Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ejjjj, a co to się stało z poprzednim francuzem? :)

EDIT:

To fajny pomysł.

Nie ma co komentować, bo jest świetnie.

Napisano

Bardzo to ładne znów. Jak patrzę na Twoje prace to mam ochotę odpalić maksia, oreintuję się, że jestem w pracy, przychodzę po 8h do domu i nie mam już mocy przerobowej... kurza stopa!!

Sześciokątne nity... :F

Napisano

No i teraz widać jak pracuje polska straż pożarna, oj nieładnie :P A na serio to jak zwykle super i nie ma się do czego doczepić :) Czekam na postępy i pozdrawiam.

Napisano

mam wolne to dłubie, z praca w straży pożarnej to nie koliduje ;) zresztą w innym topiku Mrys to juz ładnie wytłumaczył . kolejny mały upek, poza kratą w wielkim otworze bok prawie skończony, teraz zrobic z tego skrzynie , dać płozy slizgowe pod gąskę, koła i juz :)

68cac691f837b596.jpg

fb7e9cd515ee67f5m.jpg

Napisano

Kolejny Charles Aznavour!? Na tych gąsiorach to tylko śluzu brak i będzie ślimak!

A tak poważnie, piękny modeling Wojtuś. Jak zwykle z resztą. Dopiero początek a kopara już rozdziawiona. Ale ze scenką to Cię przypilnujemy :P

P.S. Tyle tego robisz i w taki mistrzowski sposób, że może nakręcisz jakiś videotutorial w formie musicalu czy coś? Ja czekam w każdym razie :)

Napisano

...przylaczam sie do prosby peter_f'a - chce obejrzec musical na temat powstawania twoich pieknych modeli - chocby i z muzyka na dwie wiewiory i jedna brode :D

Napisano

Rewelacja Wojtuś. Jak dla mnie to możesz już dalej nie rzeźbić. Już to wygląda bardzo smakownie! Tak w ogóle to super ujęcia. Już teraz czuć ogrom! Piękne! Gwiazdy! 5*****

Napisano

Cześć

Jak zwykle dajesz czadu.

Pogoń wiewióry niech Ci jedna naciska shift a druga ctrl, będzie jeszcze szybciej :-)

Co do musicalu - to chyba by misuał być podkład z bardzo ostrego techno, żeby za Tobą nadążyć :-))))))

Pozdro

Napisano (edytowane)

peter_f - wciąż mam smaka na modelowanie to jeszcze pomodeluje troszku mimo ze juz starczy ;)dzięki druhu!

goran- cześć ziom! fajnie cie znów widzieć.

EDIT: troche nitów i płozy slizgowe pod gąski:

4c8f0cc61268e775.jpg

aa18c691e8ae908b.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow
Napisano

Klimek wybacz stary, nie mogę sie powstrzymać:) ale masz za dużo ogniw:D

Twoje mają troszku inny kształt, są przede wszystkim krótsze, i pewnie dlatego wlazło ich więcej:)

Napisano

Klimek przyjacielu nie gniewaj sie na mnie:)

gasienice.jpg

U Ciebie naliczyłem 66 ogniw w tankach wyszukanych na googlach 64, teraz muszę sobie oczy czymś zakroplić bo mi łzawią.

Napisano (edytowane)

oki oki, jak przeczytałem posta nie miałem czasu sie tym zająć, racja, nie da sie ukryć , jakimś sposobem wyszło 66 :/. Dzięki Mathias, właśnie kończe to poprawiać. Policzymy się jak sie spotkamy:D

Edit: skonczone;)

8b02d27d66a14369.jpg

Edytowane przez kliment woroszyłow
Napisano
Klimek przyjacielu nie gniewaj sie na mnie:)

U Ciebie naliczyłem 66 ogniw w tankach wyszukanych na googlach 64, teraz muszę sobie oczy czymś zakroplić bo mi łzawią.

Ale wtopa! Dobrze że Patrona w pobliżu nie było!

Napisano

Kliment - jedyne co mnie zastanawia to dlaczego jesteś strażakiem a nie siedzisz w jakimś czołgu na poligonie (żeby nie było, że na parking cie w czołgu nie wpuszczają) lub pod czołgiem w warsztacie. Tylko nie wymiguj się, że w czołgu ci się komp nie mieści.

Napisano

Ciekawe czy jest jakiś hardkor na sali co wsadzi kierowcy palec do oka podczas jazdy :D A model wypas na maksa, cierpliwości panie to ty masz pod dostatkiem. Czekam na tego finała bo chce iść wreszcie do dentysty po tą nową szczęke. Pozdrawiam :)

Napisano

чудо, красота, отличен модел !!! Ponieważ wieje tu nudą, bo wszystko jest rewelacyjne i komenty też nudne, bo tylko że super, postanowiłem prawić komentarze w języku starożytnych bułgarów jak obiecałem ;P Wiem, wiem, brakuje faktury kamienia i wyszczerbienia na ogonkach, ale musi wystarczyć! Co tu gadać?! Mistrz i gwiazdy (5)!