Skocz do zawartości

Best soccer? 369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Best soccer?

• Tyskie rulez
      163
    • FIFA 1999-2001
      34
    • FIFA 2002-2005
      58
    • ISS 98
      5
    • ISS Pro Evo 1,2,3
      42
    • Sensible Soccer
      51
    • LiberoGrande
      7
    • DB Soccer
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4k
  • Wyświetleń 497,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W necie jest pelno streamowanych filmikow wiec jak ktos chce zobaczyc gre w akcji to zapraszam na google :P jest takze beta po polsku i dubbing jest zalosny. Jednostka thor ma chyba najbardziej skopany glos. Zergow na szczescie polacy nie dubbinguja ale to co zrobili z rasa protosow to zal.pl

Napisano
Reanimator, Ty sadysto... ja też chce klucz do bety (albo PS3) :(

na fejsbuku ostatnio rozdawali klucze. jeszcze chyba są.

Napisano

Ja grałem w betę BC2 na PC, która swoją drogą wczoraj po patchu dostała strasznego kopa, teraz śmiga płynnie że hej. Teraz przesiadłem się na PS3, i mimo że niby to samo co PC, gra mi się o wiele przyjemniej. Nie mogłem się zdecydować, czy kupić na PC czy PS, jednak wybiorę PS.

Reanimator - jaki masz nick na PS? Jakby co mój to Kuba_K.

Napisano
na fejsbuku ostatnio rozdawali klucze. jeszcze chyba są.

Dzięki za info, może teraz mi się poszczęści :)

Pozdrawiam.

Napisano

Takie szybkie pytanko odnosnie BC2, czy jak sie to teraz kupi na steamie to dostaje sie wejscie do bety, czy ni dudu ?

Napisano

jesli jeszcze nie zostales zarzucony gromadą fanek chcących twoj klucz, to ja bym nie mial nic przeciwko dostania owego :)

Napisano

Aliens vs. Predator - fajna sieczka, na razie testuje singla predatorem na hardkorze, jest dopsz! 8/10 lekko..

Fahrenheit - alternatywa dla Pececiarzy ktorzy nie moga pograc w Heavy Rain (w demo gralem, zmiazdzylo mi suty). cholernie gleboka i wciagajaca fabula, to lubie 9/10!

Napisano

Co do SC2 to nadal nie wiadomo czy zostaly rozeslane pozostale klucze dla polakow. Pewne jest ze klucze maja redaktorzy pewnego portalu i osoby ktore wygraly klucze na jakis eventach oraz dostali na blizzconie.

BTW watpie by ktos chcial sie zamienic :P Ja nadal zyje nadzieja ze pewnego razu gdy odpale poczte to ujrze wiadomosc od blizza z kluczem :)

Napisano

A ja polecam stare ale jare - szczególnie że jest to dostępne za darmo:

http://www.commandandconquer.com/classic

Red Alert i Tiberium Down się już mocno zestarzały, ale Tiberium Sun dalej daje rade. No i jest z dodatkiem którego ja na przykład nie miałem okazji "przerobić".

Napisano

rzućcie swoimi nickami z PSN, to jak będzie odrobinę czasu i szczęścia to można będzie wspólnie pyknąć. Choćby w demo (jeszcze) BF'a ;) chveti jestem. :]

Napisano

Gra ktoś w dzisiejszych czasach jeszcze w Medal of Honor Allied Assault?

Możnaby się na jakiś meczyk ustawić jak kto może serwer hostnąć

Napisano

Modern Warfare 2 na PC niestety zostało skaszanione na całej linii, przez pierwszy miesiac nie chciałem tego widzieć ale niestety po jakimś czasie nie dało sie tolerować tego systemu hostow i innych pierdół który co chwile sie psuł.

Wczoraj skończyła sie beta bad company 2 i mam doła:P Na ta grę teraz czekam.

Napisano

Zaczalem w Fallouta 3 i doslownie go MECZE. Jakis dziwny jest - 5 minut po wyjsciu z vaultu mialem juz miniguna i walczylem z supermutantami... Jakies to dziwne w porownaniu ze stopniowaniem napiecia w pozostaluch czesciach. Zmiekla tez gra - kiedys mogles zastrzelic wszystkich , teraz juz dzieci i niektore postaci sa niezabijalne - zegnaj realizmie...

Dam mu jeszcze szanse - moze sie rozkreci ale na razie nuda zarowno wizualnie jak i fabularnie...

Napisano
teraz juz dzieci(...) sa niezabijalne - zegnaj realizmie...

Myślę że to dyskwalifikuje tą grę. :rolleyes:

Ja odinstalowałem i sprzedałem swoją po wyjściu z krypty, jakoś nie mogłem się przekonać do rozgrywki, ale z innych niż powyżej powodów.

Poniżej obrazek ponoć z czasów F2. Dodam że nie przeszedł cenzury.

z7606495X.jpg

Ja walczę z Assassin's Creed 2. Po opanowaniu technik gra robi się naprawdę dobra. Wyeliminowano sporo męczących elementów z jedynki, dzięki czemu nie trzeba po 100 razy powtarzać tych samych czynności.

Napisano

Fallout 3 u mnie mocno zaiskrzył przy drugim podejściu. Myślę, że 80% tej gry to radio :) Muzyka jest najlepsza na świecie. Kupiłem sobie płyty Elli Fitzgerald, Billy Holiday. I teraz jak grałem w BF:BC2 to w tle leciało "My baby just cares for Me" :).

