Skocz do zawartości

Propozycje daty spotkania- zlotu 3DMaxowego Wrocław'09 67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Propozycje daty spotkania- zlotu 3DMaxowego Wrocław'09

• 27. sierpnia (czwartek)
    • 28. sierpnia (piątek)
    • 29. sierpnia (sobota)
    • 3. września (czwartek)
    • 4. września (piątek)
    • 5. września (sobota)
    • 12. września (sobota)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Fajne knajpy macie we WRO :D Ile wjazd?

Z tych fotek to tylko plastiqua i Ewerta kojarze "z 2 strony Ekranu"

Poróbcie dymki jakieś :D

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 51,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
Fajne knajpy macie we WRO :D Ile wjazd?

To ta nieoficjalna część zlotu ;P

Loki...szykuj sie na lanie.

Możesz jeszcze odkupic swoje winy 12. września...;>

Napisano

General, count me in. Od dawna musze jeszcze parę rzeczy załatwić we wro to bedzie dobry powód... :) pzdr

Napisano

Tweety ... otwierają też nowe. do Absyntu zapraszam ;) i w Celtiku DnB się pojawił ;)

Mekko R.i.P

szkoda tylko, że nigdy Cię tam nie spotkałem ;)

Napisano

as, bo teraz niestety możesz nie spotkać na racławickiej, marszałkowskiej, świętokrzyskiej... w warszawie nie jest tak fajnie ech... :/

Napisano

No to ja się jeszcze raz potwierdzam :) Nord, super że będziesz.

A tak baj de łej, może jakiś koment do tych wrzuconych fotek Voyager - who is who, hę?

Napisano

serwus :)

zlot byl bardzo spoko. zwlaszcza ta druga miejscowka :D

pozdrawiam i zycze podwozenia :)

Napisano
Do absynty zapraszasz?:D

A jest absynt w absyncie?;D

Niestety tylko nazwa smakowa została :)

Napisano

dopiero dotarłem do domu bo wczoraj jeszcze doznałem kontuzji :/

tutaj macie fotki z pierwszego dnia zlotu :) (tak był też dzień drugi :D)

http://odsiebie.com/pokaz/5207383---fbe5.html

niecenzurowane więc te kompromitujące też są :)

dzięki wszystkim za fajne spotkanie a szczegulne podziekowania dla Plastique za drugą część imprezy i nocleg.

tutaj fotki z nastepnego dnia i paintballa na którym byłem ja, Tasiek i Super_Oko

http://odsiebie.com/pokaz/5207456---d42f.html

wiele niema bo robiłem tylko przed i po zabawie

PS. nie znalazł ktoś gdzieś jakiś okularów?

Napisano
  • Autor

Painball powiadasz...O_O

Spoko Valery, dzięki za foty. Napisz tylko jeszcze jak je zobaczyć ;) Tylko mi się nie pobieranie nie odpala? o_O

Okulzy zgubiłeś? A telefon masz?

Napisano

ja z niewiadomych mi przyczyn nie wlaczylem autofocusa i tylko na paru fotkach cos widac :p wysle pm do zainteresowanych...

Napisano
Painball powiadasz...O_O

Spoko Valery, dzięki za foty. Napisz tylko jeszcze jak je zobaczyć ;) Tylko mi się nie pobieranie nie odpala? o_O

Okulzy zgubiłeś? A telefon masz?

dziwne ja moge je pobrać. jak inni tez bedą mieli problemy to rzuce gdzie indziej

a okulary zgubiłem. przeciwsłoneczne za 19 zł :( telefon mam ;)

Napisano
  • Autor

Ok...wygląda na to, że sie ruszyło. Może to był jakiś chwilowu problem z netem po mojej stronie...

Napisano

niestety chyba nie ma ani jednej foty na której byli by wszyscy na raz.

Napisano

Siemano, extra spotkanko. Valery - dzieki za tego paintballa i pozyczenie sprzetu!

Pozdr i do zobaczenia next time :)

Napisano

A mogli byście opisac jakas fotke kto gdzie ?

Ja na 12stego z Juniorem bede.

no kannu to bys chyba rozpoznal ? co prawda ostatnio troche zarosl, ale da rade go rozpoznac .

pozzdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano
  • Autor

Ok...to ja wrzucam troche fotek ]:->

Nie przyjmuję reklamacji :D, ale gdyby się tak trafiło, że coś pominełem, źle wpisałem albo coś...to dajcie znać :)

Foty chyba obronią się same :D

37348888.jpg

43083684.jpg

41365382.jpg

98883900.jpg

16921870.jpg

30124484.jpg

43702177.jpg

40366405.jpg

90806462.jpg

52212862.jpg

24548747.jpg

33559564.jpg

32459550.jpg

88300448.jpg

10071146.jpg

Pozdro

Napisano

No! To ja rozumiem :) Ogromne dzięki CzAk1 :)

Edytowane przez peter_f

Napisano

no kannu to bys chyba rozpoznal ? co prawda ostatnio troche zarosl, ale da rade go rozpoznac .

pozzdrawiam i zycze powodzenia :)

hehe pewnie ze bym poznal z daleka, przeciez wiesz :) A iroka juz widzialem w realu i nic sie nie zmieniles, no moze odmlodniales :p

Dzieki za podpisanie fotek. 12stego tez bedzie tak licznie ?:D

Napisano

Czas odkopać wątek.

Pisać kto będzie 12 września na tradycyjnym barszczyku? ;) Trzeba wyklarować listę obecnych i być może zacząć myśleć na lokalem (mam nadzieje, że tym razem będzie liczniej)

Przedsmak macie na fotostory.

A kto nie przyjedzie ten trąba :D

Pozdrawiam.

