Gomez Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 (edytowane) Witam, próbuję sił w cgchallenge. Będą zombiaki, miało być całe stado ale się ogarnąłem i zrobie jedną zombiaczkę, no w porywach 3... Koncepty będą później. Pozdro. Vivien Alvaro Edytowane 15 Luty 2010 przez Gomez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Nie wiem jak teraz ale w poprzednich było zastrzeżenie że nie można prezentować WIPów na innych forach. Sprawdź to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Obawiam się, że lucek ma rację;) Aczkolwiek fajnie, że tylu polaków będzie:) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonnog Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 To lepiej niech jakiś mod usunie temat, nie dawajmy powodów do dyskwalifikacji :P Swoją drogą to nagrody w tym konkursie są przednie. I cenne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Kobitka super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Radzę się streszczać i to grubo:) Te challengesy to harówka ostra:) No i powodzonka! EDIT: To film czy still? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Fajne modele,bluzeczka świetnie wyglada z tymi kwiatkami.Powodzenia i czekam na wiecej:) pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 Dzięki za ostrzeżenie, dostałem odpowiedź na cgtalk że można postować wipy na dowolnym forum, z wyjątkiem finalnego obrazu. Levus still zdecydowanie Dwa koncepty i 3 wdzianka dla laseczek zombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Modele bardzo fajne, ale pozy sa - wybacz - straszne. To ma byc horror klasy B, a nie Jezioro Labedzie;) Moje sugestie sa takie, wybierz z tego co chcesz: :) - zaciesnij kompozycje, budujac kilka planow (np. klasycznie mozesz dodac noge po prawej stronie na pierwszym planie:) ) - kobieta przerazona chowa sie za plecami kolesia, ktory ja chroni. - koles dostaje do reki jakas bron, pochodnie, whatever - przechyl kompozycje, bedzie dynamiczniej i grozniej - mozesz sprobwoac zrobic z tego plakat reklamujacy film, zmieniajac format na pionowy, moze dodajac jakis glupi tytul:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Modele pełen wypas. Poza tym podpisuję się pod słowami Reanimatora. Czekam na więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 rzeczywiscie pozy z filmu grozy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Modele są abolutnie rewelacyjne! Nie mogę się doczekać finału! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Szybki up i do wyra. Dzięki wszystkim, uwagi przemyślę, wazeline przyjąłem :D Broń będzie, ale plan jest inny - zamienię im charaktery, to on będzie się chować i nachrzaniać zombiaki obcasem buta. Jeśli będzie kiepsko z czasem, a widze że będzie, zrobię plakat. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Ooo teraz to mi sie pozy podobają:)Świetna robota men:).Bardzo naturalnie wyglądają obie panienki. Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Dobrze idzie. Ta na dole chyba powinna mieć gdzieś dziurę od kuli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 odstrzelone pół czaszki - będzie bardziej gore :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dakih Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 w czym robiłeś modele? zbrush? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 Aniu ona jest zabita od postrzału obcasem w oko :) dakih zbrush i xsi Dostałęm jakis czas temu sugestie żeby nie robic tego zupełnie na poważnie, zobaczymy czy sie uda. Poniżej wszystkie elementy oprócz jakichś wiązań na ciele faceta który właśnie został uwolniony od napalonych zombie-girls z kosmosu... ale jego bohaterka wcale nie jest mniej napalona co właśnie do niego dociera. Co za szmira, omg... Kadr przypadkowy ale myślę że mniej więcej tak będzie wyglądać. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 troche wyglada jak dziecko z downem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 lol, wiedziałem że cos jest nie tak XD Szalony eksperyment prorodzinny pary hipisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 I znów zamiast rzeżbienia mapowanie i przesuwanie werteksów, ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Stopa - WIN Pozy - FAIL ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 6 Marzec 2010 Autor Share Napisano 6 Marzec 2010 Doskonale pamiętam co napisałeś, nie musisz się powtarzać chyba że chcesz coś dodać. Zmieniłem jej ciuchy bo sukienki bym nie wyrenderował i nie zdążył bym jej dokończyć. Ciuchy chetnie bym jeszcze pomęczył i pozmieniał ale na wszystko czasu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Widzę, że mamy tu klasyczny trójkącik. Jedna laska już jest po zawodach - wiadomo. Ale relacja między tymi na górze niech będzie bardziej wyrazista. Moim zdaniem możesz tu wygrać sporo, dając jasne wskazówki dla widza, aby łatwiej można było się zorientować co postaciom w duszy gra. Laska oblizuje pistolet. Jasne. Ale gdyby wymownie spojrzała na kolesia w tym samym momencie zabrzmiało by to jak: "Teraz Twoja kolej". W tej chwili patrzy w jakimś samozadowoleniu przed siebie.. jest jej dobrze. Ale na pewno nie myśli o nim. Co do faceta to jakoś rozgryźć go nie mogę. Jeśli jest zadowolony i "chętny" to musisz to lepiej pokazać. Jeśli jednak czuje pismo nosem i chce spierniczać, to też powinno być to jasne. I to tyle na razie :) Opowiedz Twoją historię dobitniej a będzie się jeszcze przyjemniej oglądało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 babeczka pierwsza klasa, ma coś w sobie... no i jak Kris_R napisał, powinna patrzeć na coś/kogoś. Nie rozumiem pozy faceta i ogólnie nie kumam całej historii, ale babeczki bym nie ruszał... ma gites poze zadowolonej z siebie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Szkoda że sukienka poszła do kosza, fajne były te falbanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 ciala ludzi idealne!!!!!! bombowo idzie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Swietnie wyglada, podoba mi sie wlasnie taki subtelny sculpt, nieprzesadzony w druga strone, probuje sobie wyobrazic jakt o bedzie z tekstruami wygladac, bedziesz to robic juz w samym zbrushu do konca czy chcesz to spowrotem wrzucic do XSI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 7 Marzec 2010 Autor Share Napisano 7 Marzec 2010 Kris_R dzięki za konkretną wypowiedź, ciężko bedzie zmieniać bo mało czasu zostało ale postaram się. Chrupek - ja chyba mam problem z jasnym przekazem moich prac więc dobrze że chociaż babeczka jest ok :) Aniu tak, tez żałuje ale musiałbym jej poświecić jeszcze sporo czasu a falbanki pogięły się przy pozowaniu. Za dużo czasu już nad nią zmarnowałem ale wykorzystam ją w którejś następnej pracy. Plasti, Ufar999 - thx Pierwsza twarz, chyba ok biorąc pod uwagę moje poprzednie próby ze skin shaderem. Nie wiem czy jest różowa czy żółta bo mam 2 nieskalibrowane monitory. Rzęsy i uvki oczu do poprawy oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Żeby nie było, że wazelinuję, fajna ta scena i ładny shader skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 (edytowane) Scena wygląda świetnie; nie wczytywałem się w wątek i nie za bardzo się orientuję, co właściwie ona przedstawia (czy kobieta z pistoletami i mężczyzna to przyjaciele, czy wrogowie?), ale zawarta w niej dynamika i ekspresja anuluje wszelkie znaki zapytania. Shadery zapowiadają się bardzo dobrze, choć już w takiej "sepiowatej" tonacji grafika ma swój wdzięk. Powodzenia! Aha, no i 5* ode mnie Edytowane 9 Marzec 2010 przez mookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi