Napisano 28 Sierpień 200618 l DZIEKI WIELKIE PANOWIE - niespodziewałem się że aż tylu z was napisze :) jesteście KOCHANI !!!
Napisano 28 Sierpień 200618 l hehe hindus chyba pobiles rekord zlozonych zyczen ;) ja tez sie przylacze 100lat nasz ty maxwellrender Moderatorze
Napisano 29 Sierpień 200618 l Kto dzisiaj imperzkę wydaje? Hunter, oDD...wszystkiego najlepszego życzy "CzAki sp.z.o.o"
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Heepi bersdeej wszyyystkiim! Heepi bersdeej wszyyystkiim! Heepi bersdeej wszyyystkiim! Heeeeeepi beeeersdeeeeej wszyyyyyystkiim!!! :***
Napisano 5 Wrzesień 200618 l 100 lat dla dzisiej i wczoraj(mialem zlozyc zyczenia ale wylecialo mi zglowy ;( ) urodzonych ;) 100 lat!!
Napisano 6 Wrzesień 200618 l Kroolik_Wodny, Pablo, reverse, Silverene, SimeN, ©Spike™®, Gradir, justyna997, Nosenation, -M@RTIN- sto lat! :D
Napisano 6 Wrzesień 200618 l Ale tych solenizantów dzisiaj:) Dla wszystkich życzonnka...wszystkiego dobrego.
Napisano 6 Wrzesień 200618 l wszystkiego naj :) swoja droga ciekawe czy panowie zdaja sobie sprawe ze jesli urodzili sie 6 wrzesnia to mja interesujaca date urodzin 69 :D no coments pozdrawiam :*
Napisano 6 Wrzesień 200618 l kreatywnosci, bujnej wyobrazni, udanych szkolen, milego szefa, sportowego wozu i szybkich renderów życze ja ;)
Napisano 7 Wrzesień 200618 l wszystkiego najlepszego, sukcesów w pracy,dobrego zdrowia i domku z basenem Salvator
Napisano 7 Wrzesień 200618 l heheheheh misie pysie dzięki za życzonka ;* jak zwykle mnie zaskakujecie :D ufff muszę wytrzeźwieć ... xD
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Salv Aby ci jądra chodziły jak w zegarku ;) (systemowe) STO LAT chłopie !
Napisano 7 Wrzesień 200618 l hapi birsdej tu ju...happi birsdej tu juu...hapi birsdej dir Salvator!!!...hapi birsdej tu juuuuuuuu!
Napisano 7 Wrzesień 200618 l najlepszego dzisiejszemu solenizantowi, jak również panom z poprzednich dni :)
Napisano 8 Wrzesień 200618 l to ja dzisiaj pierwszy ;) tobi_k życze ci osiagniecia wyznaczonych celów, twórczego podejscia do pracy, góry pieniedzyi niewieszajacego sie komputera :)