F3 ma bardzo fajny klimat. Niestety w okolicach 30% przechodzenia gry padły mi sejwy. Dramat. Nie chce mi się siadać drugi trzeci raz do tej gry. Ale myślę, że za miesiąc, dwa - moze może :)

Napisano

Demko God of War 3 - Rozpruwanie centaurów, wyrywanie oczu cyklopom i dekapitacja bogów??? hell yea! :D

Napisano

Eh... jednak z niewielu gier przez które żałuje ze nie mam konsoli:( Jeżeli jest tak dobra jak devil may cry.

Napisano

Udało mi się dorwać DJ Hero za bardzo przywoity pieniądz , ponad 100zł taniej niż w sklepach.. i nie żałuję ani złotówki. ;) Rewelacyjny soundtrack. Daft Punk, Queen, Gorillaz, Jay-z.. i reszta. Jak ktoś szykuje impreze w domu to będzie to strzał w 10tkę ;) Guitar hero na klubowo/hiphopowo/rockowo.

daft-punk-dj-hero-550x385.jpg

Napisano

GoW3 zupelnie mnie nie porwal. Wszystko bylo w poprzednich wersjach, teraz tylko lepsza grafika, wiecej efektow, itp.

Nuda. Ale i tak kupie i bede gral.

Napisano

Ja nie gralem w żadną z poprzednich części wiec może dlatego podchodzę tak entuzjastycznie :)

Napisano

Na Heavy Rain tez mam ochote, ale bedzie musial dlugo czekac zanim skoncze Demon's Souls. Trudna jak cholera, ale w zadnej innej grze nie cieszy mnie tak bardzo przebiegniecie wirtualnych 100m i pozostanie zywym:)

Napisano

Bad Company 2 to u mnie też pozycja obowiązkowa. Szkoda że na PS3 nie będzie dubbingu do wyboru, bo zdaje się, że to pierwsza gra z takim podejściem do tłumaczenia.

Filmik z przykładami - można słuchać, żeby przypadkiem sobie nie zaspojlerować czegoś.

http://www.youtube.com/watch?v=JGLsEKEhXfQ

Napisano

ja bardziej jako ciekawostkę niżeli gre do polecenia, jest cuś takiego jak gra z typu Rts co sie zowie: Supremme commander 2, nie powala, ale za to mozna sie pobawić na dwóch monitorach ;) całkiem fajne wrażenie

Napisano
Bad Company 2 to u mnie też pozycja obowiązkowa. Szkoda że na PS3 nie będzie dubbingu do wyboru, bo zdaje się, że to pierwsza gra z takim podejściem do tłumaczenia.

Filmik z przykładami - można słuchać, żeby przypadkiem sobie nie zaspojlerować czegoś.

http://www.youtube.com/watch?v=JGLsEKEhXfQ

nie wiem, ale jak dla mnie dubbing jest tragiczny...ja rozumiem ze BC2 to nie ma byc mega powazna gra wojenna, ale dobor aktorow...eh....idziesz przez dzungle i slyszysz Yosemite Sam'a i Sida Leniwca ...

Napisano

Ja zawsze bylem bardzo sceptycznie nastawiony do polskich dubbingów w grach bo praktycznie w 99,9% to była kupa niemożliwa ale teraz może być nawet spoko. Ale w multi mam jednak nadzieje że zostanie oryginalnie.

Napisano

No ale to bez sensu, przecież w oryginale nawet mówią po rusku;/ To jak oni to sobie wymyślili?

Napisano

ja nie czekam. Czekam do soboty na BF: BC2

A w trakcie czekania umilam sobie czas grając w Empire Total War. Oj trzeba będzie poczytać coś o taktyce walki na morzu...

Napisano

jak to biegniesz po BC2? :>

aaaa... no tak - na puPCie wychodzi wcześniej :)

Edytowane przez Kroopson

Napisano

W MM na PS3 ma być dziś wieczorem za 169, na PC już leży na półkach.

Napisano

ze jak?! to w empiku jest później?;/

po ile jest a MM na pc?

Napisano

Jeśli się nie mylę, PC 119. Swoją drogą niesmaczny żart z preorderami, które dopiero teraz zostają wysyłane, w cenie powyżej tej z MM i Saturna.

Napisano

No bez jaj, a ja myślałem ze bede cwany ze zamówiłem w empiku za 124 i w piatek pojde odebrać. Ciekawe czy mozna do jakos cofnac:P

EDIT: Kuba, dziecki za info, właśnie wróciłem z Saturna i zaraz instaluje;) A zamówienie w empiku anulowałem.

Edytowane przez FF

Napisano

No to mnie dobiliście, nie załapałem się na wersje limitowaną BFa więc myślałem, że chociaż zaoszczędzę zamawiając standardową w preorderze a tu jeszcze drożej mnie wyjdzie niż gdybym kupił w MM, ehh... ale chociaż na pocieszenie dostałem dzisiaj maila ze sklepu, że BF już do mnie leci ^^

Napisano

kto pozyczy 119 pln na bc2?:D pierwszy raz mam neta ktory pozwala mi pograc po sieci a tu kasy brak na gre...ech.... moze partyjka w BF2? ;)

Napisano

Ja już nie mogę doczekać się jutra aż kurier przywiezie mi moją limitkę BC2 :D Jak coś to można się potem ustawić na jakiś meczyk ;P