Napisano

Ja odpadam. Nie wyrobię z pracą niestety, więc wypijcie za moje zdrowie tylko ;)

Napisano
  • Autor

Najprawdopodobniej, chyba, być może...Może...:/

Może, Może, Może...to ja może też może...o_O

Napisano

Ja najprawdopodobniej tak i owszem czemu nie ;)

90% że będę. Co do lokalu zdaję się na tubylców ;)

Napisano

jesli lokal to tam gdzie poprzednio. bylo tam bardzo dobrze i absolutnie nie 0przeszkadzala muza ( nawet nie wiem czy byla jaks ) . Kible tam mi sie nie podobaly, ale trudno.

Mowie o tym jak siedzielismy na zewnatrz , pna takim dziedzincu, przy ul . wieziennej.

pozdrawiam i zyze powodzeniA :)

Napisano

Kannu - PracOffnia? (czy jak to sie tam pisze?)

Ja jestem na 99% wreszcie.

Jakby cos to pisac na gg / skype / pm.

Napisano
  • Autor

Czy to nie będzei za zimno na siedzenie pod gołym niebem. Jesień idzie @_@

Napisano

LOKI , tak , to chyba pracofnia jest.

Czak - a ostatnio bylo Ci zimno ? :D

zresztą i tak nikt nie przyjdzie pewnie .

pozdrwiam i zycze powodzenia :)

Napisano

a gdzie sie widzimy tego 12 września ? i o której ? bo w pierwszym poście nie ma tego wspomnianego

Napisano

Na ta date rowniez sie zapowiadamy prawdopodobnie bez zadnych niespodzianek dotrzemy do Wro z Juniorem.

Pozdro !

Napisano

Widzę, że ostro się pobawiliście ;)

BTW. pracoFFnia wchodzi w kanon spotkań - gut, gut :D

EDIT:

Widzę po fotach, że pita była Żołądkowa - gut, gut, gut ;)

Napisano

no jak już piter wspomniał, ze będziemy to ja jeszcze dodam, ze to będzie okl 17tej, tak wiec o 17:30/ 18:00 można się już ustawić np pod Pręgierzem na rynku.

pozdr.

Napisano

Pewnie i ja zachacze.. o ile bede na weekend dostepny. Ja proponuje jakis inny lokal.. pracofnia srovnia.. jest troche lokali do okola z chilaoutowym klimatem.. i przynajmniej alk maja normalny a nie szczyny..

BTW. Valery danke zer za dobry wyjazd niedzielny.

Napisano

oooo 12 mówicie. To dajcie znać gdzie będziecie. Może podejde na chwile. Niestety na cały wieczór nie dam rady. Mój nr: 502677118

Pozdr.

Chudy

Napisano

Ja z peterem_f będziemy we Wrocku na dworcu dopiero o 18:26. Dlatego nie wiem, czy jak się umówicie pod pręgierzem o 18 to zdążycie rozwinąć dla nas czerwony dywan przed wyjście z pociągu ;P

Co do miejsca spotkania to ja bym sugerował jakiś lokal z dobrą muzyką o natężeniu uniemożliwiającym prowadzenie konwersacji na tematy związane z tematyką 3D, piękną i powabną płcią przeciwną w ilości dużej, dobrym jedzeniem co nie tuczy, dużym wyborem drinków w cenie przystępnej, wystrój lokalu dowolny.(kolejność nieprzypadkowa;)

Pociąg powrotni z tego co tu widzę mam o 03:50 więc mam nadzieję, że nikt nie wymięknie do tej godziny ;P

Pozdrawiam.

Napisano

Spoko Pionix jak coś to do mnie dzwoń.

A to co powypisywałeś, że jakie wymagania masz to takie rzeczy tylko w erze :)

Napisano
Ja z peterem_f będziemy we Wrocku na dworcu dopiero o 18:26. Dlatego nie wiem, czy jak się umówicie pod pręgierzem o 18 to zdążycie rozwinąć dla nas czerwony dywan przed wyjście z pociągu ;P

Co do miejsca spotkania to ja bym sugerował jakiś lokal z dobrą muzyką o natężeniu uniemożliwiającym prowadzenie konwersacji na tematy związane z tematyką 3D, piękną i powabną płcią przeciwną w ilości dużej, dobrym jedzeniem co nie tuczy, dużym wyborem drinków w cenie przystępnej, wystrój lokalu dowolny.(kolejność nieprzypadkowa;)

Pociąg powrotni z tego co tu widzę mam o 03:50 więc mam nadzieję, że nikt nie wymięknie do tej godziny ;P

Pozdrawiam.

Od siebie dorzucam wymagania lokalowe typu: brak tych płci przeciwnych - (Piciu ja stanowczo przypominam, że i Ty i ja mamy w domu zapas cukru na całe życie, a ciastka w cukierni to możem oglądać już tylko przez szybę, z wywieszonym ozorem lub bez), dobra muzyka o natężeniu UMOŻLIWIAJĄCYM prowadzenie konwersacji na tematy związane z tematyką 3D, dobrym jedzeniem co tuczy, dużym wyborem drinków (od REDDS'a jabłkowego do malinowego) w cenie dostępnej dla przeciętnego grafika (czyt. za darmochę), wystrój lokalu od baroku po późne art deco (ew. neopoganizm). Dywan czerwony może być aczkolwiek podstawionemu tramwajowi w oczy zaglądał nie będziem.

Przyjedziemy pospiesznym "Kopernikiem" lub towarowym "Lepperem" więc bądźcie czujni.

A tak poważnie to ciężko trafić z dworca na miejsce zbiórki bez wynajdywania taryfiarza, który tylko czeka na takich jak my, frajerów - pielgrzymów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności