Napisano 19 Czerwiec 200618 l DonKichot, gabrielwigierski, Damian, Kannu, Sto Lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 19 Czerwiec 200618 l 1000 lat dla wszystkich! specially dla kannu z którym miałem okazję pogadać "on live" :]
Napisano 19 Czerwiec 200618 l serwusik :) Kuciel , Tweety, Vorek, max_1989 :) ooo, dzieki Panowie :) ! ! ! Tweety - i to nie raz - a jeszcze wszystko przed nami ! :) Młody to ja już nie jestem :D - z czego prawie 1/3 zycia w 3D :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l DonKichot - 100 lat kannu - 100 lat :) gabrielwigierski - 100 lat Damian - 100 lat
Napisano 19 Czerwiec 200618 l wszystkiego najlepszego panowie, zebyscie mieli zycie kolorowe jak wasze renderki;]
Napisano 19 Czerwiec 200618 l ooo wszystkiego najlepszego dla naszego staruszka :D no juz troszke stukneło Kannu ! STO LAT ! No i żeby projekcik wypalił przedewszystkim :D ! Pozdrawiam :D P.S To mysle ze w lipcu jakies piwko postawisz ;)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l serwusik :) ooo, jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim :) SWRSC , maras, JohnZi - dzięki wielkie Tweety - no trzeba będzie :) hcpiter3d - no stary, ale jary ! :D . Piwko pewnie ze postawie :). Daj tylko znać ! chveti -dzieki Junior - dzięki - w sumie mam juz prawie 1/3 na liczniku z tej stówy CzAk1 - dzięki Jeszcze raz wielkie dzięki za pamięć i życzenia - aż sie człowiekowi chce pracować. W sumie sie troche dziwnie czuje, bo jeszcze nigdy nie miałem 31 lat :D pozdrawiam i życze powodzenia
Napisano 19 Czerwiec 200618 l serwus :) ale ze mnie cham :(. Przepraszam najmocniej - sam zapomnialem zlozyc wszystkiego najlepszego współsolenizantom :). Świetnych pomysłów Panowie, szybkich kompow i fajnych zleceń ! Czego Wam i sobie zyczy kannu.
Napisano 23 Czerwiec 200618 l wszystkiego najlepszego Loozack :D i żeby ci lepiej lakiery na autach wychodziły :P
Napisano 24 Czerwiec 200618 l No Loozack żebyś w końcy nauczył się te auta modelować :-) Najlepszego!
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Dzięki wielkie panowie (a gdzie się podziały panie? buu...) :))) Wszystkiego najlepszego dla pozostałych solenizantów!
Napisano 24 Czerwiec 200618 l plumbum ,raminez , arzika , yooshi , Loozack , pa6L0 , -Pa6L0- , Yamakasi , Krasnal - 128 lat!
Napisano 25 Czerwiec 200618 l und3r - mimo że dziadu już tu prawie nie zagląda o pisaniu nie wspominając , najlepszego!
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Wszystkiego Dobrego dla dzisiejszych, wczorajszych i przed wczorajszych solenizantów. FALcom czym się przejmuszej...jeszcze młody byku jesteś:)
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Dzięki :)) Ale jak dla mnie to najlepszym Wiekiem to 16 i pół roku :)) Bo w tedy można już wsyztsko a zarazem jest się piękny i młody :P :D:D Hehe Pozdro !!
Napisano 29 Czerwiec 200618 l FAlcom Wszystkiego najlepszego stary :p 100 lat i czegos tam wiecej sobie chcesz :D:D :*
Napisano 29 Czerwiec 200618 l Dzięki , Jesteście wspaniali, łezka w oku się kręci... Ahh :)) hcpiter3d - Co miał znaczyć ten znaczek :* wiesz, ja już mam Dziewczyne :P Nieno żarcik, Dzięki ci za życzonka ;]