Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 91
  • Wyświetleń 19,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ejjjj, a co to się stało z poprzednim francuzem? :)

EDIT:

To fajny pomysł.

Nie ma co komentować, bo jest świetnie.

Napisano
Ejjjj, a co to się stało z poprzednim francuzem? :)

Hmmmmm..... Sformatowany?

Napisano

Bardzo to ładne znów. Jak patrzę na Twoje prace to mam ochotę odpalić maksia, oreintuję się, że jestem w pracy, przychodzę po 8h do domu i nie mam już mocy przerobowej... kurza stopa!!

Sześciokątne nity... :F

Napisano

No i teraz widać jak pracuje polska straż pożarna, oj nieładnie :P A na serio to jak zwykle super i nie ma się do czego doczepić :) Czekam na postępy i pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

mam wolne to dłubie, z praca w straży pożarnej to nie koliduje ;) zresztą w innym topiku Mrys to juz ładnie wytłumaczył . kolejny mały upek, poza kratą w wielkim otworze bok prawie skończony, teraz zrobic z tego skrzynie , dać płozy slizgowe pod gąskę, koła i juz :)

68cac691f837b596.jpg

fb7e9cd515ee67f5m.jpg

Napisano

Kolejny Charles Aznavour!? Na tych gąsiorach to tylko śluzu brak i będzie ślimak!

A tak poważnie, piękny modeling Wojtuś. Jak zwykle z resztą. Dopiero początek a kopara już rozdziawiona. Ale ze scenką to Cię przypilnujemy :P

P.S. Tyle tego robisz i w taki mistrzowski sposób, że może nakręcisz jakiś videotutorial w formie musicalu czy coś? Ja czekam w każdym razie :)

Napisano

peter_f co Ty Kliment sie Swoimi sekretnymi technikami modelowania z nikim nie podzieli:)

Klimek coś Ci wolno idzie, jak na Twój standard.

Napisano

...przylaczam sie do prosby peter_f'a - chce obejrzec musical na temat powstawania twoich pieknych modeli - chocby i z muzyka na dwie wiewiory i jedna brode :D

Napisano
  • Autor

Czyli jeszcze musze modelować do rytmu muzyki co? 3D to wszechstronna dziedzina jednak :D

Wyprzedzajaco wrzucam kawałek siatki... bo pewnie i tak poprosicie siatkomaniacy wy! :P

062a855c851d36c7m.jpg

na dzisiaj starczy, dobranoc się z wami :)

Napisano

Rewelacja Wojtuś. Jak dla mnie to możesz już dalej nie rzeźbić. Już to wygląda bardzo smakownie! Tak w ogóle to super ujęcia. Już teraz czuć ogrom! Piękne! Gwiazdy! 5*****

Napisano

Cześć

Jak zwykle dajesz czadu.

Pogoń wiewióry niech Ci jedna naciska shift a druga ctrl, będzie jeszcze szybciej :-)

Co do musicalu - to chyba by misuał być podkład z bardzo ostrego techno, żeby za Tobą nadążyć :-))))))

Pozdro

Napisano
  • Autor

peter_f - wciąż mam smaka na modelowanie to jeszcze pomodeluje troszku mimo ze juz starczy ;)dzięki druhu!

goran- cześć ziom! fajnie cie znów widzieć.

EDIT: troche nitów i płozy slizgowe pod gąski:

4c8f0cc61268e775.jpg

aa18c691e8ae908b.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano

Klimek wybacz stary, nie mogę sie powstrzymać:) ale masz za dużo ogniw:D

Twoje mają troszku inny kształt, są przede wszystkim krótsze, i pewnie dlatego wlazło ich więcej:)

Napisano

Klimek przyjacielu nie gniewaj sie na mnie:)

gasienice.jpg

U Ciebie naliczyłem 66 ogniw w tankach wyszukanych na googlach 64, teraz muszę sobie oczy czymś zakroplić bo mi łzawią.

Napisano
  • Autor

oki oki, jak przeczytałem posta nie miałem czasu sie tym zająć, racja, nie da sie ukryć , jakimś sposobem wyszło 66 :/. Dzięki Mathias, właśnie kończe to poprawiać. Policzymy się jak sie spotkamy:D

Edit: skonczone;)

8b02d27d66a14369.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow

Napisano
Klimek przyjacielu nie gniewaj sie na mnie:)

U Ciebie naliczyłem 66 ogniw w tankach wyszukanych na googlach 64, teraz muszę sobie oczy czymś zakroplić bo mi łzawią.

Ale wtopa! Dobrze że Patrona w pobliżu nie było!

Napisano

Bez wieżyczki wygląda rewelacyjnie. Jak czołgi z IWŚ.

Napisano

Kliment - jedyne co mnie zastanawia to dlaczego jesteś strażakiem a nie siedzisz w jakimś czołgu na poligonie (żeby nie było, że na parking cie w czołgu nie wpuszczają) lub pod czołgiem w warsztacie. Tylko nie wymiguj się, że w czołgu ci się komp nie mieści.

Napisano

fantastyczna robota Wojtuś... kurka jak ja bym tak chciał modelić :( Mistrzu - pokłony

Napisano

Ciekawe czy jest jakiś hardkor na sali co wsadzi kierowcy palec do oka podczas jazdy :D A model wypas na maksa, cierpliwości panie to ty masz pod dostatkiem. Czekam na tego finała bo chce iść wreszcie do dentysty po tą nową szczęke. Pozdrawiam :)

Napisano

чудо, красота, отличен модел !!! Ponieważ wieje tu nudą, bo wszystko jest rewelacyjne i komenty też nudne, bo tylko że super, postanowiłem prawić komentarze w języku starożytnych bułgarów jak obiecałem ;P Wiem, wiem, brakuje faktury kamienia i wyszczerbienia na ogonkach, ale musi wystarczyć! Co tu gadać?! Mistrz i gwiazdy (5)!

Napisano

Ja dla odmiany nie będę się zachwycał modellingiem tylko tempem pracy...naprawdę lecisz jak maszyna. Mało pożarów ?;p