Skocz do zawartości

Propozycje daty spotkania- zlotu 3DMaxowego Wrocław'09  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Propozycje daty spotkania- zlotu 3DMaxowego Wrocław'09

• 27. sierpnia (czwartek)
    • 28. sierpnia (piątek)
    • 29. sierpnia (sobota)
    • 3. września (czwartek)
    • 4. września (piątek)
    • 5. września (sobota)
    • 12. września (sobota)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

serwus :)

chodzilo mi o Pitera i Juniora, ale tak przy okazji to moze reszta przyjednych tez dopisze kiedy beda w okolicach PKP. Wtedy bedzie mozna latwiej zaplanowac jak Was tam spotkac :)

pozdrawiam i zyce powodzenia :)

• Odpowiedzi 283
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

siema,

ja i hcpiter niestety w sierpniu nie damy rady wpaść, jakby drugi meeting odbył się np 12. września (sobota) to było by mi łatwiej wpaść.

Tak wiec życzę milej zabawy !

Napisano

W cholerę nam się ekipa skurczyła...:P

Wygląda na to, że trzeba będzie skombinować dwa spotkania.

...

Albo przenieść całość na 12 września -_-

Soska pozdrów małżonkę od całej ekipy :) 3Mamy kciuki ^_^

Napisano

Byłbym wielce rad spotkać się w tak zacnym gronie i oddać się przyjemnościom cielesnym jak i duchowym ale byłaby szansa na to dopiero 12 września.

Napisano

Nie no rezerwacje na 12 bo teraz zlotu nie ma :)

W soboty zawsze nie ma miejsca w pracowni :)

A jak bedzie padało to trzeba szybciej zmienić miejsce bo się nie pomieścimy :)

PS. dół Pracowni jest zamknięty na lato :)

Napisano

W takim razie zapada oficjalna decyzja o przeniesieniu spotkania na 14. września w sobotę.

W takim wypatku proszę o ponowne deklarację, które podepne w pierwszym poście. Chciałbym znać przybliżoną liczbę osób nim coś zaczniemy rezerwować.

Napisano

potem bedzie tak samo. zreszta zawsze jest podobnie.

Jak ktos chetny na 29 to sie wpisywac. zawsze mozemy pogadac z 3 osoby , a jak sie potem cos wykroji w innym terminie to sie tez mozna zastanowic.

pozdrawiam i zycze powodzemia :)

Napisano

Ona jest bardzo dobra ta koncepcja z dwoma spotkaniami

Zawsze będą osoby, którym któryś z terminów nie pasuje, a tak na 2 spotkaniach jest większa szansa na integracje.

Ja się postaram być zarówno 29, jak i 12. O!

Napisano

Ja 29-tego i tak mam w planach siedzieć we wro. Więc...Gdzie i o której? :)

Tak więc Ja, Kannu, Valery i Voyager jesteśmy chętni na 29. Ktoś jeszcze?

Ale drugie spotkanie też się zorganizuje. Nie widzę przeszkód. Kto chetny na wrzesień?

Napisano

Valery a ty ze śląska 12 września? jeśli tak to możliwe, jest taka opcja że moja luba by nas mogła zawieźć na wrocek i odwieźć też po spotkaniu, którakolwiek by to była godzina i w jakim stanie byśmy nie byli:D

Napisano

Mi prawdopodobnie wypadnie wyjazd w sobotę. Więc niestety. A szkoda. Ale to jeszcze potwierdzę. Będę wiedział dopiero w piątek.

Napisano
No to i ja wpadnę z sobotę, co mi jedno piwo z tą czy w tą i tak nie jestem alkoholikiem i nigdy nim nie będę !

Każdy z AA tak mówi :D

Każdy tak mówi...w takim razie teraz pytanie, o której i w jakim miejscu się spotkamy?

Napisano

Pod fontanną o 21.

to nie za pozno troche ? nie bedzie szany na pogadanie spokojne.

ja bym byl za tym zeby pogadac , powymieniac sie uwagami, a potem , jak sie w knajpach zrobi glosniej i ciasniej to przejsc do toastow za 3D :D

pozdrawiam i zycze podwozenia :)

• Like 2
Napisano
Valery a ty ze śląska 12 września? jeśli tak to możliwe, jest taka opcja że moja luba by nas mogła zawieźć na wrocek i odwieźć też po spotkaniu, którakolwiek by to była godzina i w jakim stanie byśmy nie byli:D

z katowic konkretnie, ale ten 12 września mi tak średnio leży, i to czy bede miał ta sobote wolną czy nie to sie dopiero okaże. ale jeśli będe miał wolne, to w sumie Twoja propozycja mi bardzo pasuje :)

Cytat:

Napisał !Ewert viewpost.gif

Pod fontanną o 21.

to nie za pozno troche ? nie bedzie szany na pogadanie spokojne.

ja bym byl za tym zeby pogadac , powymieniac sie uwagami, a potem , jak sie w knajpach zrobi glosniej i ciasniej to przejsc do toastow za 3D :D

18 ?

Napisano

Kannu - o której chodzisz spać?

hmm, czy ja wiem , roznie to bywa . najczesciej 5-6 rano, a co ?

Valery - tez mysle ze godz 18 to dobry czas. Warto byloby to jeszcze zgrac z jakimis przyjezdnymi - chyba ze nie bedzie przyjezdnych .

pozdrawiam i zycze podwozenia :)

Napisano

ok. Godzina 17:30

Ewert zaproponował by Pod Fontanną...

Którą do cholery się pytam! ;D

Moja propozycja

W rynku. Można tam się zgromadzić, usiąść i poczekać.

Poczekamy 30 minut a potem ruszymy gdzieś.

Nie rezerwowałem miejsc bo tak na prawdę nie mam pojęcia ile tam nas może byc. Może 10ciu...może trzech ;D

Pozdro

• Like 1
Napisano

o godzinie 18 normalni ludzie nie chodza do knajp, do tego teraz sa wakacje.. wiec miejsce sie znajdzie bez problemu. Proponuje stala ustawkowa miejscowke max3d.. czyli pod pregierzem na rynku.. godzina 18.. koniec kropka.

• Like 1
Napisano

Pod pręgiezem jest zawsze pełno typa...cięzko się odnaleźc...Zwłaszcza, z eja nikogo, nigdy wcześniej na oczy nie widziałem ;D

btw. Bierze ktoś aparat jakiś by jakąś kronike strzelić...?

Napisano

ja będę we wrocławiu o 17.30 i akurat do 18 zdążę na rynek pod pręgież więc mi idealnie pasuje

btw. Bierze ktoś aparat jakiś by jakąś kronike strzelić...?

ja biore

• Like 1
Napisano (edytowane)

nie lubie slonca i goraca. wole fontanne bo przy niej jest chlodniej.

Czyli proponuje fontanne ( ta z zielonymi pionowymi szybami) . godz 18, - wszystkim pasuje ?

moze poudezajcie na gg to sie powymiamy telefonami.

pozdrawia mi zycze powodzenia :)

:::::EDIT::::::

rozmawialem z Czakiem i czekamy jutro od 18 pod fontanna ( ta w rynku, z pionowymi taflami szkla). Ja bede pewnie troche wczesniej.

pozdrawiam i ycze powodzenia :)

Edytowane przez kannu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności