Napisano 9 Grudzień 200519 l 100 lat :) Sans tobie by się przydał ktoś do sprzątania kafelek w kuchni ;) więc ci życzę :)
Napisano 9 Grudzień 200519 l Witam Chłopaki wielkie dzięki za życzenia to juz moje 2 na Cyprze HeHe Jeszcze parę dni i będę w Polsce Yeeeee PaPa
Napisano 9 Grudzień 200519 l Ho Ho! Najlepszego panowie! Kurcze, Mario :P Byś się już nie chwalił :D Wow... Tylko pozazdrościć.. Musiałeś mi popsuć humor, nie? :P LOL Pozdro!
Napisano 9 Grudzień 200519 l SansSerif (27), Mario (26), SWRSC (19) widać że Sans jest tu tatą :) Wszystkiego najlepszego chłopaki,spełnienia mażeń
Napisano 10 Grudzień 200519 l Knysha - dzieki brachu :) Jestem po 5 piwach wiec kocham wszystkich ;] Pozdrowionka z Wroclawia, yeah - stary jestem - 22 lata i zero madrosci, ech :)
Napisano 10 Grudzień 200519 l WTorek, Shido -> Najlepszego panecki! :D BTW. Mario -> Ba! Co za pytanie!? Tylko skończę 18-stke i jaknajbardziej piszę się na ten Cypr, a Ty se siedź w Polsce i klep bide jak ja obecnie :D Heh.. :P Pozdro!
Napisano 10 Grudzień 200519 l I znowu solenizanci, wyz czy co... ;) Wszystkiego najlepszego, oczywiscie. :)
Napisano 10 Grudzień 200519 l Panowie WToreK & Shido dużo Zdrowia Słonka i szybkich maszynek do renderowania :)
Napisano 12 Grudzień 200519 l 10000 lat chłopaki i wszystkiego naj naj lepszego :D !! Częstować się :D
Napisano 12 Grudzień 200519 l najlepsiejszego dla dzisiejszych solenizantów i spóźnione dla reszty ;) Pozdrawiam
Napisano 14 Grudzień 200519 l JasDa , mirach , Kostek , Polik , sartarius , egon14 - woho ale dzisiaj urodzaj ;]. Wsio najlepszego chlopaki :D
Napisano 14 Grudzień 200519 l Och dzieki wielkie za zyczenia chlopaki!!! 20 lat minelo jak jeden dzien :)
Napisano 17 Grudzień 200519 l Tomek Kosiorek, t0m3k, Lucas, Deus, Kronos - hip hip hurray! Najlepszego panowie! :D
Napisano 18 Grudzień 200519 l wielkie dzieki wszystkim :) Szkoda tylko, ze pewna osoba najwyrazniej zapomniala... coz - mowi sie trudno :] wszystkiego najlepszego, a Deusowi bana hehe :D Za co ? :P czemu wszyscy chca zeby mnie zbanowano ? xD sto lat Panowie =] [Deusa prace na rekomende' date= choc na 5min:P] No, to juz jest lepszy pomysl. Chociaz Leru chyba dalej jest na mnie "uwziety" xD DEUS najlepszego ziomq Juz dziekowalem na shoucie, ale :*
Napisano 18 Grudzień 200519 l tam nie mogę powiedzieć, to powiem tu, ten ostatni spid naprawdę ma klimat, jest ostry :D sto lat wszystkiego najlepszego :)
Napisano 18 Grudzień 200519 l Tomek Kosiorek, t0m3k, Lucas, Deus, Kronos o fak ale was sie namnozylo dzisiaj i to sama elita :D wszystkiego naj ziomy !! 100 lat
Napisano 18 Grudzień 200519 l Dzisiaj same znajome avatary: Tomek Kosiorek, t0m3k, Lucas, Deus, Kronos - tak pod koniec dnia - najlepszego :) Deus - gratuluję rekomendacji :]