. Ale ze scenką to Cię przypilnujemy :P P.S. Tyle tego robisz i w taki mistrzowski sposób, że może nakręcisz jakiś videotutorial w formie musicalu czy coś? Ja czekam w każdym razie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 peter_f co Ty Kliment sie Swoimi sekretnymi technikami modelowania z nikim nie podzieli:) Klimek coś Ci wolno idzie, jak na Twój standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 wiem, ze wolno...ciekawe jak ty byś sobie poradził modelując z dwiema wiewiórami baraszkującymi w brodzie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 koła napinające i napędowe : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 ...przylaczam sie do prosby peter_f'a - chce obejrzec musical na temat powstawania twoich pieknych modeli - chocby i z muzyka na dwie wiewiory i jedna brode :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Czyli jeszcze musze modelować do rytmu muzyki co? 3D to wszechstronna dziedzina jednak :D Wyprzedzajaco wrzucam kawałek siatki... bo pewnie i tak poprosicie siatkomaniacy wy! :P na dzisiaj starczy, dobranoc się z wami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Rewelacja Wojtuś. Jak dla mnie to możesz już dalej nie rzeźbić. Już to wygląda bardzo smakownie! Tak w ogóle to super ujęcia. Już teraz czuć ogrom! Piękne! Gwiazdy! 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Cześć Jak zwykle dajesz czadu. Pogoń wiewióry niech Ci jedna naciska shift a druga ctrl, będzie jeszcze szybciej :-) Co do musicalu - to chyba by misuał być podkład z bardzo ostrego techno, żeby za Tobą nadążyć :-)))))) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) peter_f - wciąż mam smaka na modelowanie to jeszcze pomodeluje troszku mimo ze juz starczy ;)dzięki druhu! goran- cześć ziom! fajnie cie znów widzieć. EDIT: troche nitów i płozy slizgowe pod gąski: Edytowane 9 Lipiec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Jak zwykle kilersko to wygląda , aż sie boje zobaczyć gotowy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Vorenus- a ty co się tak ukrywasz ostatnio? kółka jezdne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Klimek wybacz stary, nie mogę sie powstrzymać:) ale masz za dużo ogniw:D Twoje mają troszku inny kształt, są przede wszystkim krótsze, i pewnie dlatego wlazło ich więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) robione tak jak na princie . ;) spasowały niemal idealnie więc nie sądzę zeby było ich za dużo. Edytowane 9 Lipiec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Klimek przyjacielu nie gniewaj sie na mnie:) U Ciebie naliczyłem 66 ogniw w tankach wyszukanych na googlach 64, teraz muszę sobie oczy czymś zakroplić bo mi łzawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psdmag Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 66 potwierdzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) oki oki, jak przeczytałem posta nie miałem czasu sie tym zająć, racja, nie da sie ukryć , jakimś sposobem wyszło 66 :/. Dzięki Mathias, właśnie kończe to poprawiać. Policzymy się jak sie spotkamy:D Edit: skonczone;) Edytowane 10 Lipiec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Policzymy się jak sie spotkamy:D Ej tam, wystarczy że piwko postawisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Klimek przyjacielu nie gniewaj sie na mnie:) U Ciebie naliczyłem 66 ogniw w tankach wyszukanych na googlach 64, teraz muszę sobie oczy czymś zakroplić bo mi łzawią. Ale wtopa! Dobrze że Patrona w pobliżu nie było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 no w końcu coś francuskiego :p i znowu zmiażdżysz detalem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) świerszczu- tyle że to renault a nie pażot :D Edytowane 10 Lipiec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 (edytowane) troche przodu domodelowałem, jeszcze brakuje sporo ale zarys już widać: Edytowane 13 Lipiec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Bez wieżyczki wygląda rewelacyjnie. Jak czołgi z IWŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 RA-Zgadzam sie, ma więcej z I wś z wygladu niż z drugiej. kolejny up: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 bez komentarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Kliment - jedyne co mnie zastanawia to dlaczego jesteś strażakiem a nie siedzisz w jakimś czołgu na poligonie (żeby nie było, że na parking cie w czołgu nie wpuszczają) lub pod czołgiem w warsztacie. Tylko nie wymiguj się, że w czołgu ci się komp nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 fantastyczna robota Wojtuś... kurka jak ja bym tak chciał modelić :( Mistrzu - pokłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATG Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Piękne kurde kiedy ja tak bedę umiał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 jeszcze nie pora na nią ale w bonusie na noc;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 Pięknie idzie. Ale rzeczywiście, lepiej wygląda bez wieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 Świetnie, świetnie, idziesz jak burza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2009 wreszcie można wsadzić kierowcy palec w oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Ciekawe czy jest jakiś hardkor na sali co wsadzi kierowcy palec do oka podczas jazdy :D A model wypas na maksa, cierpliwości panie to ty masz pod dostatkiem. Czekam na tego finała bo chce iść wreszcie do dentysty po tą nową szczęke. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 A wnętrze będzie? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 model ok, juz nas nie zaskoczysz ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 чудо, красота, отличен модел !!! Ponieważ wieje tu nudą, bo wszystko jest rewelacyjne i komenty też nudne, bo tylko że super, postanowiłem prawić komentarze w języku starożytnych bułgarów jak obiecałem ;P Wiem, wiem, brakuje faktury kamienia i wyszczerbienia na ogonkach, ale musi wystarczyć! Co tu gadać?! Mistrz i gwiazdy (5)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 miażdząca robota - jak zwykle pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 piksar- dawno cię nie było, dzięki!:) zaczynam dodawać szpeje za wieżyczką , ale do konca jeszcze sporo brakuje. Póki co tyle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Ja dla odmiany nie będę się zachwycał modellingiem tylko tempem pracy...naprawdę lecisz jak maszyna. Mało pożarów ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 pożarów mało, gdyby jeszcze nie było tych biegających pum czy innych lampartów to byłby juz całkiem luzik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi